Jump to content

Micul Meu Golf5 Tdi

iceman86

Postare recomandată

M-am decis si eu intr-un final sa-mi prezint masinutza pe acest forum pt a afla cat mai multe chestii si sugestii importante despre acest model si nu numai..

Este vorba despre foarte popularul 1.9TDI 105CP CL.A fost achizitionat in luna februarie a anului trecut de la PBN insa resedinta lui este in cluj:). N-a trebuit sa astept prea mult dupa ea deoarece a fost luata din stoc fiindca aveam nevoie urgenta de o masina la firma si nu ne puteam permite sa asteptam 2-3 luni sa faceam comanda speciala.Asadar n-am avut posibilitatea de a alege din multe optiuni dar se pare ca am nimerit un model spun eu destul de bine dotat(strictu necesar).

Optionalele ar fi urmatoarele:

-cutie cu 6+1 rapoarte

-radio cdplayer rcd300 cu 8 incinte acustice

-climatronic

-cotiera centrala cu ventilatie

-lumini coming/leaving home

-faruri ceata

-geamuri spate si luneta cu tenta verde

-cotiera spate rabatabila

Cam astea au fost dotarile optionale din fabrica.

Pe langa acestea am mai completat lista optionalelor cu:

- jante 17" gti design si cauciucuri conti sportcontact2 225/45

-faruri angel-eyes

-subwoofer si statie blaupunkt(inca nu le-am montat)

-urmeaza sa vina un cd-player clarion 2DIN

Pe langa acestea mai doresc:un kit xenon,kit complet tuning(spoiler fata+spate,praguri,eleron) si eventual un mic cip de vreo 20-30CP...

cate o poza pe rand fiindca sunt cam mari:)

cate o poza pe rand...big size

d

..

..

Link către comentariu
cum ati montat angel eyes fara sa pierdeti garantia?

pai n-am tinut cont de garantie...am schimbat farurile originale cu acestea..ca fapt divers pe cine intereseaza farurile originale sunt de vanzare..

Link către comentariu

deci ati pierdut garantia la partea electrica... :))

eu vreau sa imi pun xenon dar e o intreaga bataie de cap ca sa nu pierd garantia la partea electrica (nu pot pune decat Hella, cu certificat de conformitate si factura in original si doar la ei la reprezentanta)

Link către comentariu

se vad bine angel eyes-urile.

Multi km fara probleme si incidente neplacute :))

Link către comentariu
se vad bine angel eyes-urile.

Multi km fara probleme si incidente neplacute :))

mersi mult

Link către comentariu

totusi as mai dori sa adaug un set de pedale sport+footrest,un volan din piele multifunctional,precum si un inel inox pt volan..daca stiti careva v-as ruga sa ma anuntati si pe mine unde as putea gasi aceste elemente.

Link către comentariu

cat imi dai pe volanul multi functional 3 spite... + piele ? vreau eu sa imi iau altul :scratch: ce zici ne combinam ?:)

Link către comentariu

Cand te hotarasti sa iti iei jante ti le iau eu pe astea pe care le ai pe masina

Link către comentariu

farurile sunt dectane si au costat 320euro..

@tir:spune-mi tu un pret si pe urma vedem cum facem

@auras:te anunt cand ma hotarasc sa le schimb..desi nu prea cred ca se va intampla foarte repede..dar nu se stie niciodata :rolleyes:

Link către comentariu
Marfa farurile.Cred ca noaptea masina se confunda cu bmw :rolleyes:

Nu se vad chiar ca si la bmw deoarece intensitatea lumini din cerculete de la golf e mai mica ca la bmw si nu se vad chiar asa de pronuntat...dar au ledurile acelea albastre care sunt foarte chic :lol:

Link către comentariu

Sper sa nu te superi pe mine, dar sincer nu-mi plac farurile...arata, nu stiu...kitchos...no offence again

Link către comentariu
Sper sa nu te superi pe mine, dar sincer nu-mi plac farurile...arata, nu stiu...kitchos...no offence again

N-am de ce sa ma supar...fiecare cu parerea lui.gusturile nu se discuta :D

Link către comentariu

Pai si este legal sa mergi cu ledurile alea albastre?Nu ii orbesti pe cei din fata?

Link către comentariu

am mai vazut si alte modele :D da eu mai bine incercam inele puse pe farurile originale ca sunt mai mari :D si era senzatie

Link către comentariu
Pai si este legal sa mergi cu ledurile alea albastre?Nu ii orbesti pe cei din fata?

n-am cum sa-i orbesc deoarece nu sunt chiar asa puternice..se vede doar o luminita albastra fara o intensitate puternica..deci nu-i nici o problema

am mai vazut si alte modele :D da eu mai bine incercam inele puse pe farurile originale ca sunt mai mari :D si era senzatie

Sa stii ca si eu am incercat la inceput,inainte de a le avea pe astea,sa-mi lipesc inele pe farul original...dar mi s-a spus ca sticla(sau plastic nu stiu exact ce e) nu poate fi dezlipita de pe far si in consecinta n-am putut pune inelele,asa ca am ajuns sa schimb tot farul..

Link către comentariu

M-am decis ca luna ce vine sa-mi tunez putin 'motorasu'...insa nu stiu pt care varianta sa optez,intre powerbox si remap.am auzit ca au si cei de la reprezentanta vw ceva powerbox pe la 600-700EUR.Ati pus careva de la ei pe masina? Totodata n-as vrea nici sa pierd garantia la motor.puteti sa ma sfatuiti va rog in legatura cu treaba asta?Mersi anticipat

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ai schimbat si boxele? Cum se aude clarionu ala ca si eu sunt interesat de el.

Prinde radio ok?

Modificat de NetFlow
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!