Jump to content

Faruri Cu Xenon Si Angeleyes

ovydu
 Share

Postare recomandată

salutate tuturor

stie cineva daca se gasesc prin romania faruri cu angeleyes si xenon pentru noul leon?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vrei sa zici angel eyes si lupa? xenon-ul il pui tu separat

Link către comentariu

Se poate pune xenon pe farurile pe care le ai pe masina. Angel eyes e mai complicat, trebuie desfacut farul. Ce producator a facut farurile? Daca e valeo, renunta la idee.

Link către comentariu

nu stiu ce producator a facut farurile.

xenonul pot sa il montez ulterior.

inca nu produce nici o firma faruri cu angeleyes pentru noul leon?

Link către comentariu

Am si eu seat leon si eu mi-am pus xenon pe farurile stoc si se vede foarte bine. Sunt deasemena interesat si eu sa imi achizitionez faruri cu lupa dar inca nu au aparut la nici o firma de tuning sau de specialitate, se gasesc numai originale dar pretul e enorm. Se gasesc in schimb stopuri pe crom si ice grey(negru) la firmele in-pro si hella (200 euro setul).

Link către comentariu

• 1 year later...

nu exista inca pentru leon faruri cu angel, eu mi am cumparat faruri cu lupa originale dar m am chinuit ff mult pt ca nu se potriveau becurile, ca trebuie becuri si drosere originale dupa ce am facut rost de ele am constatat ca nu se potriveau mufele si nimeni de la service(metrotehnica) nu prea stia spre ce este vb pt ca nu mai facusera niciodata dupa ce le am aprins mi au trebuit si niste condensatori ca becul de xenon consuma mai mult decat cel cu hologen (eu stiam invers)..pana la urma am reusit m a ajutat Marius d la metrotehnica dar a fost mare chin si ceva cheltuiala

Link către comentariu

• 3 weeks later...

cum adica becul xenon consuma mai mult decat halogenul?

xenonul nu are 35w iar halogenul 55w?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

eu am montat pe a mea altea un after market kit xenon. sunt ff multumit de acest kit. mi-a luat cam o ora sa il montez, singur cu scule elementare. diferenta este clar semnificativa. va recomand la toti care nu aveti xenon din frabrica sa optati pentur un kit aftermarket. am sa revin cu ceva poze din timpul montajului in care se vede diferenta dintre becul original si cel xenon

Modificat de agentbm
Link către comentariu

Asteptam cu interes pozele, dar sa nu uiti sa ne precizezi si cel mai important aspect: costul :lol:

Link către comentariu

pana la urma ai montat la vreun leon acele becuri xenon si lupele lor?

ne poti lumina?

-mesaj pt croco-

Modificat de matlyxx2
Link către comentariu

eu mi-am montat kit xenon cumparat de la baietii din galati :banghead: http://www.altshop.ro/electronice-auto-kit...-c-219_281.html mi-am bagat pe faza de drum H7 55w, 6000k, pe cele de ceatza cu putine modificari la tablita din interior am bagat H3 35w, 6000k. Setul e siemens hid si nu dau eroare de bec ars. Angeleyes caut si eu dar am vorbit cu cineva de pe forum care si-a montat dar pe cele cu faruri cu lupa deoarece acele sunt rotunde iar ale mele putin ovale, dezavantaje sunt destule la montarea lor, nu le mai poti lipi cum erau, la spalatorie sau cand ploua se aburesc ... deci am lasat-o numai in xenon ... angeleye o sa pun cand va aparea ceva pe piata

Link către comentariu

• 2 weeks later...

pozele promise

inca una

..

post-16608-1213808785_thumb.jpg

post-16608-1213808863_thumb.jpg

post-16608-1213808937_thumb.jpg

Modificat de agentbm
Link către comentariu

deci .. baieti din ct de la proxenon au montat angeleyes CCFL pe farurile cu xenon din fabrica ..

