Jump to content

Variantul Meu

ADU 33

Postare recomandată

Mai bine mai tarziu dacat niciodata, o prezint si eu;imi este un pic rusine, fata de cei cu modele noi, dar hai sa incerc si eu marea cu degetul:

VW Golf 4, MY 2001, 1,9 TDI, PD, 85 KW, model Confortline.

Are 2 ani de cand circula pe drumurile noastre, provenienta Belgia.

Km reali 178.000, pe bord 108.000(nu e opera mea :argue: )

Dotari nu prea are, dar ma multumesc cu ce are si sunt foarte multumit.

Am cumparat-o de aici cu 8800 eur, am mai bagat 1000 eur in ea si cam atat.Mai departe las pozele sa vorbeasca...... :.

.

post-6004-1174999468_thumb.jpg

post-6004-1174999489_thumb.jpg

post-6004-1174999509_thumb.jpg

post-6004-1174999536_thumb.jpg

post-6004-1174999921_thumb.jpg

post-6004-1174999938_thumb.jpg

post-6004-1174999953_thumb.jpg

post-6004-1174999965_thumb.jpg

post-6004-1175000165_thumb.jpg

Modificat de ADU 33
Link către comentariu

Ce sa mai, ti-am spus fata in fata ca e superba, mai ales interiorul ala beige :argue: :D sa pui poze si cu sticker-ul ulterior adaugat ! :D :D

Link către comentariu

Multumesc pt.aprecieri Danny, interiorul a fost factorul determinant la cumparare :argue:

post-6004-1175000885_thumb.jpg

Link către comentariu

E superb interioru . Culoarea aia e super , dar se murdareste f repede . La mine e gri si pe cotiera si pe maner la usa am niste pete .

Masina arata super . Sa conduci cu placere . :argue:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina... interiorul e superb.... si soferul ala din poze e tare pe piatza :scratch:.

S-a ai noroc la ea.

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu
  • Administrator

Intradevar interiorul este frumos . Mai ales cel din poza a patra . " Lumineaza " masina . :)

Sa te bucuri multi ani fericiti si fara probleme si de ea si de el . :)

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri.Intr-adevar culoarea beige la interior e de mare efect si sa stiti ca arata foarte bine dupa anii pe care ii are cu toate ca nu i-am aplicat nici un tratament special.Pana si covorasele sunt cele originale si nu s-au tocit deloc.Inca o data multumesc si sa va bucurati de masinile voastre :D

Link către comentariu

km multi fara probleme! :D

nu numai ca interiorul arata bine la ce culoare deschisa contine, dar si miroase frumos. :D

iar culoarea exterioara este deosebita! bine ca ai scapat de diversele aminitiri din parcari :D

Link către comentariu

da, si in plus vreau sa adaug ca masina arata bine per total vs anul nasterii.

deci daca este bine ingrijita se poate si la noi.

Link către comentariu

multi km fara probleme! :)

imi place mult interiorul si jantele OZ... apropo... cat te-au costat jantele? bafta :)

Link către comentariu

salutare :P Mp3-ul e cumva Sony GT410? De unde l-ai luat si cat a fost? :P

Super masinuta, imi place f. mult interiorul bej :P

Link către comentariu
  • Administrator
Mp3-ul e cumva Sony GT410? De unde l-ai luat si cat a fost? :P

Dupa cum arata nu cred ca-i Sony .

Link către comentariu
salutare :) Mp3-ul e cumva Sony GT410? De unde l-ai luat si cat a fost? :D

Super masinuta, imi place f. mult interiorul bej :D

Multumesc :)

In faza initiala am avut un Cd player Blaupunkt care s-a stricat, iar cel din ultima poza este Sony CDX-GT414U.A costat 560 RON cu tot cu montaj, cumparat si montat de la Delta Electronic Service(cei cu spalatoria).Imi place in mod special datorita intrarii USB in care poti sa infigi stick-ul.

Link către comentariu

pai ai rezolvat elegant problema bratului de cd-uri.

super!

este ca-i alta viata cu stick-ul la borseta?

Link către comentariu
  • Administrator
In faza initiala am avut un Cd player Blaupunkt care s-a stricat, iar cel din ultima poza este Sony CDX-GT414U.A costat 560 RON cu tot cu montaj, cumparat si montat de la Delta Electronic Service(cei cu spalatoria).Imi place in mod special datorita intrarii USB in care poti sa infigi stick-ul.

