Jump to content

Amortizoare

Florin M.
 Share

Postare recomandată

NU, dupa schimbarea amortizoarelor, arcurilor, a bratelor suspensiei sau a oricaror componente de la bara antiruliu NU trebuie refacuta geometria. Refaceti geometria doar dupa schimbarea capetelor de bara, a bieletelor de directie sau a casetei de directie, in caz de accident, periodic (macar la 100k) sau in cazul in care sesizati probleme ale tinutei de drum a masinii - mers instabil, tendinta de a trage stanga sau dreapta, uzura exagerata a cauciucurilor. Se mai poate reface doar dupa modificari semnificative ale garzii la sol, dar in principiu nu este nevoie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pentru feedback!!!

Sunt tare nerabdator sa le montez pe masina, dar sosesc abia vineri :Driver:

O sa revin si cu niste poze

Am uitat sa precizez, ca flansele le-am schimbat in urma cu 1an, cand niste "mecanici" mi-au zis ca bat...si erau de fapt, bratele superioare!!! :ceuameni:

Link către comentariu

passat b 5.5 2002 1.9 tdi 130 cp vine cu amortizoare sachs. cel putin al meu asa vine

Link către comentariu

Nu are nici o legatura.

Link către comentariu

Si eu am reusit sa le inlocuiesc...pe cele de pe puntea fata!

Am luat Kayaba, cele pe care le-am dat jos erau SACHS, made in germany, avand stantat emblema de la audi si vw!!!

Diferenta este uriasa, am ramas placut surprins, sa vad ca 2 amortizoare fac o diferenta asa mare!!! :icon_thumright:

Link către comentariu

Sa vezi cand inlocuiesti spatele... ;)

Link către comentariu

• 4 weeks later...

La mine cand intalnesc denivelari pe autostrada la 140 km pe ora sa zic,si sunt si in curba incepe si se leagana foarte rau si sare intr-o parte...si la gauri mai mari se lasa roata dintr-o data in jos. Ce credeti? SUnt pe duca?

Link către comentariu

Uita-te si tu la ele, daca sunt OEM, si au 7-8ani...ce vrei mai mult de atat?

Oricum merita fiecare leu investitia, eu am ramas surprins ce diferenta mare este cu amortizoare noi,si am pus doar pe fata!!!

Link către comentariu

ok. nu stiu daca sunt OEM dar are sigla Waudi pe ele si cred ca sunt de cand s-a fabricat. Merci de sfat. SI cam ce marca sa pun? Bilstein?

Link către comentariu

si inca ceva...de unde stiu daca pe sunt amortizoare sport? ce culoare trebuie sa aiba,sau ce dimensiuni? astept un raspuns

Link către comentariu

Shock Absorber BILSTEIN B6 SPORT.....ce ziceti? sunt bune pe Passat 2.5?

MODERATOR: Daca mai postezi si in alte topic-uri aceeasi problema, ne suparam.

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu

• 3 weeks later...

daca acele coduri sunt pe piesele respective inseamna ca sunt de Mapco.le-ai schimbat sau asa au venit din fabrica ?

ce face supapa aceea blow off?
Link către comentariu

Supapa blow-off este un sistem de eliberare a presiunii si reduce uzura turbinei si a motorului

Link către comentariu

Si se foloseste pe benzinare. La diesel efectul e aproape nul.

Link către comentariu

• 1 month later...

salutare, voi chiar gasiti piese scumpe, eu am luat 2 telescoape pentru spate la pretul de 90 ron bucata, iar la toate serviceurile la care am fost, cel mai ieftin era in jur de 220 ron, intradevar nu sunt de mai stiu eu ce firma dar o sa vad cum se comporta si cat ma tin

Link către comentariu

• 1 month later...
Passat 2.5 TDI

Are cineva pe masina instalate B12 Pro Kit (modelul 2012) ? Sau un B14 ? M-ar interesa niste feedback legat de oricare din kit-urile astea. Multumesc anticipat !

Link către comentariu

Am schimbat si eu toate cele 4 amortizoare si se vede diferenta, tinuta de drum este mai sigura, simt mult mai bine masina in volan (directia mai precisa) deci merita.

Amortizoare originale Sachs, inlocuite tot cu Sachs in cutie albastra super touring parca.

Link către comentariu

Ne spui si noua cit au costat,daca nu este cu suparare,multimim.

Link către comentariu

Salutare!am si eu o intrebare: Cam cati km ma vor tine amortizoarele aici in romania? .am cumparat masina din semnatura cand avea 160 000km facuti in Germania...acum are 167 000km?e posibil ca in 7000km rulati in tara sa apara ceva probleme pe la suspensie,directie?prin gropi nu trec cu viteza nu pun greutate pe masina.e prima mea masina si nu imi dau seama daca bate ceva sau nu.

Link către comentariu

Ohooo... si inca cum!

Daca nu simti ca bate ceva, de ce intrebi?

Link către comentariu

Intreb pt ca am balansat masina si se auzea ceva dar nu bataie sau scartait nu pot spune exact ce dar nu tot timpul e posibil sa se auda antigelul din vas?pe spate face benzina zgomot rezervor daca balansez tare...dar totusi amortizoarele par cam moi

Link către comentariu

Au 10 ani... ce pretentii mai poti avea?

Link către comentariu

amortoziarele fata Sachs erau 7 mil iar cele spate 5 mil (1200 lei toate) plus manopera

Modificat de abitul
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!