Jump to content

Seat Altea Xl

Geogvn
 Share

Postare recomandată

Noul Seat Altea XL se lanseaza la Porsche Buc Aviatiei,in showroomul SEAT din Barbu Vacarescu,joi 29 martie,la ora 19.Astazi am primit aceasta invitatie in care mai scrie ca masina va fi prezentata impreuna cu noua colectie Catalin Botezatu!,

Ce este de remarcat ca cocktail-urile vor fi .....XL!!! :Driver:

Modificat de Geogvn
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu am primit una...poate ne vedem acolo...mai SEAT istilor :Driver:

Link către comentariu

Ar fi o problema cocktail-ul nu prea merge cu volanul :Driver:

Link către comentariu

Vin si eu ....pt S3 !!!!!!

Link către comentariu

Desi am primit invitatia, nu pot intra in posesia ei. o sa fiu totusi acolo maine seara, impreuna cu o3cep si posibil si xecutor.

Daca mai vrea cineva sa vina, sa posteze aici. Vom stabili si o ora la care sa ne intalnim.

Link către comentariu

Sper sa ajung si eu :lol:

Link către comentariu

vlad, stii cumva daca pot intra fara invitatie? a mea a ajuns la focsani, acolo au trimis-o porsche leasing.

Link către comentariu

vlad, stii cumva daca pot intra fara invitatie? a mea a ajuns la focsani, acolo au trimis-o porsche leasing.

Vino ca te bag eu. 0723.411.571

Link către comentariu

Am fost. Am vazut. Am plecat. :rolleyes:

A fost interesant!

Link către comentariu

Femei frumoase, multa mancare, Altea XL care chiar mi-a placut. Insa ce m-a impresionat a fost un Leon Cupra alb, in parcare la PBA. Arata intr-un mare fel... chiar daca albul e la moda acum.

Link către comentariu

Nimeni n-a scris de lenjeria intima a lui Botezatu care era inspirata din Star Wars :) sau de Roxana Ciuhulescu care a fost la inaltime :)

Link către comentariu

Da, a fost la inaltime la propriu, ca era inalta, la figurat... nu pot zice ca a fost ceva deosebit.

Link către comentariu

Sau de fetele foarte frumoase de la intrare si f f f f f f slabe.... mai aveam un pic si le faceam un platoas sa manace si si ele ceva :)

Sau de mancarea de acolo care arata f bine, din pacate eu si Cristi mancasem mai devreme in alta parte. Tortul rosu in forma de altea xl imi facea cu ochiu rau de tot :P mai ales roata spate de unde taiasera :)

Nota 10 pentru importator intodeauna a organizat f bine orice eveniment! O sa mai merg cu siguranta si la altele.

In seara asta m-am simtit f bine ca posesor de seat :P

Cristi a zis ca "omoara masina pana acasa" :P :P

Link către comentariu

Pai am zis ca daca tot nu am Leonul ala Cupra alb, macar sa ma bucur de toti cei 75 caluti ai masinutei mele... :)

Link către comentariu

Salut,

A fost un eveniment bine organizat,mancare buna,cockteiluri XL, atmosfera relaxata.

Colectia lui Botezatu foarte interesanta.Eu unul personal m-am integrat imediat in spiritul"auto emocion" si mi-am dat seama ca daca voi mai adauga inca un membru familiei va trebui sa trec neaparat la XL.

Felicitari organizatorilor.

Mai jos sunt cateva poze in care am incercat sa surprind cat mai bine momentul.

picture028ln3.th.jpgpicture031hv9.th.jpg

picture034yj5.th.jpgpicture042ub1.th.jpg

picture046se9.th.jpg

picture049pr9.th.jpg

Link către comentariu

A fost frumos, buna organizare. Prezentarea de moda a fost slaba, atat din punct de vedere al manechinelor, cat si al vestimentatiei pentru fete. Costumele barbatesti erau chiar tari. Mancarea foarte interesanta, la fel ca si tortul cu AlteaXL.

LE: Acum am vazut poza cu fata aia. Singura care avea sani. Enormi. :)

Link către comentariu

• 1 month later...
Publicat (modificat)

http://fun.kappa.ro/index.php?module=viewv...time&id=800

Pentru cei interesati de Altea XL un filmulet cu interiorul si nu numai.

Am pus acum cateva zile o intrebare la un dealer Seat ce s-a vandut cel mai bine anul acesta dintre Altea,Toledo,AlteaXL,raspunsul a fost Altea XL.

Modificat de Geogvn
Link către comentariu

• 3 years later...

Seat Altea XL 2007 chemata de fabrica la Service.

Pentru modificarea unui traseu de masa potential periculos de incendiu. De ce au avut nevoie sa intre cu OBD-ul pe acolo, si au facut manevre soft timp de 10 minute?! Actiune de rechemare 87B9 . Am fost azi 03.08.2010 la Metrotehnica.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!