Jump to content

My Vw Golf 5

Buian

Postare recomandată

Care ziceti ca e mai misto sa imi iau!?

:icon_thumright:

post-10386-1175941864_thumb.jpg

post-10386-1175941874_thumb.jpg

post-10386-1175942086_thumb.jpg

Modificat de Buian
Link către comentariu

eu sunt de parere ca alea de gti din prima si a doua poza sunt mai adevarate...daca te hotarasti sa-ti cumperi pedalele sa ma anunti si pe mine te rog de unde le-ai luat si cat au costat.mersi si bafta la masina!

Link către comentariu

Mersi, pai prima mea alegere a fost intre ce am luat si un gti dat am luat asta din cauza ca am vrut o masina cu 4x4 si sa fie si vw :) nu am luat disel din cauza ca nici mie si nu lui taicemu nu ii place disel asa ca am luat fsiul, si golf gt tfsi nu era de vanzare atunci cand am cumarat masina dar nici asa nu cred ca lauam gtul ca la fel si eu si taicemu am preferat si fie un motor mai mare decat de 1,4 chiar daca are mai putina putere, dar asta se poate rezolva :lol:

Mersi, sa stii ca si mie imi plac alea mai mult dar voiam sa vad ce zice lumea :P si imi mai implace faptul ca pot gasii mai multe lucruri pt golf fara sa scrie pe ele gti, gt sau r32, ca mie nu imi place sa zicem sa am fsi si sa imi scrie pe masina r32(nu sa nu iau o piesa de pe r32 doar sa nu fie pe fata sa scrie chiar r32 si sa am fsi :P ), da, cu placere te anunt si pe tine cum iau, pretul si locul(dar cred ca o sa iau original de la vw chiar daca ma va costa un pic mai mult).

Modificat de Buian
Link către comentariu

sa stii ca eu m-am interesat deja si la vw sunt in jur de 560RON pachetu(acc,frana,ambreiaj) si am mai gasit la volksman cu 120EUR insa cu tot cu footrest!Cred ca mai ieftin de atat nu se pot gasi...originale bineinteles

Link către comentariu

Ala care ne place la amandoi este 477 lei, iar al doilea este 336 lei, iar amandoi sunt originale de la vw! dar nu iti da foot rest, daca poti sa afli sau daca stii mai multe de foot rest te rog sa imi zici si mie.

Modificat de Buian
Link către comentariu

din cate vad eu pedalele din primele 2 poze sunt aceleasi si sunt originale de pe golf gti...iar cele din ultima poza nu cred ca sunt vw deoarece am vazut acelasi model la milotec...in legatura cu footrestul ti-am spus ca-l poti gasi impreuna cu pedalele la 120EUR la volksman..

Link către comentariu

Poti sa imi dai adreasa sau saitul de la astea? iar al doilea tot de la vw al am.

Modificat de Buian
Link către comentariu

Pedalele din primele 2 poze vin si pe GTI R32 S3 si chiar Skoda are aceleasi pedale. Parerea mea ca nu gresesti ca iti iei cele originale cele de pe piata din poza 3 sunt nasoale trebuie sa iti gauresti pedalele tale ca sa le prinzi cu suruburi. Eu mi am pus pe a mea setul original VW si sunt super. Uite aici cum arata http://vwforum.ro/index.php?showto...mp;#entry398970

Modificat de xqzme
Link către comentariu

:rolleyes: Mersi, ai dreptate! Tu cum ai facut cu foot restul?

Modificat de Buian
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!