Jump to content

2007 Audi S3

robertrobert

Postare recomandată

nadir@boosted.ro

eu nu am 400 cai si deja ma gandesc la un upgrade la sistemul de franare!

+ apreciez la roby ca chiar daca e pustiu nu e .... este cat de cat calculat!...atent mai bine spus

Link către comentariu
  • Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• robertrobert

51

• nadir@boosted.ro

36

• bbm

10

• Vlad MHL

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai vindea cineva pe aici niste un kit de frane MTM de 365 mm ... La un pret destul de bun. Si eu si BGDR32 avem de la MTM.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Din pacate revin in anul nou cu o veste trista....am avut accident....in ultima zi din an!

Partea buna e ca nimeni nu a fost serios ranit si ca toata lumea e in viata in urma unui accident destul de violent din care si eu si fratele meu am scapat ca prin minune! Povestea pe scurt: mergem din predela spre brasov, ma grabeam sa ajung sa ma inatalnesc cu tacamiu si recunosc ca am mers cam tare....drumu era ok nu parea sa fie alunecos deci am continuat sa merg la fel pana cand intr-un viraj dreapta am prins o suprafata foarte alunecoasa si am derapat. Spatele masini mele a intrat pe contrasens in viraj....am luat virajul de-a latu din fata venea o dacie am tras stanga de volan sa incerc sa redresez masina mea si sa evit daci, am evitat dacia dar am tras un pic prea tare de volan si ma invartit invers si m-am trezit aluncand de-a latu pe contrasens unde m-am ciocnit violent cu un jeep grand cherooke. Jepu ma lovit in parte drapta spate si ma aruncat in decor. Am avut mare noroc ca nu ma lovit altundeva ca poate atunci nu mai apucam sa scriu randurile astea.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu bine si eu si fratele meu si restu persoanelor din acest incident trist!

Mi-am invatat lectia definitiv!

Multumesc Nadair si Vyp'u ca ati fost sa ma vedeti la spital!

Pozele vorbesc de la sine:

VHeTOe360015-02.jpg

2R0CA0444205-02.jpg

TD0JGP477574-02.jpg

uX76Hl292355-02.jpg

5vggpj414995-02.jpg

H7pOKK519664-02.jpg

Modificat de robertrobert
Link către comentariu

asa cum ai spus, bine ca nu a patit nimeni nimic....cat despre masina, ce faci cu ea, o mai repari sau e dauna totala?

Link către comentariu

Bai ce zic... bine ca voi sunteti bine, masini mai sunt! O chestie d-asta ne mai aduce cu "rotile" pe pamant!

Link către comentariu

pai fata nu prea are nimic....si acolo-i toata frumusetea nu? :) de asta intrebam daca vrea sa o mai repare sau nu....

Link către comentariu

imi pare rau de ce ti s a intamplat! cat despre masina ... ar fi mai bine sa fie dauna totala decat sa o repare ca nu stiu daca va mai fi ceva la fel in caz ca reusesc sa o repare :)

Link către comentariu

Bine ca ai scapat cu viata.

Insanatosire grabnica si sa auzim cu bine de un alt proiect semnat Robert

Link către comentariu

Slava Domnului ca sunteti vii. O intrebare, aveai cauciucuri de iarna?

Modificat de SB_20_WOB
Link către comentariu

Bine ca nu ati patit nimic!dupa cum arata masina cred ca e dauna totala.

Insanatosire grabnica

Link către comentariu

Da aveam cauciucuri de iarna...cat despre masina...aste e in fond sunt doar niste bucati de fier important e ca am scapat cu bine...

nu cred k sa mai poate face ceva cu masina...parerea mea e ca e dauna toatala...marti vine cel de la asigurare sa se uite la ea.

Link către comentariu

bine ca sunteti intregi!

masina ... pacat de ea, era frumoasa foc, dar cred ca e totala.

Link către comentariu

poate tot raul spre bine :vaidecapulmeu: o iei de la capat cu alta si va aduce mai mult noroc. conteaza ca sunteti voi ok.

Link către comentariu

dumnezeule, parca te a lovit trenul frate , nu stiu cum arata acel jeep dupa "intilnirea" cu tine dar sper ca si ocupantii lui sint intregi; cit despre masina, este dauna totala , ia-ti gindul de la ea si cum bine ai spus si tu, sa ti fie lectie de viata ; culmea este ca acum aprox 9 ani am avut si eu un accident in aceeasi zona ca si tine, doar ca la mine "iesirea din decor" a insemnat si un zbor la o diferenta de nivel de 10 m iar acela a fost ultimul accident pe care l am avut........

insanatosire grabnica tie si fratelui tau

Link către comentariu

:)

pacat de ea...sora mea mai mare.

asta e..o sa-ti iei tu alta, important ca sunteti teferi.

oricum pare destul de violent impactul chiar si dupa 2 derapaje...

este dauna totala 100%

eu am patit-o cu un bertone turbo si era mai putin avariata, si a fost dauna totala, totodata si elctie de viata, m-am linistit de atunci cu viteza, o intrat un pic frica in mine, dar eu zic ca e mai bine.

o sa te cumintesti si tu...asta e.

tot raul spre bine cuym zicea bogdan !

Link către comentariu

nasol de tot .. ghinion .. sa va faceti bine .. masini sunt destule bani sa fie si in primu rand sanatate ..

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

imi pare atat de rau pt soarta pe care ai avuto cu aceasta masina dar ma bucur atat de mult ca esti teafar pt ca chiar daca ne-a legat ff mult faptul ca am avut amandoi niste masini superbe si identice (din anumute puncte de vedere) NOI suntem cei ce contam prietenia noastra e mai presus de orice masina si pana nu te-am vazut in carne si oase ca esti te-afar nu m-am linisti!

la locul faptei cand faceam pozele eram crispat pt ca stiam ca ai fost cu fractu in masina! si chiar daca vorbisem cu tine deja de 2 ori aveam o teama chiar si pt tine

dar cand te-am vazut m-am linistit asa cum ti-am zis si la tel nu ma interesa cum era masina tu sa fi bine ca faca nu se poate repara se inlocuieste cu alta care va fi si mai buna pt tine!

stiu ca ai pus mult suflet in fierul acele pt ca stiu ca asa sunt si eu.

n-am sa inchid topicul pana cand nu ai sa imi spui tu ca vrei asta, pt ca se pare ca m-am inselat sau poate inca nu au aparut criticile, care doar in romania le-am vazut!

ce pot sa spun imi pare rau ca am pierdut un S din familie si imi pare rau ca era printre putinele persoane de la care aveam un feedback la tot ce faceam si cu care ma sfatuiam ff mult si nu numai dar ma bucur ca ai ramasa tu Robert pe care l-am cunoscut cu ajutorul acestui fier!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!