Jump to content

Vokswagen Bora

Anonim

Postare recomandată

Ce duri sunt oamenii pe 4tuning ,oricum sa-ti pui masina in aria "masina mea" si sa fie absolut stock e total aiurea ,macar daca schimba o janta,folie,xenon,pleoape,stopuri, era o smecherie deoarece oamenii pe forum vor sa vada masini modificate ,frumoase ,bine intretinute, nu masini stoc care probabil sunt ale parintilor si tu ai fantezii cu ele dupa ce ai tras nu NFS.

sa stiti ca believe it or not am auzit si pe forum aici pe cineva cu ALH care mi-a zis ca dupa chip prinde 250km/h... i-am zis "misto....", altceva pur si simplu n-am putut raspunde... :huh:

:P Prinde daca cobori o vale si iti bate vantu' din spate cu 150km/ora ,in motor ai Kerosen si esti tractat de un Ferrari :P :huh:

Link către comentariu

:huh: Bogdane aveai dreptate, acum ca am citit nu mai pot sa te acuz. Omul nu se pricepe, nimeni nu se naste invatat, dar tipu asta e prea de tot.

M-am rupt de ras dupa ce am citit topicurile alea.

Anonim sau DjVictor, sau cum ti-o zice... esti pierdut omule... :huh: si daca vrei ca oamenii sa nu mai rada de tine, nu te mai baga unde nu te pricepi... asta e un sfat "prietenesc" as zice.

Link către comentariu

mda..multumesc...nici eu nu m-am nascut invatat....dar m-am maturizat usor usor si am citit, m-am documentat. eu am incercat sa ii explic si acolo cate ceva...dar el, nu....BATMAN, BATMAN.... NFS si F&F...femei si tuning...

sunt curios de unde a auzit de vwf... credea ca e ca la forumul Dacia...cate un subiect mai funny, deseori, si unde multi cred ...multe...

si peste putin timp putem muta topicul la Funny? ca aici e cam aiurea.... :lol:

PS: aici e vwf, si nu dorim sa comentam forumul 4t. e cel mai bine. pe forumul ala mai ma destind din cand in cand... dar este un forum unde sunt prezenti si useri "de-ai nostrii" si deci nu e numai cu Victori...desi sunt.f multi.

ice, esti sigur ca omul care prinde 250 nu avea AX CU CLAME??

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

hai ma, nu mai fi atat de rau. o sa ii urmarim evolutia pe acest forum si speram ca se va redresa, poate chiar invata unele lucruri.

Link către comentariu
hai ma, nu mai fi atat de rau. o sa ii urmarim evolutia pe acest forum si speram ca se va redresa, poate chiar invata unele lucruri.

mda...spera tu...eu nu mai sper... :lol: asa sunt eu rau.. :) sau satul?

Link către comentariu
sa stiti ca believe it or not am auzit si pe forum aici pe cineva cu ALH care mi-a zis ca dupa chip prinde 250km/h... i-am zis "misto....",

.... si nu numai atat, chiar era limitata electronic la 250.... :lol: caderea libera

Dupa ce a luat-o atat de tare, credeti ca mai are curajul sa scrie? Doar daca este ... irecuperabil

Link către comentariu
  • Administrator

Bogdane , rau esti man si te gandesti doar la tine . Trebuia sa lasi omul in pace , vorbeam cu Voinea sa infiinteze o arie " Funny " si ne mai deconectam si noi din cand in cand citind posturile din respectiva arie .

Apropo de axe cu clame , nu-i singurul care le zice asa . Cunosc si eu vreo 2 tipi care tot cu axe cu clame umbla pe la motor .

:Driver:

LE : Ice , nu poti sa faci un " topic merge " cu asta ?

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=5931&hl

:D

Modificat de aryes13
Link către comentariu
vorbeam cu Voinea sa infiinteze o arie " Funny "

Aria "funny" exista deja si este mai extinsa decat pare la prima vedere :))

Link către comentariu

el a prins curaj cred de la asta :P cristi luda

"praguri, spoilere de alea ca la NFS" :P :)

noi o facem pe "prostii" cred ;)

spor la tuning imaginar :ceuameni:

Link către comentariu

vreau si eu ax cu "clame" .. poate prin si eu macar 250 in cadere libera din avion sau de unde .. .. prea tare kinderu asta .. am citit topicurile de pe 4tun... omu vrea sa fie subiect de discutie si nu stie cum sa faca.. spor la "clemat" masina ....

Link către comentariu
vreau si eu ax cu "clame" .. poate prin si eu macar 250 in cadere libera din avion sau de unde .. .. prea tare kinderu asta .. am citit topicurile de pe 4tun... omu vrea sa fie subiect de discutie si nu stie cum sa faca.. spor la "clemat" masina ....

Ms ms daca nu pricep la motoare ce vrei ????????x((((((((

Link către comentariu
si mai sunt 5 luni pana la permis.... :)

.......... member profile :)

Dap ... inca mai invat ! In mai incep sa fac dosarul :)

Link către comentariu

PROPUNERE:

As vrea sa propun o arie "muzicala" pe forum: tuning virtual... Macar acolo toata lumea poate sa viseze. :)

Link către comentariu

Eu vreau sa va spun ca sunt de partea DJ-ului... anonim. Pai fratilor... daca nu se pricepe e asa un dezastru?

Au mai fost care nu s-au priceput, si la fel ca personajul nostru, nu o sa se priceapa in vecii vecilor. Oricum, ca sfat pt mmneg, ice2k si restul care se cred destepti, documentati-va intai pe net... mai cititi o carte tehnica si dupa aia veniti aici :D

Anonimul va avea o masina "mistoaca". Mmneg, esti pregatit pentru concurenta la CEA MAI FRUMOASA MASINA DE PE VW FORUM IN 2007 ???

De fapt poate 2010... ca mai repede nu cred. Oricum, inainte de toate trebuie sa puna la masina niste "jante cu ame

Link către comentariu
Dap ... inca mai invat ! In mai incep sa fac dosarul

:beerchug: Bafta dar cred ca tu o sa ai mari probleme la testul psihologic! :)

Ms ms daca nu pricep la motoare ce vrei ????????x((((((((

Nu cred ca-n asta consta problema ta! :D

Link către comentariu

Acum m-am uitat in profil. Haideti sa acceptam unele vise/proiecte. Eu am uitat cum era la <18 ani.

Link către comentariu
Oricum, ca sfat pt mmneg, ice2k si restul care se cred destepti, documentati-va intai pe net... mai cititi o carte tehnica si dupa aia veniti aici :D

Am scris eu ceva pe topicul asta? :argue:

P.S. La cererea proprietarului, topicul se inchide.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!