Jump to content

Intensitate Scazuta Lumini Bord

nero
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Desi am cautat de mai multe ori, nu am gasit nimic despre subiectul asta. Oare oi fi singurul?

Am o Octavia din 99. Problema e ca am observat la un moment dat ca intensitatea luminii de la bord este scazuta. Adica noaptea, pe intuneric, trebuie sa ma uit cu atentie sa vad ce scrie pe BC spre exemplu. Mergea bine si o data s-a intamplat. Stie cineva sa imi spuna ce poate fi?

Multumesc mult!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca raspunsul la intrebarea lui d@n este "da", atunci spune-mi: intensitatea este scazuta doar pe bord sau la toate luminile interioare (usi, oglinzi, consola centrala, RC) ?

Link către comentariu

Nu stiu de unde se regleaza intensitatea si nu am variator. E scazuta intensitatea luminii numai la bord, celelalte functioneaza normal.

Link către comentariu

Ai avut vreodata bordul cu ceasuri dat jos?

Link către comentariu

Se modifica ceva cand aprinzi si stingi farurile?

Daca rezolvi sa scrii ce ai facut , ca este interesanta problema.

Link către comentariu

Masina are 95.000 km si eu am am din toamna, cand avea 90.000 km. I-am facut doar revizia cu schimbat de ulei si filtre prin decembrie. In rest nici o problema.

Nu se intampla nimic deosebit cand trec de pe pozitie pe faza scurta, proiectoare sau faza lunga. Intensitatea luminii la bord e neschimbata.

Modificat de nero
Link către comentariu

:icon_thumright: Hai ca am rezolvat problema. Am dat reglajul la maxim. :D

Nu stiam ca aia face butonul respectiv. Multzam pt trasul de maneca.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!