Jump to content

Fabiuta Mea Cu Putin ... Tuning

bebeko

Postare recomandată

Buna,

chiar daca se implineste aproape un an si 15.000 km de cand am cumparat-o, abia acum m-am hotarat sa pun si eu cateva poze si sa ma laud cu ce am.

Deci, sa o luam cu inceputul : masina este o Skoda Fabia Elite 1.2 l, HTP, 12V, 64 CP, culoare gri graphite.

Ca si dotari suplimentare in momentul achizitionarii, am optat pentru faruri de ceata, alarma oem cu telecomanda, incalzire in scaune.

De curand a mai primit si alte dotari suplimentare si anume pleoape faruri, inele cromate ceasuri de bord, pini cromati la usi, schimbator de viteze cromat, buton cromat la frana de mana, pedale sport TT look, ornament teava esapament RS look.

Pe viitor m-am gandit la o cotiera originala si la un chiptuning motor, nu atat pentru cresterea puterii ( oricum nu s-ar simti prea mult ), dar mai mult pentru o mai buna optimizare a functionarii motorului.

Regrete pana acum : lipsa oglinzilor electrice si incalzite ( m-am zgarcit in momentul comenzii masinii cu toate ca erau doar 100 euro ) si mai ales lipsa unui motor mai mare :P ( initial as si vrut sa aleg motorul de 1.4 l, 16V, 101 CP dar diferenta de pret de aproape 2500 euro si-a spus cuvantul ).

Oricum, pentru o prima masina nu am decat cuvinte de lauda la adresa ei ! Pe viitor sper la ceva mai performant :251:

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Felicitari, arata foarte bine, sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme in continuare! Asteptam noi pasi in procesul de tuning (cu pozele de rigoare, bineinteles :251: ).

Link către comentariu

Tuning facut cu bun gust.

Ti-ai schibat toba finala sau e doar ornament?

Imi plac pedalele , parca ar fi originale de fabia.

Link către comentariu

Cum am mai scris e doar un ornament ( de la milotec ), iar pedalele sunt cele de pe Fabia RS.

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Zi-mi si mie te rog de unde ai luat pleoapele si ornamentul de toba ca vreau sa imi iau si eu ..cel putin pleoape nu am gasit pe nicaieri. Si daca poti sa spui si cat au costat, as ramane indatorat profund :Driver: foarte frumoasa masinutza!

Link către comentariu
Zi-mi si mie te rog de unde ai luat pleoapele si ornamentul de toba ca vreau sa imi iau si eu ..cel putin pleoape nu am gasit pe nicaieri. Si daca poti sa spui si cat au costat, as ramane indatorat profund :( foarte frumoasa masinutza!

Jacku ai PM

Link către comentariu

bebeko, cum se comporta motorul de 1,2Htp 64cp?

1. Stiu ca este in 3 cilindrii, nu este cam zgomotos?

2. Cum este ca fiabilitate?

3. Pentru oras, ti se pare suficient ca putere?

Link către comentariu

era timpul sa scrii ceva despre masina ta aici. sa marim randurile fabiotilor.

cunosc foarte bine ce spui despre motorul ala, este si pentru mine o problema, dar pe ansamblu masina se misca ok si te tine din a merge inconstient. :huh:

sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos fara nici un fel de probleme.

Link către comentariu

Oricum ma gandesc serios la un chiptuning la colegul nostru Kisslorand ... :huh:

Link către comentariu
  • 3 months later...

Se poate schimba , dar numai grila centrala, astfel incat sa semene cu grilaful din masca. M-am gandit si la varianta asta, si in viitor ...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Masinuta mea e iarasi fericita pentru ca a primit noi cadouri.

In primul rand, are o noua grila sport in bara fata care se asorteaza acum cu cea de la masca.

In al doilea rand a suferit un mic upgrade la HU: adica a trecut de la LG la Clarion.

Pe viitor, mai ramane de vazut.Daca e cuminte poate mai primeste cadouri ... :unsure:

Modificat de bebeko
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ai de gand sa mergi mai departe cu modificarile? Daca da, vroiam sa-ti sugerez sa sa te gandesti si la suspensii, sa se inlocuiesti cu unele sport. Nu neaparat ca masina ar avea nevoie, dar ca look... se cere. Pentru interior ai putea sa-ti comanzi si un footrest tot de TT, ma rog, s-ar putea ca exact cel de TT sa nu se potriveasca, dar unul asemanator. Se vede lipsa lui. Si eu initial imi schimbasem doar pedalele, dar parca nu era complet "peisajul" si ulterior am adaugat si un footrest. ;) . Bafta

Link către comentariu

Sincer, m-am cam plictisit cu modificarile .... Mai bine ma rezerv pentru urmatoarea masinuta ....

De pedalele TT nu sunt prea incantat in timpul conducerii, mai ales pe ploaie ...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am mai bagat ceva banuti in Fabiuta si a rezultat : becuri Philips PowerExtrem pentru faza scurta si Philips BlueVision pentru pozitie, si o cotiera foarte odihnitoare ... ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!