Jump to content

Octavia Tour - Ce Optionale Merita Luate ?

niculae
 Share

Postare recomandată

Bej capucino e o culoare cam controversata, trebuia sa o vezi pe o masina inainte sa dai comanda...sper sa-ti placa in final.

Farurile de ceata vin inglobate in faruri.

Ma intriga faptul ca i-ai pus radiocasetofon...casetofon e cam perimat in 2007 si mai ales un casetofon OEM de la Skoda care e foarte scump.Eu puneam 4 difuzoare suplimentare si apoi un CD player cu MP3 de firma.

In rest, asteptare usoara...Cat te-a ajuns in bani configuratia asta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• godoroja

7

• Alextz

6

• gbrl

5

• O1 Sport

5

Cred ca a pus casetofon pentru Maxi-dot.Oricum acum la Octavia MY2008 cica cd-playerul are functie MP3.

Link către comentariu

Si eu zic ca nu e tocmai cea mai buna alegere radio-ul din fabrica... Ai dat o gramada de bani pe el... puteai sa-ti iei altceva de banii astia (scaune incalzite spre exemplu, cruise control.. etc.) Cu radioul rezolvai dupa... poate il primeai chiar gratis de la dealer, iar daca nu.. cu 100-200 euro iti pui unul mai bun decat cel din fabrica.

Link către comentariu

Asa cum a spus Alextz Casetofonul l-am luat pentru Maxi Dot . Altfel nu as fi putut comanda Maxi Dot_ ul.

Modificat de gbrl
Link către comentariu

Si eu vroiam sa fac acelasi lucru... doar ca sa am Maxi-Dot... m-am lecuit insa, dupa ce am vazut cum arata maxi-dotul. tu l-ai vazut cum e? sa nu traiesti cu impresia ca e ala misto de pe octavia 2 si cand iti vine masina sa fii dezamagit.. :) daca ar fi fost cel de pe o2, sa zicem ca s-ar mai fi justificat putin pretul, dar asa... mi se pare mult prea piperat!

Link către comentariu

vezi daca se mai poate adauga tempomat inca la comanda merita din plin daca detectorul de radar va fi interzis macar in localitate o sa mergi cu 55 km/h fara stres ca te opreste .Si dureaza 10 saptamani oficial in contract dar ai sa vezi ca in maxim 6 saptamani vine ca se apropie concediile la skoda Cehia si 3 saptamani se inchide fabrica.

Cum ai reusit sa platesti avansul pe 30.06.2007 :) :)

Modificat de Alextz
Link către comentariu

Tempomat poti sa pui oricand ulterior...si la un pret apropiat celui de lista de optiuni.

Link către comentariu

Scuze ! Avansul l-am platiti pe 30.05.2007 . Am vazut cum arata Maxi Dot_ul doar pe cate imagini si ceva date de pe intenet. Sa inteleg ca nu prea merita investitia ............. si ca nu arata informatiile specificate in brosurile primite de la dealer. ............... . Oricum de acum comanda este facuta si o sa va tin la curent cum decurge si ce am primit. AMR aproape 7 saptamani ............. . Poate are cineva ceva specificatii despre Maxi Dot ?

Link către comentariu

Eu unul sunt foarte multumit de xenon si nu am avut pana acum probleme cu el...proiectoarele de ceata insa le-am dat drumul doar de vreo 2 ori intr-un an jumate pentru ca am auzit ca folosite indelungat iti ingalbenesc farul.Mi-am luat si optiunea de discuri pe spate..cu toate ca la franarea nu e nici o diferenta dar cu jante schimba total aspectul(parerea mea).Cotiera e iarasi un "must" fiind foarte buna la drumurile lungi...la fel si stergatorul de luneta...de un real folos.Felicitari tuturor pentru masinile achizitionate si sa va bucurati de ele!

Link către comentariu

Da, poza aceea e de la o Fabia, insa pe octavia tour e acelasi maxi-dot.

