Jump to content

Alh Lenes

Northman
 Share

Postare recomandată

Salutare!

M-am hotarat sa imi chipuiesc motorul, dar inainte de asta vreau sa ii readuc cei 90CP sub capota. Problema care o sesizez eu este ca urca in ture suficient de repede, in special la turatii mici. Am aici niste loguri pe MAF si turbo, va rog aruncati un ochi si dati un sfat daca stiti pasii de facut pt identificarea problemei, care poate fi cauza etc.. (loguri facute imediat dupa schimb de filtre)

mentiune: am verificat avansul, este o idee sub linia de mijloc, "slightly retarded".

ALH_Northman.zip

Modificat de Northman
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

verifica si filtrul de aer si eventual motorina.incearca cu mol euro 4 e cea mai buna ,mai ales la reactia pedalei

Link către comentariu

Inainte de log-uri, am schimbat filtrul de aer si de motorina (Mann - Hummel) - iar motorina - OMV Sprint Diesel de ceva vreme. Tot asa mergea si inainte, cu filtrele imbacsite.

Maine fac si schimbul de ulei, la motor si cutie. Desi asta nu cred ca va reinvia motorul de nici o culoare.

Link către comentariu

mentiune: am verificat avansul, este o idee sub linia de mijloc, "slightly retarded".

Avansul trebuie sa fie pe linia albastra sau foarte putin deasupra.

Link către comentariu

Da, dar este "within parameters". Nu cred ca 1 mm sub linia de mijloc sa aiba impact de 100 mbari lipsa de presiune in turbo.

Link către comentariu

verifica si filtrul de aer si eventual motorina.incearca cu mol euro 4 e cea mai buna ,mai ales la reactia pedalei

motorina de la mol!? cea mai buna...??? eu zic ca e departe...si asta doar pt ca vreau sa fiu politicos!

Link către comentariu

ma poate ajuta cineva cu localizarea mecanismullui de control al turbinei la un ALH? cum il dau jos, eventual tutorial ceva? :(

Link către comentariu

Northmann...ia si citeste atent aici...eu sper sa gasesti ce vrei tu.

Link către comentariu

Acelas motor aceas problema simt ca nu trage cum ar tebui sa traga ,nu imi mai da sutul ala de dupa 2200 de ture,nu pierd brusc putera si nici nu intra in limp.

Faza e ca am scimbat recent distributia si de atunci problema caracteristica ,am verificat si avansul , e in parametri ,forte putin sub optim 1mm (ca la tine) debitmetru sonda de apa si filtrele sun scimbate recent asa ca nu credsa fie d la astea , turbina e ok ,nici vagul nu da nimic ,care sa fie problema ?

Vreau sa curat si eu EGRul dar nu pre cred sa vad vrio inbunatatire .

Link către comentariu

Errata - in primul post trebuia sa fie "NU urca in ture suficient de repede".

Link către comentariu

dupa mine ar trebui curatata turbina(vane intepenite).

Link către comentariu

io am curatato acu 3 saptamani si e lafel (poates yo nebun si vreau prea multe de la un alh :) )

Link către comentariu

Luati VAG com si faceti niste masuratori de acceleratie in diferite trepte de viteze, etc si compatari ALH cu ALH... o sa vedeti exact NUMERIC unde e realitatea.... Asa cu "mi se pare" e cateodata destul de dificil sa socotesti acceleratia...

Modificat de I_am_Stealth
Link către comentariu

treapta 3-a, 2000rpm, talpa, ceasul in mana, vezi cat face pana la 4500rpm de exemplu... dupa care se compara cu alt ALH

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!