Jump to content

Golf 1

Alex_25

Postare recomandată

deocamdata masina e normala singurele modificari sunt un carburator dublu-corp de nova dar mai am 1 an si 1/2 pana la carnet asa ca am timp de modificari :) cam asa o sa fie (sau as vrea sa fie)

2.bmp

Link către comentariu
Dar poze cu masina nu ai?

Incearca sa ti-o imaginezi fara spoilere si praguri... adica normala si cu masca cu 4 faruri de golf 2 atat :lol:(

Link către comentariu

nu mi-o luati in nume de rau, dar topicul asta chiar e constructiv? daca nu se discuta nimic de interes ci e doar "caterinca" propun ca un moderator sa stearga topicul

Link către comentariu
nu mi-o luati in nume de rau, dar topicul asta chiar e constructiv? daca nu se discuta nimic de interes ci e doar "caterinca" propun ca un moderator sa stearga topicul

raducule daca nu ai ceva frumos de zis mai bine nu mai scrii ... am sau nu dreptate ?

si daca nu ma insel topicul este la "Masina Mea"

Modificat de Alex_25
Link către comentariu

nu trebuie sa te ataci....era doar o constatare :D intr-adevar topicul este la "Masina ta", pana acum nu am vazut nici o masina...doar niste schite/incercari/fabulatii/fantezii sau cum vrei sa le numesti :D

Link către comentariu

Ti-a iesit bine desenul, dar daca vrei ceva mai aproape de realitate poti incerca pe dubbmoder, sau cam asa ceva, era pe forum un link.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!