Link către comentariu

proiectoarele de ceata insa le-am dat drumul doar de vreo 2 ori intr-un an jumate pentru ca am auzit ca folosite indelungat iti ingalbenesc farul.Mi-am luat si optiunea de discuri pe spate..cu toate ca la franarea nu e nici o diferenta dar cu jante schimba total aspectul(parerea mea).Cotiera e iarasi un "must" fiind foarte buna la drumurile lungi...la fel si stergatorul de luneta...de un real folos.Felicitari tuturor pentru masinile achizitionate si sa va bucurati de ele!

Corect 100% in privinta proiectoarelor. Foloseste-le doar cand ai nevoie in rest nu. Eu sunt patit.

Discuri pe spate. Iti spun eu, se vede o mare diferenta la franat. Eu as avea nevoie de ele ca de cand i-am facut remaparea parca nu se mai opreste. Deci discurile spate sunt un mare plus. La fel si cotiera pe care o am si eu si stergatorul de luneta ( pe care din pacate nu-l am)

Link către comentariu

Eu sper sa nu fie ca la Fabia Maxi Dot _ul .... Shkoda !!!!!!!!!!!

Link către comentariu

Corect 100% in privinta proiectoarelor. Foloseste-le doar cand ai nevoie in rest nu. Eu sunt patit.

Discuri pe spate. Iti spun eu, se vede o mare diferenta la franat. Eu as avea nevoie de ele ca de cand i-am facut remaparea parca nu se mai opreste. Deci discurile spate sunt un mare plus. La fel si cotiera pe care o am si eu si stergatorul de luneta ( pe care din pacate nu-l am)

Nasol ca nu ai stergatorul de luneta...cum ai zis si tu ..face treaba...iar sa iti pui unul after-market am inteles ca costa foarte "putin" :in jur de 1700E cu toate schimbarile care implica montarea lui,fata de 70E(atat era parca)daca il alegi ca optiune de la inceput!

Link către comentariu

@gbrl sincer, chiar imi pare rau ca te dezamagesc... dar iti spun sigur ca asa arata maxi dot-ul!! Ti-am zis, si eu vroiam sa-l iau, era chiar printre primele optionale la care ma gandisem... credeam ca e ca la O2... dar eu am avut noroc cu dealerul, ca m-a avertizat! La tine se pare ca au fost ceva mai lacomi... si au preferat sa-si mai traga ei cativa eurici comision, decat sa-ti spuna ca defapt nu e ala misto de pe O2...

Daca si tie ti se pare naspa :ceuameni: suna la dealer si vezi daca mai poti face modificari.. in principiu, ar mai trebui sa se poata modifica... mai bine de banii aia iti pui altceva... un tempomat + scaune incalzite spre exemplu... care cel putin in opinia mea, iti vor folosi mai mult decat maxi dot-ul + radio-ul original... dar mare atentie!!!! sa-i intrebi si daca ramane acelasi termen de livrare.. sa nu cumva sa schimbe termenu de livrare si sa ma injuri dupaia pe mine :D deci daca se pot face modificari fara sa afecteze termenul stabilit initial, parerea mea e ca mai bine iti iei altceva de banii aia! Dar repet... PAREREA MEA! decizia finala tu o iei...

LATER EDIT: @gbrl uite aici si dovada clara: http://ws.skoda-auto.com/download/eng/manu..._EN_2006_06.pdf Catalogul ar trebui in mod normal sa-l gasesti si la dealer.. si tot in mod normal, ar fi trebuit sa ti-l dea sa-l rasfoiesti nitel, cand ai dat comanda, dar deh... :D

Link către comentariu

• 4 months later...

