Jump to content

My Tdi

Al3X_G4

Postare recomandată

Masina mea draga:)

TDI -AXR 2002 - Special Edition

photo0079sx7.th.jpg

photo0085nt9.th.jpg

photo0076uk4.th.jpg

photo0074sd5.th.jpg

photo0017qe0.th.jpg

Sper ca se vad bine pozele. Sunt facute cu telefonu` ;)

Modificari pentru viitor :

JAnte -120% necesare:)

Upgrade motor- cip

Bara fata de la dietrich cu model de Golf 5 GTI - in curand

Link către comentariu
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al3X_G4

22

• Auras

3

• oozz

2

• Riddler

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

deci de cand astept sa vad asa ceva:))... i-am zis si la un prieten sa isi ia si a zis ca nu...

Deci vreau sa vad bara aia e incredibila

Link către comentariu

Dau bine pe masina eleronul cu prelungirea spate, cel putin din lateral.Fa o poza si perpendicular pe masina, sa ne edificam.Si da...are nevoie de jante masinutaaaaa, iar bara aia ard de nerabdare sa o vad si eu cum da pe masina.S-o porti si sa te poarte cu placere si fara incidente.La cat mai multi kilometri!

Link către comentariu

tipa masina dupa niste jante.

e frumoasa masina, sa o conduci cu placere :Driver:

Link către comentariu

frumoasa masina! fa poze cu scaunele :vaidecapulmeu: sa le stapanesti sanatos! km fara probleme si spoiler cat mai repede

Link către comentariu

ms mult baieti sper ca pe saptamana viitoare sa cumpar bara si vin si jantele :) scaunele trebuie spalate ca sunt murdare rau :) da sunt beeeton , pacat ca stau mai sus decat in cele vechi nu stiu de ce dar in fine am recaro :) cu incalzire

Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

photo0034ls0.th.jpg

photo0012do2.th.jpg

photo0003lj3.th.jpg

photo0030xr0.th.jpg

photo0013qk4.th.jpg

photo0002ai4.th.jpg

Am venit cu poze noi :

Jante, mi-am facut si plafoniera cu imitatie de piele , Clear Look si urmeaza o folie autorizata in viitor:)

Modificat de Al3X_G4
Link către comentariu

arata mult mai bine cu jante :))

in privinta plafonierei, este facuta bine, dar parca nu mi-as pune( chestie de gusturi :D )

este reusita masina, nu am ce spune :D

:D

Link către comentariu

Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos....dar care e treaba cu AIR pe hayon ?..:)

Link către comentariu

bravo! e misto masina!sa te bucuri de ea! :)

sa stii ca eu unul am dubii in privinta jabtelor (cat sunt de rezistente)

oricum treaba e buna!

felicitari!

Link către comentariu
Publicat (modificat)
arata mult mai bine cu jante ;)

in privinta plafonierei, este facuta bine, dar parca nu mi-as pune( chestie de gusturi ;) )

este reusita masina, nu am ce spune ;)

;)

merita , si stii de ce pentru ca te ia naiba cand incerci sa cureti plafonul! eu eram disperat:)

Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos....dar care e treaba cu AIR pe hayon ?.. ;)

Secret:)

bravo! e misto masina!sa te bucuri de ea! ;)

sa stii ca eu unul am dubii in privinta jabtelor (cat sunt de rezistente)

oricum treaba e buna!

felicitari!

Cat de rezistente, nici eu nu stiu dar am ales noi pt ca am garantie si o pila buna pe la Lassa:) La banii care am dat pe ele imi luam ceva Sh fain un BBs dar stiu cam ce se vinde pe piata si mi-ar fi frica pe la 80 km/h sa se rupa sudura:)

Thanks all .

Stie cineva cam cat ajunge sa foliez masina? (autorizatA)

Modificat de Al3X_G4
Link către comentariu

Frumoasa sa ai parte de ea. De folie autorizata tot ce pot sa iti spun e ca un prieten a pus pe Passat cu 800 Ron in Timisoara.

Link către comentariu

Frumoasa sa te bucuri de ea!

Cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu
  • 2 months later...

frumos golf.sa-l stapnesit cu placere si cat mai multi km fara probleme.arata demential

Link către comentariu

multumesc mult pt incurajari acuma strang ceva banuti sa ii curat turbo + debitmetru + injectoare ca a devenit puturoasa rau :rolleyes: poate mai tarziu si ceva mai mult la Car entertainment si chip...

Link către comentariu
  • 1 month later...

nou : Cumparat Car pc de la Razvan :vaidecapulmeu: cu monitor 7" touchscreen ... Next sper sa ii fac un chip dar am si eu o intrebare am inteles ca la AXR sunt probleme pe la 140-180 cp cu ambreiajul ... pot lua de ex un ambreiaj de la golf tdi ARL ??? ??

Link către comentariu
  • 7 months later...

people care ma ajuta si pe moi cu ceva??? vreau sa o revopsesc saptamana viitoare sau peste 2 sapt dar nu stiu cum....ce ziceti sa imi fac cupola neagra??? bad boy look obligatoriu... ??? ca culoare am zis sa ii trag mai multa perla albastru sau pe portocalie???

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta, dar parerea mea e ca ar trebui sa o mai cobori un pic, macar un set de arcuri sport-daca nu un kit complet de suspensie. Jantele ce sa zic arata bine, dar am auzit lucruri destul de nasoale de firma asta turceasca KM, dar daca ai grija de ele sigur n-o sa ai probleme, am un prieten care si-a pus acelasi model pe passat variant

Pune poze cu interiorul-sa vedem cum arata car pc-ul si scaunele recaro ;)

Link către comentariu

Frumoasa masina, ii sta bine si cu culoarea asta, dar daca zici de revopsire completa si cupola neagra, un portocaliu ar da bine in contrast cu negrul ala, parerea mea ;)

Sau asa24284698hl6.th.jpg

Modificat de Kicker
Link către comentariu

eu ma gandeam pe albastru asta marin.. sa ii fac cupola neagra.. sa ii schimb culoarea imi e frica.. sa nu zica lumea ca a fost revopsita nasol sau nu stiu ce dupa.

eu ma gandeam sa plec de la capota pana la spate... cu vopsea neagra..

cat de jante .. la banii care sunt nu ma intereseaza daca dau in gropi sa se rupa luam altele : ) dar oricum sunt rezistente cine stie drumul Adjud-Onesti stie ce zic eu pe ala il fac cel putin 1 data pe luna.

Modificat de Al3X_G4
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!