Jump to content

Zgomot Motor Foarte Tare

Zackh
 Share

Postare recomandată

Au montat manometrul in locul senzorului. Atunci am vazut ca era presiune foarte mica, dar motorul era turat, cineva calca acceleratia. La relanti presiunea a coborat foarte mult. Era 0,2-0,3. Pompa de ulei este noua, acum cateva zile fiind montata. Multumesc pentru schita, sper ca ma va ajuta deoarece nu stiu ce sa mai fac.

Va multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In ce service ai dus masina?

Link către comentariu

Intr-un service din Resita. MEMORY SERV

Link către comentariu

bunaziua! o intrebare! exista din fabricatie un avertizor sonor pt bec ulei aprins rosu? skoda octavia 1,9 tdi motor atd. Are vreo leg cu avertizorul sonor pt lumini aprinse? pb la mine e ca am dat cu baia de ulei de pamant si s-a mers cu ea pana la oprirea motorului complet! multumesc!

Link către comentariu

Cei de la service-ul unde am masina sunt niste nenorociti. Toata vina ca masina este stricata si acum este in totalitate a lor.

Vibrochenul a fost rectificat foarte prost, are bataie de 2 zecimi, cuzinetii cumparati de la magazinul lor sunt alta dimensiune fata de cele inscrise pe cutie, pompa de ulei am cumparat-o degeaba deoarece pompa veche este buna si acum au spus sa arunc motorul ca nu mai au ce face.

Vibrochenul l-am luat de la ei si l-am masurat la un atelier specializat in rectificari. Cei de acolo refuza sa remedieze defectiunea deoarece spun ca vina nu este a lor ci a celor de la service si m-au sfatuit sa-i dau in judecata.

Acum nu stiu ce sa mai fac. Probabil vom ajunge in fata instantei.

Voi ce sfat i-mi dati

Link către comentariu

buna seara! Imi pare rau de problema ta dar eu am ales sa duc masina la skoda aviatiei si chiar daca e mai scump am garantie la piese si manopera si totul sper sa fie ok! Astfel se evita procese,nervi,timp,bani etc.! Mai este o solutie descoperita de mine din pacate prea tarziu si anume motor nou sau ce piese te intereseaza pe tine din germania la schimb cu ale tale si ceva bani putini! Dar trebuie sa ai pe cineva care face curse regulate in germania eventual cu legaturi cu ceva depozite de piese sau dezmembrari de acolo!

Link către comentariu

Masina nu este gata nici acum. Eu spun ca mecanicii astia de 2 bani au distrus motorul. Au rectificat arborele din nou si au schimbat cuzinetii. Acum presiunea la relanti cu motorul cald este 0,9, prea mica spun eu. Puteti sa-mi spuneti voi cat ar trebui sa fie(atat la relanti cat si la 2000 turatii). Acum este alta problema, curge uleiul din motor. Ei spun ca sunt stricate simeringurile din capetele arborelui care are o bataie de 1,5 si 2 zecimi pe capete(defect de rectificare).

Mecanicii sunt niste nesimtiti iar service-ul este de rahat.

Link către comentariu

• 4 years later...

Bun fratilor... si asa de curiozitate care e verdictul? mai e sau nu masina functionala?:)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

pai daca au reusit sa strice arborele cotit de ce nu pun altul in loc, unul bun, poti sa cauti la dezmembrari un motor la fel ca al tau sau doar componentele care te intereseaza, cu ei in instanta, mergi cu OPC-ul peste ei inainte ca sa ai ceva la mana, ai acte de la prima lor constatare, cu ce ar fi stricat, pentru ca ei pot sa zca ca asa a ajuns masina la ei....., sunt multe variante :( si multi astfel de oameni prein service pe la noi :(

Link către comentariu

carceacristian

Salutare,

Tot ce pot sa iti spun,este ca am avut si eu parte de un asftfel de "tratament",din partea unor mecanici,insa la un motor diesel(cel din semnatura).Cheltuisem aprox 40mil,din cauza unui capac negru...numai intru in detalii.

Ai mare grija cu astia,ca sunt niste carpaci,din ce ai spus tu.Ori ii schimbi ori ii dai in judecata ca si-au batut joc de motoru tau.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!