Jump to content

Golf V 1.4 Tsi Vs. Leon 2.0 Tdi

Andrei_VVB
 Share

Postare recomandată

• Administrator

Discutii 1.9 vs 2.0 tdi (cam asta e tema vad...) au mai fost si in alte topic-uri... daca nu ma insel eu, majoritatea a fost de acord ca alegerea depinde de utilizare... f mult trafic urban - renteaza 1.9-le (consum, intretinere, motor "pritocit")

trafic extraurban preponderent - 2.0... (surplus de putere si cuplu)

insa alegerea ta intre tsi si tdi comporta alta discutie decat cea de aici... esti "diesel-ache" sau "benzinar"? care iti ofera placere mai mare la condus? asta tb sa te intrebi in primul rand... apoi vei vedea daca este vorba de 1.9 sau 2.0, tsi sau fsi, samd...

spor! ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@dudu-daca nu pot proba golf 1.4 tsi nici macar pe touran de unde naiba sa stiu?

Am facut programare miercuri la cardinal pt un test cu golful si au zis sa fac cu 1.9 tdi ,si am zis ok si vineri sunam de nebun la ei ca sa-mi spuna in fina sa-i sun eu luni sa vada daca au masina!

Rusine!

idem si cu pex..dealerul seat!

La skoda toate super ok...si uite cum am acum in cap si octavia...masina de care spuneam ca- mi place dar ca nu am nevoie acum de una asa de mare...;)

Modificat de 1.6
Link către comentariu

• Administrator

;) m-am gandit si eu la octavia 2 elegance 2.0 fsi... dar m-au intors finisarile interiore si consumul... si ma indoiesc ca vei gasi la test drive 2.0 fsi decat la un dealer major (deh, vrem-nu vrem, tot la poro sau altul similar ajungem)... eu unul n-am gasit ;)

Link către comentariu

asa e cu dealerii, te fac sa nu mai vrei nici o masina.si dupa ce o sa ai masina o sa fie si mai rau

Link către comentariu

Off topic dar tre sa spun ca la capitolul asta dealerii de dacia cel putin cei cu care am intrat eu in contact sunt peste!Aia chiar vor sa promoveze o masina pe care multi o considera petarda!

Aici(cele din grupul vw) se vinde singura...nici nu le-as da vreun comision(nu generalizez...)!

Iar dupa vanzare cam toti indiferent de marca sunt la fel...Lucruri bune totusi despre metrotehnica..iar un plus pt leon!

Scuze pt off-topic..

Modificat de 1.6
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!