Jump to content

Refuz Schimb Piese Garantie

dylly
 Share

Postare recomandată

Ce beneficii au dealerii de refuza schimbul unuor piese stricate ,atunci cand masina e in garantie?

Mi se intampla la service-ul din Galati.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai depinde cine strica piesa:daca o strici tu , nu mai ai garantie . Daca se strica ea de la sine beneficiezi de garantie dar in masura in care piesa nu are uzura normala datorata functionarii de zi cu zi .

Dealerii nu au nici un fel de beneficii daca nu schimba piese in garantie . Ideea este alta:risca sa nu isi primeasca de la producator banii pe piesele schimbate , daca piesele schimbate nu fac obiectul garantiei dintr-un motiv sau altul .Datorita partial si unei organizari mai slabe a dealerului acesta decat sa piarda bani pentru ca nu stie sa faca un claim de garantie , mai degraba iti refuza tie - daca este intemeiat sau nu refuzul , asta ramane de discutat- garantia .

Link către comentariu

"daca o strici tu , nu mai ai garantie" - sunt de acord cu asta numai daca ai distrus voluntar acea piesa. Daca se strica pe masina ar trebui schimbata, indifernt de regimul de exploatare.

Link către comentariu

"daca o strici tu , nu mai ai garantie" - sunt de acord cu asta numai daca ai distrus voluntar acea piesa. Daca se strica pe masina ar trebui schimbata, indifernt de regimul de exploatare.

Aha si daca dai cu masina de un stalp , o schimbi pe garantie ??? :lol:

Link către comentariu

Spune-ne concret despre ce este vorba

Link către comentariu

Aha si daca dai cu masina de un stalp , o schimbi pe garantie ??? :lol:

nu, o schimbi pe casco :D.

Sa nu mai aud de garantie in Romania, la cate am schimbat tot pe banii mei, eu zic ca nu exista. Prefer un SH din DE, e mai bun.

Link către comentariu

bebeko - ce ai descris tu se numeste accidental si nu are nicio legatura cu ce am spus eu (voluntar) si nici cu ce a patit dylly. Chedere desprinse, pocnituri la franare, zgomote in bord, unghiurile directiei dereglate de la inceput oare nu fac obiectul garantiei?

Pacat ca justitia se misca greu si este scump sa suporti un proces comercial altfel ar merita sa-i duci la sapa de lemn pe astfel de dealeri.

Modificat de SAlex
Link către comentariu

SAlex - pe asta se bazeaza si eu, si vad ca le merge. Cu mine nu le-ar merge - ajunge un client sa castige procesul si s-au dus pe ***. Eu tocmai vreau sa le deschid proces la Eurial Leasing de ex, si nu ma las. La sapa de lemn ii duc daca trebuie.

Doar asa vom scapa de nesimtirea de la noi din service-uri si alte cele, daca le dam peste bot.

Link către comentariu

dylly poti sa incerci la opc daca masina este pe persoana fizica

de multe ori reuseste.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!