Jump to content

Castrol 10-60 Rs

GJ-83WKX
 Share

Postare recomandată

am facut schimbu de ulei si am pus Castrol 10-60 rs am in teles ca pot aparea probleme din cauza zincului din compozitie

stie cineva ??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1. Care e faza cu zincul?

2. De ce sa apara probleme din cauza zincului?

Link către comentariu

de unde scoateti ideile astea fratilor...

mergi linistit cu uleiul ala, nu ti se va intampla nimic rau, da-i ture cat mai multe ca pentru asta e facut uleiul ala...

Link către comentariu

Si pt viitor: intreaba inainte de a face deja o schimbare/modificare, nu dupa ! Unele lucruri nu sunt reversibile fara consecinte grave.

Link către comentariu

dupa mine este gresit ales uleiul(prea vascos)pt tipul si performantele motorului,cred ca era mai bun un 5w30 sau40 sau daca ai peste 120000 10w30sau40.

Link către comentariu

de unde scoateti ideile astea fratilor...

mergi linistit cu uleiul ala, nu ti se va intampla nimic rau, da-i ture cat mai multe ca pentru asta e facut uleiul ala...

am prieteni care merg pe golf cu ulei deasta demult si nu au avut probleme, numai ca intretimp s-a gasit unu sa dea de gandit la toti

oricum multumesc

Link către comentariu

pai pana la urma de ce ai deschis topicul,nu ca sa afli pareri(pro si contra) despre CASTROL 10w60 RS?asa poti folosi 20w50 fara nicio problema.

Link către comentariu

pai pana la urma de ce ai deschis topicul,nu ca sa afli pareri(pro si contra) despre CASTROL 10w60 RS?asa poti folosi 20w50 fara nicio problema.

bun pt dacie

ok

Modificat de GJ-83WKX
Link către comentariu

numai ca intretimp s-a gasit unu sa dea de gandit la toti

te rog nu mai folosi genul asta de adresare(nici moderatorii nu ni se adreseaza asa),in al doilea rand nu mai folosi quote excesiv.(vezi regulamentul)

ps. am folosit sugestiv 20w50 pt ca lafel ca si 10w60 nu prea merge la motorul tau.

Modificat de R Z F
Link către comentariu

acel " unu " era un prieten de-al meu nu trebuia sa te simti ofensat

Scuze

Astept alte opinii

am inteles acum si faza cu "quote"

nu o sa se mai repete

OK

Modificat de GJ-83WKX
Link către comentariu

de exemplu uite aici:http://vwforum.ro/index.php?showtopic=719&hl=10w60&st=20,sa te convingi ca 10w60 nu e ok pt motorul tau.(foloseste SEARCH si ai sa gasesti multe explicatii)

Link către comentariu

Am intrebat un mecanic de la pbv1, cind am fost cu masina din semnatura la ei sa schimb uleiul la cv daca e bine sa folosesc Castrol 10-60 RS. Mi-a spus ca-l pot folosi fara probleme, ca si ei tot Castrol folosesc, adevarat ca nu 10-60. De aproximativ 2-3 ani il folosesc si nu am avut neplaceri. :D

Link către comentariu

pt motorul tau cred si eu ca este potrivit(mare,puternic),poate are si ceva km.raman la parerea ca 10w60 este pt motoare supra turate,nu pt traficul mixt,cotidian.

Link către comentariu

eu am schibat uleiul la 105 mii si in 1 luna am 109 luna viitoare il schimb sau la 114, deobicei schimb la 4500-5000 cand motorul este cald si am destule drumuri in afara chiar daca in timpul saptamanii sunt la job si stau in buc, cred ca ma folosesc totusi de proprietatile lui, daca nu asta este il schimb si la revedere dar tot pe castrol merg ,stept alte pareri

Modificat de GJ-83WKX
Link către comentariu

am uitat sa va spun ca uleiul de care vorbim nu respecta norma vw 502.00 sau 503.00,lucru f important.

Link către comentariu

• 4 months later...

Si eu folosesc Castrol RS 10W60. Pana acum nici o problema. Imi place cum merge motorul cu el.

P.S. Eu am 1.8T 180CP; nu stiu cat de potrivit este pt motorul tau.

Modificat de D'evil69
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!