Link către comentariu

Zorro Classic
eu am montat pe a mea altea un after market kit xenon. sunt ff multumit de acest kit. mi-a luat cam o ora sa il montez, singur cu scule elementare. diferenta este clar semnificativa. va recomand la toti care nu aveti xenon din frabrica sa optati pentur un kit aftermarket. am sa revin cu ceva poze din timpul montajului in care se vede diferenta dintre becul original si cel xenon

Din pozele prezentate de tine reiese ca ai niste becuri destul de normale, cu halogen, din gama Philips night vision, Plus sau altele mai destepte. Un far cu xenon nu arata in nici un caz asa ca in pozele postate de tine mai sus.

Si in nici un caz nu cred ca un kit xenon se monteaza cu scule rudimentare rapid, deoarece e nevoie sa schimbi cate ceva prin instalatia electrica, sa aliniezi farurile si alte chestii.

Sau ai postat alte poze din greseala?

Link către comentariu

am sa iti arat si pozele de sub capota cu balastul si restul instalatiei!

Link către comentariu

Zorro Classic

Nu trebuie, te cred, dar xenoanele arata de regula altfel. Au un fel de lupa in fata becului.

Link către comentariu

Asa arata xenonul din fabrica, farul vine cu lupa. Cel pus after-market are doar o ciuperca din metal chiar in fata becului la fel ca becurile cu halogen, pentru a dispersa lumina.

Link către comentariu

Imi pare sincer rau dar pentru ultimul post matlyxx2 primeste 1 zi de pauza. Forumul nu este interesat de parerile personale ale unor membrii despre alti membrii. Ultimul post este generator de flame asa ca va fi pedepsit ca atare.

Link către comentariu

• 7 months later...
Nu trebuie, te cred, dar xenoanele arata de regula altfel. Au un fel de lupa in fata becului.

cred ca pe tine te.a mintit cineva cum sa aibe lupa in fata becului nu este obligatoriu? difera de la far la far unele au lupa altele nu au ,au un capacel care intoarce lumina catre oglinda farului :D sau pur si simplu direct

Link către comentariu

Eu sunt curios daca ai vreo imagine sa ne-o arati si noua cu vreo marca de masina care sa aiba xenon din fabrica pe far cu oglinda (adica fara lupa) si cu sticla transparenta. Generatiile mai vechi de masini care veneau cu xenon din fabrica aveau sticla de la faruri non-transparenta ca sa zic asa.

Farurile cu oglinda imprastie lumina de la becurile cu xenon ( ceea ce le foarte deranjante in trafic), in loc sa o focalizeze. In fine, nu o mai lungesc..

Da-ne si noua un exemplu de masina cu xenon din fabrica pe far fara lupa :icon_thumright:

Link către comentariu

• 2 months later...

Renault Laguna :). Va salut app

Link către comentariu

Ai cumva si vreo poza ca sa sustii afirmatia asta?

Poza pe care am gasit-o eu cu Laguna generatia anterioara are lupa si stropitor pentru faruri:

renaultlagunareviewl.jpg

Link către comentariu

laguna are xenon oem fara lupa, ala din poza e facelift-ul cred. Si Mercedes are un model tot asa cu xenon si fara lupa, credca E dar nu-s sigur

Modificat de Calin78
Link către comentariu

Noi vorbim de modele de acum 2-3 generatii? Legislatia in domeniu se schimba mereu. Pe mine ma deranjeaza cand vad o masina cu xenon pe far cu oglinda, lumina nu e proiectata de lupa, ci e imprastiata de oglinda, astfel incat e foarte deranjanta la ochi. In plus, acele becuri nu sunt omologate de RAR, TUV sau alte organisme similare, astfel incat nu cred ca respecta nici o norma referitoare la convergenta, putere, culoarea luminii, etc.

Discutiile despre legalitatea xenonului pe oglinda vor continua in topicul special, Xenon Vs Halogen, acest topic se discuta strict despre farurile oem sau after-market pentru Leon 1P, Altea si Toledo.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!