Jump to content

My Vw Golf 5

Buian

Postare recomandată

golf 5, 2.0FSI(150 DE CAI) , 4MOTION, SPORTLINE, 2006

-GRI METALIC

-JANTE VW DE 17 INCH CU ANVELOPE CONTINENTAL SPORT 225/45R17

-XENON SI FARURI DE CEATA

-10BOXE, 6CDURI

-CLIMATRONIC

-4 USI

-DE LA SPORTLINE: SCAUNE SPORT, SUSPENSIE SPORT(MASINA INJOSITA 15MM), VOLAN SPORT IN PIELE, SCHIMBATOR INSCRIPTIONARE 4 MOTION PIELE, FRANA DE MANA PIELE

-14,000 DE KM

-SENZOR PARCARE

-COMPUTER THE BORD PLUS

-ALARMA PLUS

-GEAMURI ELECTRICE

-COVOARE DIN CAUCIUC CU INSCRIPTIONARE GOLF

-OGLINZI LATERALE INCALZITE

-VOLAN REGLABIL

-SCAUNE REGLABILE

post-10386-1175594289_thumb.jpg

post-10386-1175594307_thumb.jpg

post-10386-1175594481_thumb.jpg

post-10386-1175594625_thumb.jpg

Modificat de Buian
Link către comentariu

sa o stapinesti sa natos si sa nu ai probleme cu ea! Asta iti ureaza toti posesorii de golfuri si nu numai~ :lol: In ultima poza nu era spalata??? ca se vad niste pete pe capota!

Link către comentariu

mersi, nu spalata, de abea a venit din germania acolo asa ca e mai bine de cat sapalat, se reflecta de pe sticala lor de acolo petele pe care le vezi

Modificat de Buian
Link către comentariu

Salut, sa o porti si sa te poarte si ea pe tine...sanatos.Cred ca e cea mai exclusivista masina din aria golf V(nu stiu daca mai este vreuna cu 2.0 fsi, si 4motion pe deasupra).

Da, poate participa orice membru si posesor VAG la intalnirile organizate vwforum.

Link către comentariu

wow, misto masina. sa o stapanesti sanatos si sa ai grija cum mergi cu ea ca asta consuma nu gluma :lol:. iti urez drum deschis.

Link către comentariu

mersi, nu ma arde chair asa

Modificat de Buian
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatas ! Am o rugaminte, o poza din lateral se poate ? Ca sunt curios cum dau jantele alea pe masina.

Link către comentariu

Da, urmareste topicurile dedicate de intalniri : joi in bucuresti si duminica dimineata, tot in bucuresti.

ps : nu mai da quote la fiecare post anterior ca se supara moderatorii.Da-i reply si sterge precedentul post.Frumoasa masinuta!

Link către comentariu

nu te supara, cum calculai exact consumul, inmulteai cati litri ai in rezervor cu cati km faci la un rezervor plin?

Modificat de Buian
Link către comentariu

:Driver: faci plinul, mergi o perioada , vezi citi km ai facut (sa zicem 100km), te duci la pompa si faci plinul (vezi citi litri intra pina la plin) si asa scoti consumul la 100 km! :unsure:

Link către comentariu

Aa nu este corect, si se modifica dupa cum mergi!

Daca vrei sa stii exact dai acolo la bord 00000 si vezi apoi cati faci la un plin!

Modificat de Buian
Link către comentariu

Poti sa setezi din computer sa iti apara consumul mixt la 100 km parcursi

Link către comentariu

Da, dar eu tot prefer cu 00000, eu intrebam al ceva, cum sa calcula nu cum sa obtine ca asta stiu, stii cumva?

Link către comentariu
:huh: faci plinul, mergi o perioada , vezi citi km ai facut (sa zicem 100km), te duci la pompa si faci plinul (vezi citi litri intra pina la plin) si asa scoti consumul la 100 km! :huh:

Eu zic sa incerci cum a zis el. :huh:

Link către comentariu

:huh: ok, mersi

post-10386-1175796411_thumb.jpg

Modificat de Buian
Link către comentariu

ai o masina norocoasa ca are garajul ei... ca sa nu mai zic de proprietar care doarme linistit noapte cva nu ii zgirie niste prosti masina! ! ! :sbine:

Sa ne zici si noua ce consum ai, pls!

Link către comentariu

Ok, mersi, dar sa stii cu toate astea tot a reusit un nenorocit sa imi faca o mica zgaritura prin oras :sbine:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!