Jump to content

Diverse Problemute ...


vwlad
 Share

Postare recomandată

:somnmare: Respecte pt toti participantii la forum ... si mai ales pt cei care au avut aceasta initiativa deosebita. Stiam de ceva timp de voi dar de abia acum am avut indrazneala de a ma "infiltra" in marea familie a vw istilor.

in : punctual, am cateva probleme si intrebari ... sacaitoare ... la care nadajduiesc sa primesc niste sugestii

1 am "colectionat" pe parbriz niste micro zgareturi (panze de paianjen) + 1 buc urma grosolana cauzata probabil de duritatea lamelei de cauciuc. In afara de varianta hard .... a ciocanului ... mai stie cineva si vreun alt tip de remediere fie si partiala.

2 fara a ma lansa in descrieri sadoviene ... subtilizare de oglinda retrovizoare dr + cautat si cumparat (e o chestiune recenta)... am o intrebare un pic ciudata: cum imi dau seama daca instalatia de incalzire a oglinzilor retrovizoare functioneaza (bec, senzor etc ... mai putin statul in ploaie / nu cu ochii golbati daca se sau nu se ...)

3 am o RUGACIUNE mare (am vazut ca si altii au avut relativ asemenea probleme :angry: ) cine ma poate ajuta 1 buc rotita de plastic (cu zimtisorii / pasul ok) de la motorasul care actioneaza geamul electric (st) SI poate imi explica cineva cum am ajuns sa i "ajustez".... mai ales ca a) acum 1/2 an am schimbat macaraua si totul parea ok B) nu am fortat mecanismul si cu atat mai putin nu a fost o iarna geroasa ca sa presupun ca era "geamul inghetat"

4 din ciclul "cate un mic tuning pe zi", am infipta in capota de la motor o adancitura, chiar deasupra unei nervuri (... e adevarat, fara vopsea sarita si de dimensiuni modeste ... cam cat un sfert de nuca ... ) de care as dori sa ma despart intr un alt mod decat clasicul sistem de umplere cu chit si de revopsire a capotei ... nu de alta dar vopseaua de pe masina e integral cea originala :)

5 cine imi poate da "tehnologia de decopertare a tapiteriei" tavanului si imi poate recomanda un electrician bun (=superdibaci nu obligatoriu cu patalama), sau o alta persoana competenta (Bucuresti), care sa ma ajute la repararea mecanismului trapei unde e ff posibil sa fie stricata o piesa din antimoniu care ar culisa pe o sina ?!?. Se pare ca motorasul e ok.

Multumiri anticipate

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nimeni nu ma poate ajuta si pe mine cu un sfat .... o adresa .... o rotita ??? :lol:

Oameni buni .... daaaaaati mi si mie o rotita pt macaraua de la usa .... platesc oricat dar nu 2 mil cat ma costa piesa cu tot cu motoras la SH ....

Fiiiiie va mila de un om cu rotita stricata :D :) :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut , la trapa cred ca ai o problema asemanatoare cu a mea de care am mentionat aici. Din pacate piesa aia ajunge la 200 RON bucata , deci cu tot cu manopera undeva pe la 450 , 500 RON. Personal nu cred ca merita asa mult , daca o sa gasesc la dezmembrari pe undeva o sa repar trapa , dar nu .. ramane asa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

2. Le pui pe incalzire si pui mana pe ele; ar trebui sa simti incalzirea lor :scratch:

4. Exista niste "ventuze" pt. treaba asta; nu cunosc insa efectul si daca necesita ,sau nu, revopsire.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ok, multumesc pt interventii

Legat de trapa ... mai sap sa vad ce informatii gasesc ... oricum 5 mil gaura in buget nu e o chestie de bun simt, cel putin acum (sa vad cat costa un tub de oxigen pt la vara :D ... macara sofer ioc ... trapa ioc ... cam aiurea)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!