Jump to content

Vokswagen Bora

Anonim

Postare recomandată

:( Pei nu stiu cu ce sa incep .... e model 2004 , baisis ... are climatronic , casetofon ( vine si mp3u ) las pozele sa vb ... masina va intra in scurt timp in garajul de tuning :angry:

post-11641-1174544245_thumb.jpg

Link către comentariu

masina e stock in afara de pleoape din cate se vede in poza .... chiar sunt curios cum o sa iasa din garaj :angry: .. asteptam si mai multe poze

Link către comentariu

Arata destul de "clasic". Ce ai in plan sa-i faci? Ai piesele, sau ti le asigura cei de la garaj? Vrei sa-i inmultesti si caii?

Link către comentariu
Arata destul de "clasic". Ce ai in plan sa-i faci? Ai piesele, sau ti le asigura cei de la garaj? Vrei sa-i inmultesti si caii?

Caluti nu .. imi ajung deocamdata 90Cp . Masina va primi un eleron tip 2F2F din AL , neoane albastre pe gaz 1 culoare , manere nichelate , mp3 player , subwoofer de 400-350W rms , jante ( inca mai caut un model frumos ) , grila kamei , stopuri pe spate fumurii , leduri fk , folie pe geamuri , bixenon pe fata ... si ceva pe la interior ... ptr acum .. stau si cam nasol cu bugetu ... asta e

nici macar capace la roti nu are, dar are pleopate :(

Da ,man fiindca vin jantele in 5 spite pe 17 " ... Capacele mi le-au " imprumutat " la 2 sapt dupa ce am cumparato :angry: ....

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!

Mult succes, nervi de fier si bani multi !!... :angry:

E bine ca ne-ai luat cu inceputul....cel mai frumos este sa vezi cum este modificata o masina pe etape.....

poze, poze, poze

Link către comentariu

Care este rostul acestui topic. Sa spunem o parere sau doar de spectatori? Daca se permite si o parere, atunci eu vad doua cupluri care nu prea se potrivesc: 1. "eleron tip 2F2F din AL" - "Caluti nu .. imi ajung deocamdata 90Cp"; 2. "manere nichelate " - "stopuri pe spate fumurii"

Link către comentariu

:) ohh....nu !!

DJ Victor.... what street are u looking for my friend? si aici te pierzi??

tot axe cu "clame" vrei?

pt edificare...

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=34593

de 1an deja tot intra in garajul de tuning...

. Masina va primi un eleron tip 2F2F din AL , neoane albastre pe gaz 1 culoare , manere nichelate , mp3 player , subwoofer de 400-350W rms , jante ( inca mai caut un model frumos ) , grila kamei , stopuri pe spate fumurii , leduri fk , folie pe geamuri ,

incerci un tuning mai des intalnit la Dacii?

stopurile SUNT NUMAI pe spate...

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

si inca incerc sa ma abtin.... de ce ? tu inca mai cauti kiturile alea de exterior pe care te-a sfatuit sa le cauti pe net?

Link către comentariu

:(

Bogdane te urmareste. HAHAHA!

Pai sa vedem ce face la ea. Poate evolueaza totusi. :251:

Link către comentariu

dar vezi ca aici e mult mai strict..nu poti sa stergi imediat..ca iti ie warn si hopa ban. te rog sa ai mai mult grija sa nu mai postezi in bataie de joc !!

si este vorba de spre un BORA BASIS...nu BAISIS !!

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

eu zic sa pui cate o turbina pe fiecare cilindru, sau daca iti ajung aia 90 de "caluti" sa pui niste flame thrower, viniluri tribale si niste neoane interioare, alaturi de zaruri la oglinda... si daca vrea neg, poate te ajuta cu o locatie unde sa pui niste blana pe bord, volan si pe scaune...

Link către comentariu

Sau mai bine o vinzi si-ti cumperi direct un Lamborghini Murcielago :Driver: .

Link către comentariu

Mamaaa ... pey eu cu eleron pe masina am extra Tuning fata de omu' cu bora... damn ce rautacios sunt... :Driver: Imi cer scuze dar chiar nu m-am putut abtine, mai ales dupa ce am citit si posturile de pe celalat forum.

A... sa nu uit, zilele astea spal masina... asta e alt element de tuning. :huh:

Modificat de Mariuz_
Link către comentariu

M-am amuzat si eu un pic cu posturile omului... se pare ca inca are aceleasi idei.

Sa pui poze dupa ce scoti masina din garajul de tuning non-virtual, doar axul cu clame si debilmetrul lasa-le asa deocamdata, asa cum te sfatuia si colegul de pe 4tuning

Link către comentariu

ma bucur ca v-am amuzat... au ras multi de el.. ce sa-i faci..generatie F&F, NFS...

...acum..ce facem cu omu'? ca nu cred ca mai intra....

el credea ca aici e mai FUN decat la celalalt forum...

Link către comentariu

Eu cred ca trebuie infiintat pe langa postul de moderator si postul de responsabil cu visele si fun-ul... :huh:

Link către comentariu

Acu' nu fiti si voi asa de rai, saracu' poate chiar ar vrea sa-si faca unele imbunatatiri la masina. Mai dati-i o sansa, sa ne arate in viitorul apropiat ca nu doar viseaza, ci ne ofera si ceva actiune.

Pana la urma ce rau a facut? Uneori e bine si sa visezi un pic, pana cand ai posibilitatea de a realiza macar o parte din ce ti-ai dori.

Parerea mea.

Link către comentariu

Da asa e... un pic un pic sunteti prea rai :D... acuma eu nu stiu ce clinciuri ati avut voi pe alte forumuri, dar hai sa-l lasam pe om in pace. Omul isi doreste... poate odata si aodata o sa aiba si bani si timp sa faca modificari la masina :P.

Pace si voie buna la toata lumea.

Link către comentariu

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=34593

mda, asa am zis si eu la inceput..si l-am lasat..l-am lasat pana a inceput sa polueze alte forumuri cu visele lui in bataie de joc... -vezi linkul de mai sus - si ii zica colegului nostru mmneg (best looking car in vwforum 2006) ca sa mai caute pe net ca nu se pricepe despre niste kituri de caroserie de exterior... adica daca nici mmneg nu se pricepe... atunci eu nu mai zic nimic...

si de aici la ultimele pagini...

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=23919&page=5

si din pacate/fericire a fost sters userul DJVictor..care a fost bannat acolo.. ghici voi pt ce..

adica cititi voi ..eu nu mai zic nimic..

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=26464

http://forum.4tuning.ro/showpost.php?p=645...p;postcount=146

oricum.. postul asta e reprezentativ...

http://forum.4tuning.ro/showpost.php?p=609...amp;postcount=3

Link către comentariu

sa stiti ca believe it or not am auzit si pe forum aici pe cineva cu ALH care mi-a zis ca dupa chip prinde 250km/h... i-am zis "misto....", altceva pur si simplu n-am putut raspunde... :huh:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!