Jump to content

Fabiuta Mea Cu Putin ... Tuning

bebeko

Postare recomandată

Ai cheltuit ceva banuti pe becuri,mai bine data viitoare incearca un kit xenon aftermarket ca sigur n-o sa regreti :D

Link către comentariu
Am mai bagat ceva banuti in Fabiuta si a rezultat : becuri Philips PowerExtrem pentru faza scurta si Philips BlueVision pentru pozitie, si o cotiera foarte odihnitoare ... :rolleyes:

Foarte frumoasa Fabiuta !!!

Imi poti da mai multe detalii despre cotiera ? Este cumva modelul de pe Octavia Tour si Fabia II ? Cum ai montat-o ? A trebuit sa tai ceva sau sa sudezi ?

Link către comentariu

Cum ti-am mai zis doctore, felicitari pentru efort si pasinune.

Chiar daca personal nu agreez lookul de razboinic negru, ci mai degraba de fulger stralucitor, ca sa vorbesc in metafore, mie imi place Fabia ca este o masina vesela. Si de aceea prefer, de exemplu, masca de la radiator originala, care luceste in lumina, iar farurile parca zambesc in colturile ridicate.

Si a propos de teava de esapament: ai decupat din bara ca sa o scoti afara?, pentru ca la mine se termina sub masina si nu se vede.

Modificat de Daniel 57
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!