Jump to content

Curatare Contacte Claxon Din Volan

manud
 Share

Postare recomandată

Salutare,

am o problerma cu claxonul: trebuie f. puternic sa apas in partile laterale ale volanului daca vreau sa se auda claxonul si uneori chiar am nevoie de el intr-o fractiune de secunda.

Stiti cum pot sa desfac capacul de la volan ca sa vad contactele?

Exista posibilitatea sa "deranjez" airbag-ul?

Manu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 months later...

roteste volanul si cauta in spatele volanului cu mana si ai sa dai peste un orificiu acolo sunt suruburile deci sunt 2 unul introparte a volanului si celalalt in sens opus scoatele cu grija cu borna de la baterie scoasa curata contactele arcuestele un pic si pune la loc

Link către comentariu

Merci mult ... am simtit si eu acele locuri unde sunt suruburile care tin volanul, dar nu eram sigur si ma gandesc ca trebuie sa dau jos borna pt. airbag-ul din volan, caz in care casetofonul isi pierde codul .... inca o data merci pt. inform. complete

Link către comentariu

• 4 months later...

Ai grija te rog cand scoti airbag-ul.

Daca cumva pui contactul in timp ce mufa din airbag este scoasa, o sa-ti dea eroare de airbag in bord, iar airbag-urile o sa fie dezactivate.

Pentru reactivarea lor, trebuie sa te duci la service sa stearga acea eroare din calculator.

Link către comentariu

Ai grija te rog cand scoti airbag-ul.

Daca cumva pui contactul in timp ce mufa din airbag este scoasa, o sa-ti dea eroare de airbag in bord, iar airbag-urile o sa fie dezactivate.

Pentru reactivarea lor, trebuie sa te duci la service sa stearga acea eroare din calculator.

<{POST_SNAPBACK}>

Corect. Doar ca decat sa te duci la dealer care iti ia o groaza de bani pentru asta, gaseste un membru VWF cu laptop+VAG-COM si te ajuta el. Cat despre griji, ai grija sa nu cumva sa scoti mufa de la airbag cu contactul pus. Atunci poate fi periculos. Nici sa nu il trantesti chiar deconectat. Au existat airbag-uri scapate pe jos (de la ceva inaltime) si s-au declansat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!