Jump to content

My Tdi

Al3X_G4

Postare recomandată

coche382506370to5.th.jpg

ceva de genu ma gandeam....

sau cineva care stie photoshop sa se bage la o modificare sa vad ceva idei pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Modificat de Al3X_G4
Link către comentariu
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al3X_G4

22

• Auras

3

• oozz

2

• Riddler

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca vrei sa-i faci doar capota si plafonul negre poti sa incerci la firmele care pun autocolant pe taxi-uri si sa-i pui autocolant negru, nici nu te stresezi cu vopsit, iesi sigur mai ieftin, iar daca vrei sa revii la culoarea initiala poti oricand sa-l dai jos. Ca sa vezi cum vine vezi ca era un Golf 5 pe forum cu asa ceva si arata super,iar user-ul se numea Kalu, doar ca era masina rosie si plafon si capota negre, la tine cu indigo-ul asta nu stiu cat se va observa de mult daca faci plafon negru si capota

Bafta la modificari si nu ne uita cu pozele car pc-ului si a scaunelor :ceuameni:

Link către comentariu

asta stateam si eu azi si ma gandeam ca.. e vopseaua albastra si doar sa fac negru dar negru lucios.

cat de poze nu stiu cu ce sa le fac.. acuma. va d zilele astea .

Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

New Paint :) Orange Electric effect culoarea de la Lamborghini si Ford Focus ST.

im000054kv9.th.jpg

im000040qs4.th.jpg

im000057ub3.th.jpg

im000039bw6.th.jpg

im000056pr1.th.jpg

im000037hd0.th.jpg

im000036oj6.th.jpg

im000048md4.th.jpg

im000055vx2.th.jpg

+ Xenon 6000k

Modificat de Al3X_G4
Link către comentariu

Oo frumoasa de tot. Ai avut mult curaj sa iti revopsesti Masina in Romania. Cat te-a costat toata vopsirea??

Link către comentariu

Nu stii cate emotii am avut pana sa o termine dar omul e profesionist rau .. :) pretul vopseaua a fost cam 400 euro plus ceva materiale in jur la 100 si manopera 500 :)) pe total mai sunt cateva retusuri mici de facut .

Link către comentariu

Frumoasa noua culoare, arata intr-un mare fel :lol:

Poate acum cu o asa culoare te vad si eu prin Galati ca acum am observat ca ai nr de GL

Spor la modificari in continuare :)

Link către comentariu

Bravo mai Alex!

Culoarea e super si lucrarea arata, cel putin din poze, foarte bine. Combinatia cu negrul de pe plafoniera si cu folia respectiva e foarte reusita. Una peste alta ai reusit sa-ti faci o masina intr-adevar deosebita. De scaune, ce sa mai zic.....

Eu zic ca la pret ai iesit bine daca tu esti multumit pe deplin de ce-a iesit si mai ales de detaliile aferente.

PS. Nu ne-am intalnit acum vreo luna la Brasov in parcare la Mihai (Inginerul) cand am montat xenoanele alea?

Toate bune!

Alin, Sibiu

Modificat de Alin23
Link către comentariu
Publicat (modificat)

da da exact ::) ideea trebuie sa recunosc a fost din partea ta si a lu mihai :P a iesit bine

Modificat de CristiN
renunta te rog la quote la mesajul anterior
Link către comentariu

Sal ,

Frumos bolidul a sa-ti dau asa ca un sfat

"Coboara frate masina ca tare urat ai stau jantele cu ea urcata de parca este jeep" .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

urmeaza de acuma sa pun ceva 17 sau 18 pe ea sa vedem cu suspensia ca am spart baia 1 data si acuma stau cu frica rau ma gandeam la o suspensie pneumatica.. sa vedem

Link către comentariu

belea de culoare... sa ai grija de ea....k sare in ochi la multi ... ;) ... sa nu sara la cine trebuie .... multi km in continuare. ...

bafta multa la toti

Link către comentariu

ady ma uitam pe la politisti ce fel se uita..... ;) la inceput primele zile a fost cam rau dupa m-am obisnuit ca unii sa intoarca capul ;)

Link către comentariu

superba culoare...pariez ca in realitate si pe un apus de soare e nemaipomenita!

sfatul meu: stalpi negrii. fac ce fac si la toata lumea zic asta :lol:

Link către comentariu

am facut stalpii negri in vopsea dar nu prea imi plac exista ceva asemanator ca la masinile care vin din fabrica? ceva cauciucat?

Link către comentariu

oricum mai este de lucru la ea... caut acuma un IC modelul ala ce seamana cu r32... si sper ceva la motor .

Link către comentariu
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
am facut stalpii negri in vopsea dar nu prea imi plac exista ceva asemanator ca la masinile care vin din fabrica? ceva cauciucat?

Salut, intai de toate felicitari pentru masina! Am urmarit topicul si nu ma asteptam la o asa schimbare de look :P

In legatura cu stalpii negrii. Exista o posibilitate foarte simpla: folie! Eu am facut aceasta operatiune pe un Opel AstraG si mi-a iesit impecabil, ca din fabrica. Pe masina mea am facut doar de test, dar urmeaza sa-mi pun folie lucioasa neagra! :) Dar asta in momentul in care voi face si geamurile fumurii. Daca te intereseaza folie calitativa (3M) si niste sfaturi, contacteaza-ma fara retineri! Bafta cu masina!

App, asa arata a mea! :santa: Plafonul este colantat.Tu il ai vopsit?

post-28590-1227561501_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 7 months later...
  • 2 weeks later...

nu am mai avut cand sa mai pun poze ... am si uitat de topicul asta. sper sa revin cu ceva poze la interior tonight :)

In principiu nu am mai facut nimica... la interior, decat ca am schimbat plafonul de sus cu material negru (stalpi tot etc)

Acuma ma gandeam sa fac ceva la jantele alea . Sa le fac negre cu marginea orange exterioara. Cum vi se pare?

Link către comentariu

cred ca ar mai trebui sa treci si prin tecuci :D :D

urca si niste poze noi:D

Link către comentariu

Si pe langa ar trebui sa mai treaca si la intalnire saptamanale din Brasov :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!