Jump to content

Optiunile Disponibile Pentru Leon 2

Andrei_VVB
 Share

Postare recomandată

Salut!

Doresc sa achizitionez un Leon 2 si as fi interesat de descrierea optiunilor cu care se poate accesoriza masina adica in ce constau ele si cum arata(de exp am inteles ca sist audio cu bluetooth are ecranul mai mare) etc,eventual ceva poze cu interioarele in diferite versiuni, jante si orice modificari fata de varianta standard!

De asemenea dupa parerea voastra(a posesorilor) cam ce merita si ce nu..Eu unul ma gandesc sa pun pachetul sport(mai mult pt jante si mai ales scaune),cul metalizata si probabil esp!(sunt limitat oarecum de un buget mai modest).

Tot probabil o sa-mi pun si geamurile fumurii..

Tot aici va rog mult ceva pareri despre plasticele din interior..sunt asa slabe calitativ?(ca feeling si aspect)

Si o ultima intrebare..consola aceea de plastic dintre scaune tine loc de cotiera ca mi se pare de toata jena sa nu am o cotiera pe o masina de atatia euroi...:)

Daca s-a mai discutat undeva ..scuze anticipate!

multumesc

Modificat de 1.6
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca comanzi masina cu bluetooth, computerul de bord va fi mai mare si va avea si cateva functii in plus.

Geamurile fumurii nu ti le recomand le-am luat si nu fac fata,dar ca aspect merge,dar doar atat,referitor la plastice asta tine de gust,mie imi plac si cotiera se poate monta dupa ce iti vine masina ca accesoriu cred ca la un pret de 500-600ron.

Despre partea de siguranta iti recomand ESP-ul acum nu stiu ce sa zic in functie de buget,dar mai bine renunti la bluetooth si geamuri fumurii si mergi pe el.

Link către comentariu

eu am pus destule oprtionale pe masina dar cele mai bine alese le consider farurile bi xenon,incalzirea in scaune,pachetul de luminozitate parca asa ii zice cu oglinda retrovizoare care se inchide la culoare la lumina puternica si senzorii de parcare !

o alta optionala ok e si cdmp3 playeru cu 8 boxe care e ok si nu stiu daca sau cum il poti inlocuii mai apoi daca nu-l iei din fabrica!

geamurile fumurii le am si sunt misto ca aspect dar eventyual daca nu ai banii acum poti sa pui ulterior folie si eventual mai inchisa!

esp +dsr am si sunt ok dar depinde si cum conduci,oricum siguranta sa fie pe primul loc la cum se circula in zilele noastre...

de cotiera nu simt lipsa desi ma gandesc sa-mi cumpar dar avand scaunele sport mi se sprijina mana f bine pe lateralul scaunului si pe schimbator !

mie bordu mi se pare super ok nu stiu ce atat sperietura ca e nasol sau urat! tine doar de gusturi!

daca ai intrebari te astept cu placere ..

Link către comentariu

mie bordu mi se pare super ok nu stiu ce atat sperietura ca e nasol sau urat! tine doar de gusturi!

daca ai intrebari te astept cu placere ..

@ryco78 poate unii nu au gusturi :D Nu o fi Leonul la interior Maybach sau mai stiu eu ce Porsche dar le da ceata altor modele in aceiasi bani sa zic pana in 30.000 de euro.

Am fost la salonul auto, tuning si accesorii de la expo-transilvania. M-am urcat special in cateva modele doar ca sa vad cum e bordul si pozitia de condus, reglat scaune.

BMW seria 1 frumos exterior, interior de ... bine ca nu am dat banii, singurul plus:pozitia de condus joasa. In rest m-am simtit ca intr-un logan :P

Logan 1.6 16volti mare pe exterior mare pe interior senzatia pe scaun: pozitie inalta si foarte inalta de condus, te simti ca un sofer de autobuz sau de camion.

Skoda O2 RS :P aceleasi scaune ca pe Leonul sport sau sport-up.

Seat Leon Cupra :P:wub::P

VW GTI 30 year edition :P, Jetta , Subaru STI :) Chevrolet Captiva, Opel Zafira etc

post-3433-1174820672_thumb.jpg

post-3433-1174820730_thumb.jpg

Modificat de black_shadow
Link către comentariu

si eu sunt genul care ma urc si pipai toate plansele de bord ale masinilor celor cunoscuti si sincer la banii astia nu m-au impresionat nimic la o diferenta considerabila! golful e diferit ca senzatie si constructie(singurul peste mi s-a parut gti-ul dar e vb si de bani mai multi),la fel si focus, astra,c4,octavia si mazda3 dar nu mi se par chestii diferite calitativ ci eventual diferite ca design si unele texturi !

daca e asa sa vorbim de diferenta am vazut diferente mai mari dar aici vb de premium la audi a3,a4, a8 nu mai vb,bmw seria 3 si 5 si altele de genul asta dar e absurd ca un leon de 25k sa fie la fel cu un audi sau bmw!

despre pozitia la condus si senzatia in fotoliile de pe leon eu nu am gasit decat pe gti sau bmw senatii asemanatoare !

nu zic ca m-am urcat in toate masinile dar in masini de aceeasi bani am incercat sa le vad pe toate!

m-am urcat si in alfa unei cunostinte un model 156 si sincer nu mi sa parut sa fie peste...

deci...ramane chestie de gust lol!

ps :acum cateva sapt m-am urcat si eu un cupra si mi s-a parut fenomenal de frumos!dragoste la prima vedere!

Modificat de ryco78
Link către comentariu

Sunt de acord ca pozele puse de voi arata f bine!Dar este un interior de leon sport , sport -up sau referance cu optiunea dynamic parca sau ceva de genul!

Eu m-as impaca f bine cu aceste interioare numai ca ele vin la "pachet" cu o suspensie care din cate am inteles rupe spinarea si n-are nimic de-aface cu comfortul!

La restul versiunilor e un gris de toata jena...

M-oi impaca eu si cu asta avand in vedere ca sunt f hotarat sa-mi iau un Leon!Asta daca nu o sa testez un leon cu suspensie sport si o sa-mi placa!

Link către comentariu

1.6, suspensie confortabila nu prea gasesti pe nici o masina din gama Seat. Daca iti iei Seat, renunti la confort, scaune moi, plastice la fel.

Link către comentariu

Asta o stiu de mult timp!

Insa spre deosebire de suspensia sport am inteles din alte opinii ca cea "standard"ofera un compromis fain intre confort si rigiditate!

Ai mers cu ambele?E asa de rea (ca si confort)suspensia sport pe cat zic unii?

Cea standard urmeaza sa o testez cat de curand.

Link către comentariu

mie nu mi se pare ca e inconfortabila si am sport-up! dar tine si de ce vrei tu!

Link către comentariu

Am Leon 1.6 sport, suspensie mai dura implicit.Pe drum neted sau virajat e o placere. Partea mai putin buna e ca simti orice denivelare sau rost dintre placile de beton pe unele portiuni de drum, partea buna e ca nu tin la nesfarsit si nici nu mi se varsa cafeaua ...sta linistita la curbe luate in forta.

Skoda Octavia 2/ 1,6 are suspensia ceva mai moale, filtreaza mai bine denivelarile gen drum de tara. VW Polo pe acelasi drum pe care merg cu Leonul ;) e mai ingaduidor, filtreaza mai bine denivelarile transmise de suspensie (nici nu iau curbele pe care le iau cu leonul ;) ) aceleasi denivelari de la gurile de canal sau rosturile de la placile de beton de pe drum le simt cu Leonul . Oricum nu as schimba Leonul ;) .

Modificat de black_shadow
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!