Jump to content

Bara fata - bara spate


Jacku
 Share

Postare recomandată

Cand am luat masina, era atinsa pe toate partile cate putin( am mai zis,,.a fost condusa de o femeie). Cert e ca atat bara din fata, cat si bara din spate exact unde ar trebui sa stea pe umerii aia din plastic( daca a desfacut cineva bara stie despre ce vorbesc) nu stau lipide de tabla. Pur si simplu nu se prind in clemele alea. Bara din spate am schimbat-o, ( am gasit masina lovita, aripa spate + bara) si tot la fel. CEl putin la colt, unde se termina bara, in capete( ca acolo se vede problema) e ca si cum nu e de acolo bara aia. Si chiar nu stiu ce sa fac. In fata zic ok, s-o fi rupt clemele alea si nu mai sta. Dar in spate? bara noua si suportii noi, si tot nu sta. Ce sa ii fac?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Esti sigur ca bara pe care o ai e originala ?Eu mi-am achizitionat de curand o bara fata marca klokkenholm si am aceeasi problema, nu vine chiar bine lanaga aripa pe o parte cu toate ca pe "umerii"aceia calca bine. A fost de 5 ori mai ieftina decat una originala si oricum am zis ca si asa n-o sa ma tina prea mult si la banii astia pot s-o consider "consumabil".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu zic ca e originala. acum..nu stiu de unde si ce piese au luat cei de la lasting cand au schimbat-o. Si totusi...stie cineva vreo metoda sa le fac sa stea cum trebuie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:blink: Daca bara a fost schibata pe cheltuiala altora (Asigurari etc.) poti sa fi sigur ca nu ti-au montat o bara originala daca nu ai specificat expres acest lucru,ca doara n-o sa puna originala cand pot pune una de 5 ori mai ieftina si asemanatoare. Uita-te pe spatele barii ce sigla are ca sa-ti dai seama. Ai putea la capete sa o incarci cu chit pt. plastic dar e cam riscant si ar putea sari oricand.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu poti face niste poze simple (cu telefonul de exemplu daca are camera foto) sa ne arati?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Desfa stopurile spate (da-le jos) si desfa suruburile cu care e prins spoilerul (cap torx) (si cele de pe contra-aripa rotii spate) si incearca sa o rearanjezi. Si la mine a sarit din clipsurile alea, ca eu de obicei mai "imping" la parcarea laterala cu spatele, ca sa am loc :rolleyes:, ma bag pana in spoilerul aluia. Deci o desfaci si o impingi la loc pe clipsuri si o strangi iar.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O sa incerc sa o desfac intr-un weekend. Ma mira insa ca la service au pus-o tot aiurea,,,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!