Jump to content

Inlocuire lamele stergatoare imbatranite la O2

gabimok
 Share

Postare recomandată

este imposibil, din ce am vazut eu. practic ele trebuie rasturnate ca sa poata fi scoase.

nu cumva a disparut in cursul unei intrari in service?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am crezut la fel, dar am incercat si le-am scos si neridicate

Link către comentariu

Lamele Bosch le-am gasit la:

Magazin VOLKSPARTS

Str. Dezrobirii nr. 43, parter, Sector 6

060982, BUCURESTI

Tel.: 021-434.85.15

Fax: 021-769.21.99

e-mail: volksparts@zappmobile.ro

Pe cutie sunt trecute doar Audi A3 si Golf V. Se potrivesc insa si la Octavia II. Pretul era de 100 lei.

Le-am luat...le-am montat...si am rezolvat problema....Bosch-urile sterg perfect,intradevar 100 lei e cam mult pt 2 stergatoare dar nu exista alternativa.

Cred ca la in fiecare an trebuie inlocuite.

Link către comentariu

Alternativa e f simpla: daca NU aveti aerotwinuri atunci se poate f simplu inlocui DOAR lamela de cauciuc. Acestea se procura de la hiper-super-market/en-grossuri la pretul de ~ 5,5 RON si mai trebuie doar taiate la dimensiuni. Enjoy.

Link către comentariu

• 8 months later...

LA VOLKSPARTS au si stergatoare pentru spate si daca da, la ce pret? Multumesc

Link către comentariu

Nu crezi ca ar fi mai usor sa pui intrebarea AICI sau iei legatura cu (telefonic/PM/etc.) cu Volksman?

Asta daca nu este prea obositor sa citesti cateva post-uri mai sus?!

Nu esti la primul post gen "bagare in seama"; vezi si AICI unde reiei o problema la interval de doar cateva post-uri.

Pentru asta, primesti un warning + 3 zile ragaz pt. citirea regulamentului si meditatie asupra acestui stil (bagare in seama).

Link către comentariu

• 1 month later...

Din aprilie 2007 si-a mai luat cineva stergatoare la Octavia2 in afara de cele de la service (~165 RON setul fata, ~35 RON stergator spate)? Daca da, ce marca/cod, de unde si cu cat?

In conditiile in care la VOLKSPARTS nu au putut sa-mi spuna la telefon situatia stocului (s-ar putea sa fie, stati un pic sa caut..hmmm, ar trebui sa fie, dar nu sunt sigur), pretul este comparabil sau chiar mai mare ca la service (forum : 130RON fata/50RON cel spate, la telefon mi s-a zis 150RON fata, spate nu se stie ?!?!?) sau marca (oricum doar ca nu sunt cele originale am reusit sa scot de la respectivul), exista in alta parte o alternativa de stergatoare originale, la un pret mai normal?

Multumesc

P.S. Stergatoarele originale au codul 1Z1998001 fata si 7E0955425 spate

Modificat de GunX
Link către comentariu

• 1 month later...

SI eu as vrea sa schimb lamelele, nu cred ca in 3 ani de cand e masina s-au schimbat...

Bosch sunt cele mai ok, sau Valeo?

Daca am sa caut, care sunt caracteristicile exacte? Ma refer la gasierea lor in hypermarket, ce ar trebui sa scrie pe ele?

merci

Link către comentariu

Lamele Bosch le-am gasit la:

Magazin VOLKSPARTS

Str. Dezrobirii nr. 43, parter, Sector 6

060982, BUCURESTI

Tel.: 021-434.85.15

Fax: 021-769.21.99

e-mail: volksparts@zappmobile.ro

Pe cutie sunt trecute doar Audi A3 si Golf V. Se potrivesc insa si la Octavia II. Pretul era de 100 lei.

Nu sunt cele care se gasesc si la benzinariile OMV sau Petrom? Doar ca acolo sunt 120RON.

Modificat de azreil24
Link către comentariu

:) sunt cele care se gasesc peste tot...numai pretul difera

Link către comentariu

Pai bun... dar scrie pe ele pentru O2, sau cum iti dai seama care sunt ok? Le masori? :)

Link către comentariu

daca sunt produse de o firma care se respecta trebuie sa specifice...de ex la valeo si bosch!

Link către comentariu

eu am luat originale din reprezentanta, nu scrie nimic pe ele, decat ca sunt acelasi si pe passat si pe audi.

Link către comentariu

Mie un magazin de piese din Craiova mi-a zis 1.2 mil pentru setul fata si 650 de mii pentru cea spate pentru piesa pe codul de original.

Link către comentariu

am intrebat la magazinele din targul Vitan...100-110 lei setul stergatoare fata valeo!

Link către comentariu

Zorro Classic

1. Bosch are pe site un catalog on line in care puteti determina codul si dimensiunile produsului cautat

2. Eu am folosit ambele marci. Sincer, nu am vazut mari diferente. Sa spunem ca Bosch paca au tinut o idee mai mult (posibil sa fie doar placebo).

Link către comentariu

> Bosch are pe site un catalog on line in care puteti determina codul si dimensiunile produsului cautat

Link pls?

How much?

165 RON setul fata si 35 RON cea din spate

Modificat de GunX
Link către comentariu

• 6 months later...

Link-ul nu merge....

Care e lungimea stergatoarelor de pe O2, in cm?

Link către comentariu

nu inteleg de ce trebuie sa cumparati stergatorul cu totul adica si lama suport cand de fapt se poate comanda doar lamela care vine in contact cu parbrizul. costa 50 lei doua lamele fabricate in belgia. ele vin lungi si le tai la dimensiune plus 2 capace de rezerva dar de fapt scoti doar un capac ca sa schimbi lama asa ca ramane unul de rezerva.

Link către comentariu

Pt ca schimband lamela, dupa ceva timp stergatorul nu mai "calca" bine pe parbriz. Am incercat si eu la Ibiza si pana la urma am schimbat stergatorul cu totul (fara brat evident), iar diferenta este enorma.

Link către comentariu

eu nu am patit asa ceva, le schimb si nu am probleme ptr ca ala e doar un suport care nu se uzeaza nicicum. dar ptr cine are bani de dat ......

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!