Jump to content

2007 Audi S3

robertrobert

Postare recomandată

imi pare rau! bine ca n-ai patit nimic si sunteti intregi roby...da-l incolo de fier ca se inlocuieste

Link către comentariu
  • Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• robertrobert

51

• nadir@boosted.ro

36

• bbm

10

• Vlad MHL

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

subscriu si eu. da-l dracu de fier. ma bucur enorm ca sunteti ok.

Modificat de c6t9
Link către comentariu

ma bucur ca nu ai patit nimic

las-o incolo de masina ca bani sunt nu e bai :icon_thumright:

bafta multa cu asigurarile

Link către comentariu

Chiar ca vesti triste, oricum ma bucur ca esti ok si tu si toti cei implicati ...in fond asta conteaza.Iti urez sa iti revii fizic si psihic cat mai repede si sa treci peste momentul greu care ti-a iesit acum in cale.

Link către comentariu

Si doar acum cateva saptamani te-am vazut prin Vitan cu ea...bine ca ati scapat cu bine , cat despre masina o sa iti faci una si mai tare. Auzisem ceva de un S3 cat am fost la munte dar nu stiam ca esti tu. Sa te faci bine atat fizic cat si psihic & suntem alaturi de tine.

Link către comentariu

multumesc mult ptr urari si ptr incurajari! mai mult ca sigur uramtoare masina va fi un jeep k nu mai mai inteleg deloc cu ai mei....ei au in cap numa jeep....si nu o sa fie deacord sa-mi iau alta masina sport chiar daca eu as alege un alt S3 fara sa stau prea mult pe ganduri! oricum si jeep daca imi iau tot nu o sa scape nemodificat :) :)

azi am fost cu nadir la porsche nord sa o vada cel de la cascoc are initial nu prea credea k e dauna toatala.....si cand a vazut-o a zis ca e dauna totala sigur si ca am avut mare noroc k nu a fost mai rau....urmeaza sa-i fac un deviz estimativ si sa mai iau actele de la politia brasov sa le dau la casco sa vad cati bani imi iau....si o sa raman cu epava deci: stuff for sale!!

Link către comentariu

Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar in loc sa fii suparat ca ai tai iti vor lua "numai jeep" gandeste-te un pic la ce s-a intamplat si vina cui a fost si fii multumit ca tu si fratele tau va veti mai putea plimba cu ceva, chiar si cu jeep.

Modificat de dan i
Link către comentariu

Bine ca ai scapat nea. Data viitoare las-o mai moale pe zapezi ca si tractiunea integrala si gumele de iarna te pot trada ! Bafta pe mai departe !

Link către comentariu

stai linistit ca sunt destule "jeep" care merg. poate te lipesti de un forester XT, te mai costa cam 5 mii de euro (depinde exect ce alegi cat cat de mult schimbi suspensiile) modificarile pt o suspensie race si kitul pt 350 de cai si nu o sa-ti vina sa crezi cum merge masinuta aia. asta daca banii sunt o problema si vrei ceva care sa puna jos masini cu mari pretentii. daca nu sunt, si daca vrei si stil, vezi ca mazda are un "jeep" ( :icon_thumright: ) misto de tot, poate cel mai sexy momentan, dupa parerile multora, mie nu-mi place asa mult cum arata, dar merge bine. sau porsche, dar deja mi se pare scump si prea mare, la fel si land roverul sport turbo.

Link către comentariu

Ai putea sa-i mai convingi pe ai tai sa se razgandeasca si sa astepti aparitia noului RS4

Multa bafta cu actele si insanatosire grabnica

LE: Asta in caz ca apare repede...

Modificat de AaronNel
Link către comentariu
mpa@tuninggarage
Ai putea sa-i mai convingi pe ai tai sa se razgandeasca si sa astepti aparitia noului RS4

Multa bafta cu actele si insanatosire grabnica

LE: Asta in caz ca apare repede...

Sau sa ia direct un b7.

