Jump to content

Probleme Cu Modulul Climatronic

TAZY
 Share

Postare recomandată

SALUTARE! SUNT UN NOU POSESOR DE OCTAVIA.AM LUAT-O CU O MICA PROBLEMA SI ANUME ARE MODULUL CLIMATRONIC DEFECT.AVETI IDEE DE UNDE POT LUA UNUL BUN? :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Adica de ce scrii cu majuscule?

Link către comentariu

TAZY, spune-ne si in ce sens e defect? cine a tras concluzia asta si pe ce s-a bazat cand a tras-o?

Link către comentariu

Am gasit un mecanic de la po.r. care lucreaza si-n particular zic eu cu alte preturi.Si la diagnoza mi-a spus ca modulul de clima nu comunica cu restul instalatiei,zice el din cauza unei "mase" care l-ar fi "bulit".M-i a pus altul dar si asta se pare ca e defect caci atunci cand nu am farurile aprinse functioneaza perfect,dar cand le aprind,din cand in cand dispare tot de pe afisaj si-mi baga aer pe ultima treapta de ventilatie.Daca apas pe modul isi revine dar pentru putin timp.Nea' mecanicu zice ca ar fi nevoie de un modul nou.

Scuze cand am farurile stinse functioneaza si cand le aprind face "figuri"

Link către comentariu

Climatronicul se poate verifica cu VAG-Com-ul pt interogarea erorilor si/sau defectiunilor.

Unul nou e foarte scump. Daca chiar va trebui sa-l schimbi, incearca la dealerii Skoda sau la dezmembrari (stiu unul spre Pitesti cu multe piese pt Skoda...) pt daune totale.

Link către comentariu

pai vindea cineva acum cateva zile pe forum, trebuie doar sa verifici la vanzari. cred ca ai noroc.

Link către comentariu

m-i a pus altul dar si asta se pare ca e defect caci atunci cand nu am farurile aprinse functioneaza perfect,dar cand le aprind,din cand in cand dispare tot de pe afisaj si-mi baga aer pe ultima treapta de ventilatie.Daca apas pe modul isi revine dar pentru putin timp

Ne-a mecanicul ala meserias iti zice ca e nevoie de unul nou, eu iti zic ca e nevoie de ceva mai multe ceasuri petrecute verificand cablaje si cautand un scurt la masa printre cablaje (si nu cautand asa ca orbetele, trebuie cu o documentatie in fata, cu un tester sa vezi ce si cum etc etc). Nu se buleste un controller doar pentru un nenorocit de scurt la masa insa mecanicul am impresia ca vrea sa iti ia mai multi bani decat trebuie.....

Cheers.

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu

mecanicul ala stie cu ce se manaca electrica masinii ??? Pune dom'le VAg-COm-ul si intra pe climatronic si vezi ce zice.

Schimbarea modulului de climatronic e ultima varianta :)

Link către comentariu

Pai daca l-a verificat si vrei sa ne dam si noi o parere despre ce verificare a facut listeaza-ne si noua aici ce defecte a gasit pe el ( asta daca a mai reusit sa comunice cu climatronicul :blink: ).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!