Jump to content

Martor Motor Aprins

cdan
 Share

Postare recomandată

Am probleme cu martorul check engine care face figuri. Mi s-a aprins intr-o zi in timpul mersului si tot apare si dispare.

Daca merg prin oras cu stat la relanti etc. sta aprins tot timpul. Daca am forjat-o un pic in afara orasului la prima cheie care i-o dau dupa ramane stins pana incep din nou sa ma dau prin oras. Nu m-am ingrijorat foarte tare din cauza ca motorul se comporta normal, iar masina trage la fel ca inainte

A mai patit cineva asa ceva la diesel?

( la benzina am inteles ca se intampla din cauza clapetei de acceleratie)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pana nu citesti defectele din calculatorul de motor nu are sa te lumineze nimeni. Ramanem doar la stadiul de pareri sau intamplari personale. Eventual, dupa ce vezi strict defectul o sa ne dam cu parerea in ceea ce priveste remedierea cat mai putin costisitoare a acestuia.

Cheers.

Link către comentariu

vezi cum e uleiul eu am mai patit-o dar la un peugeot

Link către comentariu

Am probleme cu martorul check engine care face figuri. Mi s-a aprins intr-o zi in timpul mersului si tot apare si dispare.

Daca merg prin oras cu stat la relanti etc. sta aprins tot timpul. Daca am forjat-o un pic in afara orasului la prima cheie care i-o dau dupa ramane stins pana incep din nou sa ma dau prin oras. Nu m-am ingrijorat foarte tare din cauza ca motorul se comporta normal, iar masina trage la fel ca inainte

A mai patit cineva asa ceva la diesel?

( la benzina am inteles ca se intampla din cauza clapetei de acceleratie)

Du-te si scaneaza-ti masina cu VAG-COM ca sa vezi ce coduri de eroare ai stocate, apoi te putem ajuta mai departe.

Link către comentariu

Am patit si eu faza cu '''check engine''' si erau duse stopurile de fara spate...este o chestie sub pedela de frana...care s-a dus.Asta a fost la mine!

Link către comentariu

pune-i vag com-ul si vezi ce are . Nu merita sa mergi la GHICI.

Completeaza profilul cu LOCALITATEA de unde esti ;) poate se ofera cineva sa faca un test.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!