Jump to content

Probleme Esp

dumi1
 Share

Postare recomandată

Am un VW passat,2002, AFV si de cateva zile dupa pormire la cateva minute se aprinde becul de la esp, creste consumul si masina trage mai greu. Becul nu se stinge decat la oprirea motorului.

Nu stiu ce sa fac.

A mai patin cineva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Auzi dumi1, ai incercat butonasul din dreapta, in partea de sus a paginii? Acolo scrie search, vei gasi cel putin 3 topic-uri pline de sfaturi/raspunsuri. No offence, dar ii clar ca nu ai citit regulamentul. Odata cauti, daca nu gasesti(si sunt putine teme nediscutate) atunci deschizi un topic nou.

Inca odata no offence, si sper sa-ti rezolvi problema.

Numai bine

Link către comentariu

Problema este de la motor. Trebuie facuta o scanare la motor pt a remedia cauza pt care nu mai are putere si apoi sters codul de eroare din sistemul ABS ESP.

Link către comentariu

Am un VW passat,2002, AFV si de cateva zile dupa pormire la cateva minute se aprinde becul de la esp, creste consumul si masina trage mai greu. Becul nu se stinge decat la oprirea motorului.

Nu stiu ce sa fac.

A mai patin cineva?

Pe langa cele spuse de @Titvs Caivs, la problema ta ti-as raspunde cu o intrebare (avand in vedere precizarile tale). Nu ai cumva roti "infranate"? (fata/spate). Fa un drum scurt, fara franari daca se poate, dupa care, pune mana pe fiecare roata si verifica daca nu se incalzesc.

Link către comentariu

salve.Daca schimb arcurile de pe fata cu altele mai lungi si mai tari, e posibil ca ESP-ul sa imi afiseze ceva erori,pt ca am schimbat garda la sol a masini? Poate aceasta intrebare vi se pare o"prostie" dar am auzit ca ar fi ceva probleme pe la ESP.

Link către comentariu

@Misule - senzorii ABS (ESP) nu au legatura cu arcuri sau alte alea; doar daca la o interventie in jurul lor nu au fost "deranjati", etc. Pentru edificare, mai cauta - FOLOSESTE SEARCH - si vei gasi destule informatii despre ABS/ESP/ASR...

Link către comentariu

XXleeus,nu stiu daca este asa,eu i-am schimbat un capat de bara si apoi s-au aprins becurile martor de ABS si ESP din bord fara sa ating deloc senzorii..Am plecat sa-mi fac geometria,pe drum masina mergea aiurea,nu revenea volanul pe viraj,etc,iar dupa ce i-am facut geometria becurile din bord s-au stins singure!Fara sa pun VAG-ul pe ea..

Cel care mi-a facut directia m-a si intrebat daca nu am becuri aprinse-n bord,pentru ca unghiurile erau date peste cap!!

Probabil ca are importanta,computerul are niste valori preinmagazinate acolo,iar daca le modifici se aprind martorii luminosi si sistemul nu mai functioneaza.Eu spun ce mi s-a intimplat mie..

Luigi Vicol

Modificat de l.u.v
Link către comentariu

Scuza-ma dar, in cazul asta, la schimbarea capului de bara ai facut pe undeva o greseala; masina nu avea voie sa aibe un astfel de comportament daca ai fi tinut cont de mici "amanunte" la schimbare. In acest caz, este foarte posibil sa-ti aprinda martorii din bord, daca o roata are "probleme" comparativ cu celelalte. Tot asa este semnalizata si "presiunea" in roti - pe baza informatiilor primite de la senzorii ABS (senzori de rotatie) :beerchug:

Ar fi fost interesant daca faceai o scanare inaite de remediere; asa vedeam si noi de unde venea problema...care din senzori (ABS, acceleratie laterala,etc.)duceau la aprinderea martorilor din bord. Nu cred insa, ca schimbarea pe care vrea sa o faca @misu tdi sa creeze astfel de probleme. Poate citesc si raspund aici, cei care si-au montat suspensii sport (tot modificare de garda, dar invers decat doreste @misu tdi :( ), daca au intampinat astfel de probleme.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!