Jump to content

Panasonic Cq-c3503n

FantomA
 Share

Postare recomandată

De la bun inceput va spun ca m-a interesa partea de TUNER si credeti-ma ca dupa lungi cautari mi-am luat Panasonic CQ-3503N :lol: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...nic/CQ-C3503NE/ Prima impresie dupa ce l-am pus? Ei bine, WOOOOOOOW, zici ca nu am schimbat doar HU ci am pus si amplificator si subwoofer. Sincer chiar nu ma asteptam sa se auda asa bine, mai ales dupa ce am citit diverse pareri aici pe forum, dar credeti-ma ca efectiv m-a dat pe spate. Trecerea am facut-o de la Gamma, si pot spune ca pana acum zici ca am ascultat la galena (boxele sunt cele originale). Montajul l-am facut singur in maxim 10 minute, s-au potrivit toate mufele (aparatul a venit cu adaptoarele necesare). Vizavi de aspectul vizual va pot spune ca fata de alte HU-uri care ies din bord, in cazul de fata se integreaza perfect (la linie), iar culoarea butoaneleor este rosie .... mai ramane dispaly-ul, despre care o sa va spun o parere dupa ce o sa-l vad pe intuneric ... :) Aparatul m-a costat 400 RON, oferta la Altex si are 2 ani garantie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...
cristianionut

Imi place, e marfa. :D

Cred ca trebuie si eu sa ma gindesc serios la aceasta optiune?

poate ne spui eventual ceva probleme.

Link către comentariu

Pana acum nu am avut nici o problema cu el ... sunt super multumit!!!

Link către comentariu

• 8 months later...

am si eu acelasi model de panasonic dar nu am instructiuni la el sti de unde pot sa le iau

Link către comentariu

Pune cineva niste poze facute ziua cu bordul ca sa vedem cat de bine se integreaza aparatul? Pe partea de radio cum sta?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!