Jump to content

Vw Passat 1.8 T 150 Cp

mishuxviii

Postare recomandată

Salut! Postez pentru prima data pe acest forum si as vrea sa va cer un sfat in legatura cu un VW passat pe benzina 1.8 T 150 CP, as vrea sa stiu cum sunt passat-urile astea pe benzina, cum se comporta si daca merita sa-mi cumpar unu? Am gasit ceva din 2001, cu climatronic, limusina, albastru met, cliamtronic, jante...... la 8700 de euro...... Voi ce ma sfatuiti? Sau la ce ar trebui sa ma uit cand o sa ma duc sa-l vad? Astept sfaturile voastre! Multumesc!

Link către comentariu
Salut! Postez pentru prima data pe acest forum si as vrea sa va cer un sfat in legatura cu un VW passat pe benzina 1.8 T 150 CP, as vrea sa stiu cum sunt passat-urile astea pe benzina, cum se comporta si daca merita sa-mi cumpar unu? Am gasit ceva din 2001, cu climatronic, limusina, albastru met, cliamtronic, jante...... la 8700 de euro...... Voi ce ma sfatuiti? Sau la ce ar trebui sa ma uit cand o sa ma duc sa-l vad? Astept sfaturile voastre! Multumesc!

Ia pe cineva cu vag-com cu tine sa vada cum se prezinta motorul si in special turbina. In rest, ca la orice masina sh-verifica suspensiile, vezi cum se prezinta discurile etc. Dar cel mai important vezi daca iti place cum merge.Spor la cumparaturi!

Link către comentariu

Salut,mishuxviii!

Bun venit pe forum!Am un Passat 1.8T (AEB) B5 din 1997 la 125.000 km.Ocazional mai conduc Passat-ul 1.9 TDI 131 CP/2002 al sefei mele si-ti pot spune ca daca nu ai reticente vis-a-vis de consumul urban masina cu motor de 1.8T este un compromis intre pret si performanta.Performanta motorului 1.9 TDI(131 CP) coroborata cu consumul face ca aceasta varianta sa primeze in fata motorizarii 1.8T,dar probabil si o doza de subiectivism ma face sa fiu un admirator al motorului Otto de 150 CP.

Subscriu la cele postate de uhu10uhu:verificare cu vag-com,atentie la turbina si trenul de rulare fata,in rest criteriile de evaluare standart la achizitionarea unui auto s/h.

In urma cu cca.2 saptamani am vazut pe autovit un Passat bleumarin 1.8T la cca. 85.000 km an fab.2002 achizionat de la reprezentanta.Pretul era 9.400 E.

Multa bafta!

Link către comentariu

multumesc mult pentru raspunsuri! in legatura cu consumul nu prea ma afecteaza ca nu am drumuri lungi de facut...... as vrea sa stiu daca e cineva dintre voi care se pricepe foarte bine la masina, si daca m-ar putea ajuta, adica sa vina cu mine in momentul cumpararii, sa stiu pe ce dau banii sau sa nu ma pacalesc...? eu am vorbit q baiatu care are masina si mi-a zis ca recent a schimbat cureaua de distributie si rolele si toate bucsele.....in jur de vreo 73 de milioane (asa mi-a zis el)..... eu sunt din pitesti si as vrea saptamana asta sa vin sa vad masina si daca imi place o sa vin si cu tata si poate daca e vreunu dintre voi care m-ar putea ajuta...... mai tinem legatura...... multumesc!

Link către comentariu

Nu consumul extraurban este problema,ci consumul in oras.In traficul de Bucuresti+in functie de stilul de condus poate atinge valori de cca.13 %.La drum lung (autostrada) cu 100-110 km/h constant am reusit 7 %!(masurat la pompa,nu pe BC,desi si BC indica o cifra apropiata).

Multa bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!