Jump to content

Euro3/Euro 4

polar
 Share

Postare recomandată

Stie cineva ce dotari trebuie facute unei masini cu euro 3 astfel incat sa indeplineasca conditiile pentru euro 4?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Parerea mea(Vacaroiu dixit)

Teoretic s-ar putea modifica din ECU amestecul astfel incat la testul de gaze sa apara un niver corespunzator EUR4-dar,repet e doar o parere :)

Link către comentariu

Acum vreo doi ani am avut o "spetza" cu un A6 care era Euro 3 si am incercat sa il facem Euro 4....Pasii erau urmatori:

1. Trebuia mers la niste mesteri care erau in zona Clujului in vremea aceea si acolo urmau sa se schimbe esapamentele si catalizatoarele...Approx. 600 EUR.

2. Urma apoi partea mai nashpa: mers in Germania la un sevice[highlight=red:ba8571896b]AUTORIZAT DE RAR VOLUNTARI [/highlight:ba8571896b] unde urma sa se faca un Test Dinamic...Test care nu se poate(putea) face in Ro pentru ca Standurile de la Craiova si de la Pitesti sunt depasite tehnologic...In urma testarii cei de acolo imi dadeau o hartie recunoscuta de RAR Voluntari princare certificau ca masina este EURO 4... Costul testului dinamic era in jur de 1200 EUR... :x

Am renuntat la vremea respectiva pentru ca Romania este "Tara Tuturor Posibilitatilor"...Adica: Printr-o cunostinta cu influenta prin cercurile inalte am ajuns in audienta la Ministerul Transporturilor, chiar la la Domnul Ministru mitrea...Acolo am scris o cerere de "DEROGARE DE LA NORMELE EURO 4" care a fost aprobata imediat ... :)

Asa am reusit sa inscriu masina...

...Simplu, Nu-i asa..!?!?!?!?! :) :D :D

Link către comentariu

pe ce hartie a fost scrisa cererea ??

:)

Link către comentariu

....luata de la minister...nu prea o gaseste oricine... :)

nu mai stiu insa exact cate dopuri a avut..... :shock:

Link către comentariu

Dar de ce nu era destul Euro3? Pentru accize??? Nu prea cred...

Link către comentariu

adica?
Adica de ce v-ati chinuit sa scoateti o masina EURO 4 cand se pot inmatricula in Romania si masini EURO 3 ? :)
Link către comentariu

poate era vorba de ceva taxe vamale, accize........???!?!?

Link către comentariu

..masina era noua.Rulaj 12000 km.A fost parte intr-un proces...O poveste mai lunga si mai complicata.....Si inca ceva...Era S6...Oricum reply-ul meu nu a avut decat rolul de a impartasi o experienta...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!