:) Eu nu m-am uitat decat la poza a treia aceea cu Blaupunktul . Apoi ti-am vazut pustiul si-am uitat sa privesc si celelalte poze . Si eu am un Sony exact la fel pe masina , dar nu-s lamurit la ceva : la tine butoanele de Source si Mode de ce sunt galbene ? Ca ale mele sunt rosii ca si celelalte butoane de bord .

este ca-i alta viata cu stick-ul la borseta?

Sa vezi cume cand legi Ipod-ul ( 60 Gb ) la el . Canta o luna fara oprire . :)

Modificat de aryes13
Link către comentariu

mersi de raspuns Adu. Pretul mi se pare ok tinand cont ca e vreo 4,5 mil varia GT410 pe la eMag, deci 1 mil montaju e ok. Chestia cu USB-ul e geniala :)... Ce sa mai scriu CD, ce chinuiala... Iau sticku si aia e :D Super. Dar se aude bine, totu ok? Ai pastrat boxele masini ? :D

(sorry ca te asaltez cu intrebari) :D

Link către comentariu

O masina "eleganta". Sa o purtati sanatosi si sa va duca numai prin locuri insorite!

Vad ca e pe maini bune :)

Link către comentariu

Sa ai bafta de ia si sa iti aduca numai bucurii si mare atentie, ca din cate vad io nu prea o sa mai ai acces la ia din cauza piciului peste cativa ani :screwy: .

Link către comentariu

ce cativa ani, frate, ca evolutia crescu in viteza, de zici ca are motor de 3L si 4 000 CP... :screwy:

Link către comentariu
:lol: Eu nu m-am uitat decat la poza a treia aceea cu Blaupunktul . Apoi ti-am vazut pustiul si-am uitat sa privesc si celelalte poze . Si eu am un Sony exact la fel pe masina , dar nu-s lamurit la ceva : la tine butoanele de Source si Mode de ce sunt galbene ? Ca ale mele sunt rosii ca si celelalte butoane de bord .

Sa vezi cume cand legi Ipod-ul ( 60 Gb ) la el . Canta o luna fara oprire . ;)

sunt rosii si la mine, probabil e din vina aparatului foto,

mersi de raspuns Adu. Pretul mi se pare ok tinand cont ca e vreo 4,5 mil varia GT410 pe la eMag, deci 1 mil montaju e ok. Chestia cu USB-ul e geniala :huh:... Ce sa mai scriu CD, ce chinuiala... Iau sticku si aia e ;) Super. Dar se aude bine, totu ok? Ai pastrat boxele masini ? ;)

(sorry ca te asaltez cu intrebari) ;)

nu ma deranjezi cu intrebarile(asta e rostul forumului, nu?)intr-adevar treaba cu USB-ul e f buna, de auzit se aude OK, difuzoarele sunt stock pe fata + 2 de joase si tweetere pe spate.Iti recomand modelul, raportul calitate pret e OK daca nu vrei performante audio(are iesire si pt subwoofer).Acelasi model l-am vazut ieri la DARIUS-alarme, pe Campia Libertatii, cu 490 RON ;)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut ,

Sper ca nu sunt Off Topic daca te intreb ce a determinat decesul HU initial ? Te intreb pt ca am un model identic si probleme cu el , o sa dau o tura pe la Delta Electronic sa vad daca se mai poate face ceva.....

BTW , sunt gelos pe interiorul tau , eu am cautat mult timp combinatia beige cu negru, nu am gasit si am luat in final gri cu negru.

Sa o stapanesti multi km fara reparatii .

Link către comentariu
  • 11 months later...

In sfarsit a sosit timpul pentru un upgrade.

Masina in cauza este un Audi A4 B6 de 131 cp MY2002, achizitionata acum 1 saptamana de la un coleg de pe forum.

Deocamdata nu am avut timp sa ma ocup de ea din cauza sarbatorilor, dar am avut timp sa ii cumpar incaltari noi.Imediat cum termin cu formalitatile de inmatriculare o voi supune si unei sedinte foto.

Fotografia este de dinainte de a o cumpara eu.

post-6004-1209576030_thumb.jpg

Modificat de ADU 33
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!