salutare.am o intrebare la voi: stergatorul luneta vine cu spalator? mai scria cineva ca i s-a spart furtunul, dar nu stiu daca era tour sau nu.azi am platit avansul la enduro, valcea! in curand imi va sosi si mie masina. am optat pentru:octavia tour 1.9 TDi PD 101 CPcotiera fata, inchidere centralizata cheie breloc, duze incalzite fata, stergator luneta, scaune incalzite fata, airbags laterale+suport lombar scaune fata, climatronic, ESP, spalator faruri (vreau sa pun xenon after) + indicator nivel lichid spalator parbriz, pachet de drumuri grele, faruri de ceata, 4 boxe suplimentare, capucino bej (nu stiam cand vine argintiul cel nou....), sper sa imi ajunga in ianuarie....a costat vreo 17 500 eur, 4 600 eur avans (cu tot cu taxa de management leasing si taxa logistica).sunt ingrozit de taxa de prima inmatriculare (508 eur fara tva). vreau sa imi fac o remapare la dealer, ca sa o duc in aprox 130 CP si cuplu aprox 300Nm.va tin la curent cu evolutia lucrurilor.drumuri bune!

Vreau sa comand si eu zilele astea o Octavia Tour si nu stiu care din optionale,sunt real folositoare,merita banii si ar trebui comandate. Ideea e sa nu mai fie nevoie de interventii ulterioare in service,mai mult sau mai putin atente si daca tot platesti o functie in plus macar sa fie o treaba bine facuta ,fara improvizatii si modificari .Rog pe cei care au avut experiente personale;probleme sau au concluzii ca utilizatori sa puna macar o parere cat de scurta despre.... Multumesc anticipat !!!
era sa uit... si geamuri electrice fata/spate...
Link către comentariu

Foarte frumoasa configuratia masinii si sa stii ca stergatorul de luneta vine cu spalator, eu masina de acusi 2 ani si nu am avut nici o problema in general si mai ales legata de spalator. Legat de remapare, stiu ca la dealer remaparea se face abia dupa ce masina nu mai este in garantie.

Link către comentariu

ok bbv, mersi de informatie. sper, vizavi de remapare, sa am o discutie amiabila cu dealer-ul, avand in vedere ca la plata avansului nu am discutat nimic de discount, asteptand sa vina masina si sa discut atunci. credeti ca e prea tarziu? voi cand ati negociat discounturi sau optionale gratis?

G.

Link către comentariu

pe octavia tour..... eu as zice ca nu ar strica sa va puneti si pachetul de drum accidentat (sau greu..), eu zic ca merita investitia pe termen mediu si lung. bafta la negocieri!

Modificat de moonpark
Link către comentariu

Airbaguri laterale

Alarma auto

Cotiera fata

Covorase fata / spate

ESP

Geamuri electrice fata

Inchidere centralizata cu telecomanda

Jante aliaj

Stergator luneta

Suport lombar si reglaj pe inaltime

Link către comentariu

pachet drumuri grele-neaparat

Airbaguri laterale

xenon-dar nu original ca e ff scump

Cotiera fata

Covorase fata/spate

ESP

Geamuri electrice fata

Inchidere centralizata cu telecomanda

Jante aliaj, dar nu originale ca sunt f scumpe

Suport lombar si reglaj pe inaltime...

o lista care nu e exhaustiva.

ps: si un motor cat mai mare! :blink:

Modificat de msn2
Link către comentariu

Inca nu am masina dar trebuie sa soseasca.

Optionalele tin de pretentiile si banii fiecaruia in mod evident. Am citit topicul asta inainte de a o comanda (va multumesc pentru ideile si sfaturile de mai sus) si uitindu-ma si in buzunar si amintindu-mi de ex Golful meu am luat doar pachetul de drumuri grele si geamuri electrice fata. Dealerul imi da CD-Mp3 si anvelope de iarna.

O sa imi pun neaparat alarma sa pot inchide masina din telecomanda.

In rest cred ca o sa pot face km si fara alte optionale.

Cind o sa mai cresc o sa imi iau un Bentley cu totate optionalele, numai asa, sa-mi creasca mie ficatul si sa moara dusmanii... vorba manelistilor :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!