Jump to content

Vw Golf 4 Inainte Si Dupa

piratu bv

Postare recomandată

salutare tuturor forumistilor.aceasta este masina mea cu ceva poze inainte de a intra la vopsit si dupa ce a iesit de la vopsit.am sa va dau cateva detalii despre masina mea referitor la dotari si imbunatatiri.

date tehnice:

anf 2001,

asv 110 cp

pilot automat,

comp bord,

geamuri fata spate electrice,

oglinzi electrice si incalzite,

cotiere fata spate,

sistem audio:

mp3 kenwood kdc psw 9521,

boxe fata stock,

boxe spate directed extreme,

subwofer sony xsl 121p5 1200w

condensator 1 farad

exterior:

extensii spoilere fata spate rieger,

jante corse speedline 235/45/17

pleoape kamei

toba finala borla

urmeaza sa ii mai pun faruri cu angel eyes,stopuri negre cu leduri,eleron,masca fata kamei,praguri,si cam atata.

bineinteles ca va urma si un tuning la partea tehnica insemnand chip putere,suspensii sport etc.

dsc02118fc5.jpg

dsc02117ko5.jpg

dsc02119gq4.jpg

dsc02120zq9.jpg

dsc02125xs8.jpg

dsc02124iq3.jpg

dsc02127pq1.jpg

dsc02129jl9.jpg

dsc02132lo5.jpg

dsc02137kd2.jpg

dsc02135ot9.jpg

post-5738-1174318221_thumb.jpg

Modificat de piratu bv
Link către comentariu

Intradevar frumoasa masinuta. Sa-ti traiasca :o Poate vi la o intalnire sa o vedem mai de aproape.

Link către comentariu

2 mentiuni, daca nu te superi, desigur.Bara spate parca nu e aliniata cu aripa, iar masina cere suspensii sport. In rest, frumusica foc. Cica e la moda acuma albul :o . Cat te-a costat vopsitul?

Modificat de uhu10uhu
Link către comentariu

intr-adevar bara spate dreapta nu prea sta asa de bine dar tr sa o mai reglez putin.din cauza motorinei care se prelinge din rezervor cand ii fac plinul.masina are in permanenta carburant pana la refuz.

iar asa arata inainte.

dsc01941zw1.jpg

dsc01942om5.jpg

dsc01943eo8.jpg

dsc01944pk1.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Intradevar frumoasa ! Cel mai mult imi plac jantele albe . Arata altfel masina cu ele .

Link către comentariu

cred ca si pragul dreapta mai poate suferi modificari, mi se pare cam ondulat, dar poate e o iluzie optica. masina e super frumoasa in rest si jantele albe dau foarte bine pe ea

Link către comentariu

Sugesite... renunta la ideea de masca kamei nu da bine deloc ia una fara emblema decat liniile... a da si pune un colant negru pe stalpul central sa dea in linie cu geamuriile :rolleyes: ii schimba aspectul

Link către comentariu

Frumoasa rau masina, sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.

Ca sugestie ti-as recomanda sa scoti suportul numarului de pe fata.

Link către comentariu

cred ca asa voi face voi pune un autocolant negru pe stalpii din mijloc sa vad cum da si daca nu imi place il voi da jos.iar cu masca ramane de vazut ce gasesc si la ce bani.nu ca m-as zgarci la bani dar incerc sa ies cat mai bine la pret.multumesc mult ptr laude proiectul e propriu si ma bucur sa vad ca place ochiului ce am facut.jantele sunt originale albe dar nu erau in acelasi ton cu masina ia eu le-am mai dat un praf sa fie la aceeasi nuanta.oricum masina se va schimba in bine cand vor veni pragurile eleronul si celelalte componente enumerate mai sus.

Link către comentariu

Frumoasa masinuta. Prelungire fata am avut si eu exact ca a ta . Am schimbat doua pana acum si in final am renuntat la ea pe motiv ca fiind foarte tare la orice lovitura sau atingere transmitea forta de impact mai sus in bara si se crapa si exfolia vopseaua mai sus pe bara,mi s-a crapat pana si grila Kamei care era cu mult mai sus cand am cazut cu rotile intr-un sant. Daca e facuta din fibra de sticla sa stii ca nu este rieger pt. ca rieger fabrica doar din plastic ABS.

Link către comentariu

a iesit foarte bine lucica

albu e la moda :(

2 sugestii ca acum mi a picat fisa

1 cum au zis si baietii stalpu central negru

2 ceva care am si eu in proiect la a mea daca inca nu l am facut si v a arata super bine supurtii numerelor de nmatriculare fa le albe si p alea sa vezi un detaliu atat de mic ce efect mare poate avea :(

Link către comentariu

aaaa cat ti`am admirat masina pe 4tun#$%^ desi nu sunt membru :D

ma chiar gandeam si acum mi`a spus un "zanoi" de pe vwforum ca esti si pe aici.

felicitarile mele!masina exprima bun gust :) daca as putea..si eu as cumpara jante albe(OZ WRC) sa le pun pe neagra :D dar nu stiu cat d bine ar arata.

cum toti incearca sa te sfatuiasca o fac si eu:

stopurile originale arata prea bine ca sa le schimbi :rolleyes:8->

grila...simpla..fara emblema :lol:

...suspensii si un eleron discret :D

respect :rolleyes:

Link către comentariu
  • 7 years later...

Frumoasa masina. cat a ajuns buza de jos la bara din fata? se monteaza usor? vine perfect?

Modificat de udesti
Link către comentariu
lucian_90tud

Speri sa mai raspunda dupa 7 ani de inactivitate pe topic si vreo 3 pe forum ? :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!