Jump to content

Golf 3 "cracanat"???

Roadrunner
 Share

Postare recomandată

Salut.Sunt trist.Ieri am fost cu bunicii mei la tara.Le-am promis ca-i ajut fiindca trebuiau sa ajunga neaparat acolo.Golf 3,cauciucuri 195/50/15 versus drum de tara,multe gropi de 5/10/15 cm...rezultatul...am mers extraordinar de incet,insa am lovit ceva gropi pe drumul Roman--Piatra-Neamt(ca deh,pe asfalt intins nu te astepti la gauri)...am dereglat unghiurile directiei...am fost la service astazi,mi-au reglat paralelismul rotilor,insa mi-au zis ca masina e "cracanata",si astfel cauciucurile se vor uza pe interior...remediu:schimbat amortizor+arc+fuzeta+capete de bara...daca stie cineva si alt remediu,apreciez orice ajutor(mai ieftin)...masina continua sa "traga" dreapta,iar eu sunt disperat...ma mir totusi ca acest golf3 proprietate personala a rezistat atat timp,mai ales pe drumurile din Iasi(parca e dupa bombardament,incep sa se apropie de cele din Buc,in continua urcare,cred ca vor depasi Buc la nr de gauri in curand)....numai bine tuturor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stai linistit, noi ce pazim aici in Bucuresti, sa nu ne depaseasca nimeni la numarul de gropi.

In primul rand nu stiu ce legatura au capetele de bara cu unghiul de incidenta al rotii (verticalitatea). Deja o bila neagra la service-ul la care ai fost, a doua bila neagra pentru afirmatia cu arcul. Singura care iti poate da intradevar dureri de cap este fuzeta si ce as mai suspecta eu sunt flansele de amortizor (din galetile de la arcuri).

Sugestie: incearca un alt service !!

Link către comentariu

Si eu am aceiasi parere: Alt Service.

In mod normal si ceea ce se deregleaza la roti este unghiul de cadere care are un sistem asemanator cu o balama prin care se regleaza. Deci daca ai probleme cu fuzete, capete de bara si alte nebunii o sa ai jocuri dar in nici un caz nu trebuie sa ai afect ungihiul de cadere.

Poti sa fii putin mai clar cu ceea ce au zis cei de la service??

Link către comentariu

Imi pare foarte rau de golful tau... Si eu am aceeasi dimensiune la anvelope asa cate inteleg.

Despre ce ti-au zis baietii de la service, e posibil sa ai toate chestiile alea bulite dar nu toate au legatura cu unghiul rotilor.

Mergi la alt service, vezi ei ce zic. Spune-le exact ce te intereseaza, sa-ti indrepte unghiul la roti si poate vin si ei cu idei.

Link către comentariu

eu cred ca aveai deja bulite unghiurile dar tu nu ai tinut cont de asta

daca inainte nu tragea dr masina inseamna ca ori ai stricat vreo janta ori ai caroseria varza

eu merg cu un golf 1 din 77 si tot nu s-au stricat unghiurile prin miile de gropi din bucuresti

eu mi-am pus o bara de conexiune intre bascule jos si sa stii ca se simte

poti sa incerci sa-ti faci si tu acelasi lucru si sus intre oalele de la amortizoare incearca inainte sa masori distanta dintre suruburile centrale de la amortizoare si compara-o cu un alt golf

Link către comentariu

baieti,treaba e destul de aiurea cu masinuta asta a mea...aia de la service mi-au zis ca am sarit cu ea undeva si la aterizare a suferit modificari de structura(caroserie sau fuzete,brate,etc)...nici nu stiu ce sa fac...parca as fi facut raliuri cu ea,dar stiu ca am mers normal de ameteam ocolind gropi...in fine,vreau acum sa vad cat de tare se uzeaza cauciucurile,sa stiu cum actionez pe viitor.se poate cumva ca problema sa fie din caroserie?mi-e teama ca dupa ce voi inlocui ce trebuie inlocuit tot nu se va rezolva.asta e,nu ne e dat sa avem masini cu suspensie sport si jante mai mari prin tarisoara asta draga...bafta tuturor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!