Jump to content

O2, 2.0tdi, 4x4

2.0MPI

Postare recomandată

Hop si eu:

Mandru (deocamdata) proaspat posesor de Octavia 2, 2.0TDI, 4x4, Elegance + xenon, full airbag, piele partial + altele mai putin importante.

Impresie foarte buna pana acum, cu un minus: receptia radio dezastruoasa! In rest numai laude (tinuta de drum, putere, consum). Ambianta interioara foarte placuta (contribuie din plin pachetul partial piele).

Combinatia 4X4 cu 2.0TDI nu este prea folosita....

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Si pune poze.

Chestia aia cu full airbag nu o inteleg.

Link către comentariu

eu duc lipsa unui 4 ori 4 pe Rs TDI.De ce spui ca n+ar fi o combinatie folositoare 2 tdi cu 4ori4?

Link către comentariu

adica are 10 airbag-uri :rolleyes: adevarul e ca ff tare 4x4 :Driver: e prima oara cand aud de o2 4x4... ia pune si tu niste poze ;)

Link către comentariu
eu duc lipsa unui 4 ori 4 pe Rs TDI.De ce spui ca n+ar fi o combinatie folositoare 2 tdi cu 4ori4?

Omul nu a spus ca nu e o combinatie folositoare, ci doar ca nu e foarte folosita sau, intr-o exprimare mai fericita, ca nu e foarte des intalnita aceasta combinatie 2.0TDI 4x4.

Link către comentariu

Erata: Combinatia 4X4 cu 2.0TDI nu este prea des achizitionata

Full airbag - toate airbag-urile disponibile, din pacate nu chiar 10: frontale si laterale fata + cortina fata si spate.

Tractiunea 4x4 se simte si pe asfalt uscat: chiar daca masina se inclina in curbe, traiectoria ramane precisa, fara subvirare. ESP-ul intra foarte tarziu, cand deja pasagerul este lipit de geamul lateral :( .

Garda la sol mai mare este un avantaj in oras, la incalecarea bordurilor.

Link către comentariu

O masina pe cinste! S-o stapanesti sanatos si fara probleme!

Am condus O2 4x4 TDI 105 M6 si mi-a placut, imi dau seama ca avand TDI 140 nu poate fi decat bine... :(

O intrebare: cat ai platit pt ea? (sper ca nu mai mult de 23-24.000 euro...DDP).

Link către comentariu
Erata: Combinatia 4X4 cu 2.0TDI nu este prea des achizitionata

Full airbag - toate airbag-urile disponibile, din pacate nu chiar 10: frontale si laterale fata + cortina fata si spate.

Tractiunea 4x4 se simte si pe asfalt uscat: chiar daca masina se inclina in curbe, traiectoria ramane precisa, fara subvirare. ESP-ul intra foarte tarziu, cand deja pasagerul este lipit de geamul lateral :huh: .

Garda la sol mai mare este un avantaj in oras, la incalecarea bordurilor.

Ave! sa o stapanesti sanatos! Si eu am O2 4x4 combi cu motorul de 2.0 TDI si este super ok. Am asteptat-o 3 luni... dar a meritat.

La mine ESP-ul intra mai repede....

Iar garda la sol este super, mai ales in oras :huh:

Link către comentariu
Iar garda la sol este super, mai ales in oras :huh:

Garda aia la sol nu este numai pt borduri, sa stii. Mai iesi cu ea din Capitala pe drumuri neamenajate, acolo se descurca cel mai bine 4WD-ul tau...

Link către comentariu

De acord. Dar 5 zile din saptamana merg doar in Bucuresti, abia are 2.000 km si mai am de asteptat sa ies cu "ea" la munte...

Apropo de rodaj... de cateva zile vad si eu un consum mai mic de 10 la suta in oras...cum a ploat un pic si s-a stricat circulatia prin Buc, iar a sarit de 11...

La 1.8 turbo cat ai consum in oras?

Link către comentariu
Ave! sa o stapanesti sanatos! Si eu am O2 4x4 combi cu motorul de 2.0 TDI si este super ok. Am asteptat-o 3 luni... dar a meritat.

La mine ESP-ul intra mai repede....

Iar garda la sol este super, mai ales in oras :lol:

Se pare ca suntem ceva mai multi decat credeam :D . Multumesc pentru urari!

La mine asteptarea a fost fix 2 luni, asa cum imi spusese dealerul (Avia).

Doru, pretul a fost vreo 23.500 Euro.....CIP. Poate unii vor incepe cu "la banii astia mai bine luai ceva mai superior", dar eu n-am gasit nici un break diesel (140CP) cu tractiune integrala si dotarile acestea la un pret mai mic.

Link către comentariu
Doru, pretul a fost vreo 23.500 Euro.....CIP. Poate unii vor incepe cu "la banii astia mai bine luai ceva mai superior", dar eu n-am gasit nici un break diesel (140CP) cu tractiune integrala si dotarile acestea la un pret mai mic.

Nu e un pret mic (aici am in vedere preturile preconizate pt Scout!), dar important este daca esti multumit de alegerea facuta. Eu stiu masina si sunt incantat. Numai bine !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!