Jump to content

Micul Meu Golf5 Tdi

iceman86

Postare recomandată

multumesc pt aprecieri...boxele nu le-am schimbat,dar cred ca o voi face-o cat de curand fiindca nu duc prea mult.:offtopic: in rest playeru merge excelent.sunt f multumit de el

Link către comentariu

Excelent in ce sens? Poti sa dai mai multe detalii? Se aude mai clar? Mai tare ca originalul?

Cu ce e mai bun?

Radio prinde mai bine?

Link către comentariu
Excelent in ce sens? Poti sa dai mai multe detalii? Se aude mai clar? Mai tare ca originalul?

Cu ce e mai bun?

Radio prinde mai bine?

nu stiu daca se aude neaparat mai clar deoarece si originalul dupa parerea mea se audea destul de clar,dar sigur nu se auzea asa tare ca si clarionu.In plus fata de original am mp3,magazie de 6 cd-uri incorporata,radio se aude perfect,iar ca estetica nu mai vorbim..eu zic ca merita

Link către comentariu
Arata super bine clarionul.Pe negru nu e?Cat a costat?

in jur de 400E...cam scumput dar e un player adevarat

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

sal sta nasol woof,intra pe www.eiptuning.com la audio exista Custom Subwoofer

Link către comentariu
totusi as mai dori sa adaug un set de pedale sport+footrest,un volan din piele multifunctional,precum si un inel inox pt volan..daca stiti careva v-as ruga sa ma anuntati si pe mine unde as putea gasi aceste elemente.

Pedale + footrest model GTi si inelul de inox le-am luat eu pe toate de pe e-bay, si costa mult mai putin decat daca le-as fi luat din romania.

Daca vrei sa vezi cum arata interiorul meu, poti gasi poze la sectiunea masina mea.

In rest msina e super, iar clarionul e belea rau! :rolleyes:

Link către comentariu
Pedale + footrest model GTi si inelul de inox le-am luat eu pe toate de pe e-bay, si costa mult mai putin decat daca le-as fi luat din romania.

Daca vrei sa vezi cum arata interiorul meu, poti gasi poze la sectiunea masina mea.

In rest msina e super, iar clarionul e belea rau! :rolleyes:

Am vazut masina ta si imi place foarte mult cum arata pedalele si inelul de pe volan...imi spui te rog cat te-a costat setul de pedale+footrest?mersi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!