Jump to content

Distantiere Roti


guvidu
 Share

Postare recomandată

Am niste distantiere pe care vreau sa le pun la rotile din spate.Au 10 mm grosime.Treaba e ca atunci cand le pun, greutatea masinii nu mai sta pe cilindrul acela mare din centrul butucului de la roata, ci pe prezoane. Are ceva? sau e ok?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu e bine... Eu nu as face asta. Am auzit de prezoane retezate din cauza asta. Am auzit si persoane care merg asa de mult timp si nu au nimic, dar am mai auzit si persoane care au probleme cu faptul ca roata nu e bine centrata si tremura volanul la anumite viteze.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nici eu nu te-as sfatui sa faci asa ceva. In plus gandeste-te cum se va modifica trenul de rulare al masinii, cum se va comporta la viraje, cand rotile or sa calce in cu totul alt mod decat cel original ... mi se pare periculos

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa am eu la rotile din fata flanse de 10 mm, si intradevar nu calca pe butucu central, dar eu am nevoie de acele flanse pentru ca nu pot sa merg fara, imi ating jantele in etrieri. Nu te sfatuiesc sa pui flanse numai pentru lookul masinii pentru ca nu merita sau daca vrei neaparat sa-ti pui flanse fa-ti flanse intercalate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sau ia-ti niste flanse de calitate care au buza pentru centrarea rotii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!