Jump to content

Amortizoare

Florin M.
 Share

Postare recomandată

Or fi mai rele drumurile pe la Zalau..cel putin pe la Marghita :))

Eu piesele le iau de la un prieten care are magazin de piese si impreuna le-am comandat / scos coduri din ETKa/ cautat si stiu sursa lor sunt ce scrie pe ele :P Acuma vedem care o fi senzatia. Cum spuneam ale mele de pe masina nu bat (doar daca iau o groapa mai mare cu partea din spate), nu fac nici un alt fel de zgomot doar ca mi se par prea moi, se inclina cam tare in curbe si la viteza mica balanseza peste denivelari.

O sa revin cu impresii cand vor fi cateva grade cu plus :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La mine cand de ex franez la semafor, franat normal nu brusc, se balanseaza masina fata-spate. Tot de la amortizoare sa fie?

Link către comentariu

Mai mult ca sigur ca da.

Link către comentariu

Tocmai am pus niste amortizoare noi pe spate marca Boge made in germany. Pana acuma sunt super multumit de ele, se simte diferenta fata de cele pe care le-am avut.

Modificat de Eto
Link către comentariu

totalpieseauto.ro

mai exista Optimal Germania la preturi rezonabile

Link către comentariu

abstrakt cat au costat amortizoarele Sachs ?

Link către comentariu

Tocmai am pus niste amortizoare noi pe spate marca Boge made in germany. Pana acuma sunt super multumit de ele, se simte diferenta fata de cele pe care le-am avut.

Pai Boge sunt peste Sachs, sunt alea mai de soi. Nu trebuie sa ai surprize de la ele.

Link către comentariu

adyi in mod normal erau putin peste 1300 ron dar e magazinul unui prieten si mi le-a scos pe la 900 si ceva doar amortizoarele. am platit total 1400 fix pe amortizoare + flanse fata / spate + protectii amortizor + bucse bara stabilizatoare

Link către comentariu

eu cand am vazut 350 lei bucata de Sachs am crezut ca e ieftin tinand cont ca sunt de la augsburg...dar cred ca o sa incerc si in alta parte in cazul in care sunt nevoit sa le schimb..deocamdata ma streseaza partea dreapta (bucse,brate,cap de bara si pivot)

Link către comentariu

Pai eu sunt foarte multumit de ele deocamadata, sper sa nu ma dezamageasca. M-am uitat si pe site-ul lor si e ceva de capu lor.

Link către comentariu

eu cand am vazut 350 lei bucata de Sachs am crezut ca e ieftin tinand cont ca sunt de la augsburg...dar cred ca o sa incerc si in alta parte in cazul in care sunt nevoit sa le schimb..deocamdata ma streseaza partea dreapta (bucse,brate,cap de bara si pivot)

Pai daca nu aveti preturi bune nici pt voi de ce le mai faci reclama?

Link către comentariu

mie ca angajat imi facea reducere de cel putin 50 lei

Link către comentariu

deviem,da cat adaus baga oare,de le convine sa faca asta?ca doar nu ti le dau tie in pierdere,nu?

Link către comentariu

asa e la angajare ... angajatii profita de un discount de 10% la orice piesa e motor/caroserie...e ok din punctul meu de vedere avand in vedere ca sunt piese originale

Link către comentariu

sall am si eu un passat 3bg din 2001, si acum cateva luni am schimbat toate bratele si bucsele, fata spate, iar acuma cand trec peste ceva se aude ceva bataie urata la roata din dreapta fata, se aude si cand franez bruc o bataie scurta, cand bruschez masina sau cand iau virez tare intr-o curba... se poate ca sa fie de la amortozoare? sau altceva?

PS: dupa ce am schimbat bratele si bucsele am facut aproximativ 15 000 km si km au fost facuti in spania pe autostrad nu in romania...

Link către comentariu

Daca ai zgomot la franare sa nu fie de la placute sau de la port etrier (nestrans) daca ai umblat pe acolo.

Link către comentariu

deci placutele au fost schimbate si ele impreuna cu bratele... iar la etrier nu am umblat la el... si zgomotul de la franare este la fel cu cel cand bruschez masina si cand virez brusc..

Modificat de spiper01
Link către comentariu

Ce marca ai pus? Din cate zici tu asa se pare ca a picat o bucsa sau rotula undeva.

Link către comentariu

sincer sa fiu nu stiu ce marca sunt... mi le-am pus in romania la complex philadelfia... si erau destul de scumpe... si nu cred ca pe autostrada se pot strica asa repede...

Link către comentariu

salutare si pe topicul asta.

am pus rotuile de vara,si iata cu aratau amortizoarele mele de pe spate.

AM O PROBLEMA???

E ceva usor curs la unul,si o idee mai mult la celalalt.dar nu stiu,sunt tare in dubiu.

multumesc,atasez pozele facute cu telefonul!

prima e de pe dreapta spate,celelalte 2 de pe stanga spate!

post-5363-0-25882600-1300145379_thumb.jp

post-5363-0-89879700-1300145386_thumb.jp

post-5363-0-31412100-1300145404_thumb.jp

Modificat de doctorul
Link către comentariu

Asa aratau si ale mele dar curgeau muult mai tare, eu zic ca poti sa mergi linistit cu ele, atunci sa le schimbi cand simti ca bat sau ca masina e ca o "balena" in spate. In rest nu merita sa dai bani pe ele.

Link către comentariu

problema e ca nu mi dau seama daca curg sau nu.culmea e ca au fst schimbate,astea s amortizoare care au in jur de 2 ani.

hai sa reformulez intrebarea: un amortizor curs (indiferent cat de putin!!) nu este compromis?

Link către comentariu

Nu, nu este compromis, pot sa te mai tina o luna sau 3 ani. Nu ai cum sa stii. Schimbale atunci cand bat. In rest sunt bani aruncati.

Link către comentariu

si la mine se observa prelingeri pe toate amortizoarele. ce imi da de gandit este faptul ca , acu un an, cand treceam peste o denivelare la viteza mica cel din stanga avea un "fasait", acu nici unul nu mai face acel sunet si mi se par cam dure, adica la treceri peste gropi parca nu "amortizeaza". stabilitatea in curbe este cat de cat okey, adica nu se comporta masina ca o balena da nici ca un golf 5. ce imi recomandati? sa le schimb?+

Modificat de vw_4_ever
Link către comentariu

multumesc eto.

vw 4 ever,la tine par a cam fi de schimbat...tu ai "simptiomatologie":))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!