Link către comentariu

Imi pare rau pt cele intamplate. Important e ca nu ai patiti nimic grav. Din pacate , maisna a suferit rau de tot.. Asta e, poate asa a fost sa fie, sa iei una mai buna/puternica :icon_thumright:.. Succes cu noua masina

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

mi-ar fi placut sa ii fac lui roby o poza in rs4`ul din showroom de la PBN sa fi vazut ce ..... era excitata la max nu zic ca eu nu am fost!

dar el era asa ... o mangaia din toate pozitiile :lol:

si din pacate isi va lua jeep inca nu stie nici el ce .... sigur va fi un veritabil diesel de cel putin 250 hp, asa daca nu ii "prosteste" pe ai lui sa isi cumpere un veritabil turism

Link către comentariu

dar ce masina sa nu-si ia putem? de ex. nici nu se pune problema de balena.

oare cate "jeep-uri" sunt asa de fine ca un S3?

Link către comentariu

Deviati de la subiect. Daca omul are nevoie de sfaturi, sunt sigur ca va deschide un topic pe aceasta tema.

Link către comentariu

clar o sa-mi iau un jeep disel care sa si traga exact cum a zis si nadir cel putin 250cp....acum ramane sa vad de cati bani fac rost. dar clar nu imi iau q7 e o masina care nu isi are rostu intr-un oras cum e bucurestiul!

dar sa revin la ce vroiam sa zic initial. eu mi-am comandat un kit turbo de 400cp ptr masina care a ajuns dar nu mai am pe ce sa-l montez. este vorba de un kit care include: turbina garrett gt30,intercooler mai mare,injectoare,pomba de benzina,galerie motor,blow off,furtune,soft,montaj. kitul se poate monta pe orice masina cu motor 2.0tfsi cred(o sa ma interesez exact daca se poate sau nu pe orice 2.0tfsi) oricum pe 2.0 tfsi de pe S3 si cupra si gti 30 se poate pune sigur ca sunt la fel. deci daca este cineva interesat astept pm.

Link către comentariu

Sanatate multa, si sa iti alegi o masina care sa iti aduca multe satisfactii!

Link către comentariu
multumesc mult ptr urari si ptr incurajari! mai mult ca sigur uramtoare masina va fi un jeep k nu mai mai inteleg deloc cu ai mei....ei au in cap numa jeep....si nu o sa fie deacord sa-mi iau alta masina sport chiar daca eu as alege un alt S3 fara sa stau prea mult pe ganduri! oricum si jeep daca imi iau tot nu o sa scape nemodificat :D :D

azi am fost cu nadir la porsche nord sa o vada cel de la cascoc are initial nu prea credea k e dauna toatala.....si cand a vazut-o a zis ca e dauna totala sigur si ca am avut mare noroc k nu a fost mai rau....urmeaza sa-i fac un deviz estimativ si sa mai iau actele de la politia brasov sa le dau la casco sa vad cati bani imi iau....si o sa raman cu epava deci: stuff for sale!!

eu zic sa deschizi un topic la aria de vinzari si sa pui acolo tot ce este de vinzare , cine cauta ceva anume nu cauta in zona asta

bafta cu noua masina oricare este alegerea ta :(

Link către comentariu
mpa@tuninggarage
eu zic sa deschizi un topic la aria de vinzari si sa pui acolo tot ce este de vinzare , cine cauta ceva anume nu cauta in zona asta

bafta cu noua masina oricare este alegerea ta :(

Momentan asteapta un pret.... si poate cine stie nici nu mai trece pe la aria de vanzari...

Link către comentariu

pai as vrea sa fac unu la vanzari ptr kit...dar nu pot ...zice ca nu am permission sa fac un nou topic pe acest forum :blink:

Link către comentariu
pai as vrea sa fac unu la vanzari ptr kit...dar nu pot ...zice ca nu am permission sa fac un nou topic pe acest forum :(

lasa ca o sa "cresti" tu mare in posturi si atunci postezi la vinzari, pina atunci daca vrei te ajut eu sau alt membru de pe forum pe care il cunosti, poate alt posesor de s3 vrea sa se bucure de kitul turbo pe care il vinzi tu

si inca o intrebare pt roby, avind in vedere ca jeepul te a lovit intr o parte, au sarit toate airbags sau numai de pe acea parte sau au sarit toate? purtai centura de siguranta?

Modificat de bbm
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!