Jump to content

2007 Audi S3

robertrobert

Postare recomandată

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• robertrobert

51

• nadir@boosted.ro

36

• bbm

10

• Vlad MHL

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

nadir@boosted.ro

este desi are un an si 1 luna de cand a fost lansata masina! oricum a mai dura cam 1-2 luni pana a inceput sa se si vanda iar in romania abia din noiembri/decembrie s-a putut comanda...... in omania in showroom a aparut in ianuare ... deci ce poti sa ii ceri vrb lui doom e proaspata

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mi-am luat si io un detector radar ca nu se mai putea fara...e un Beltronics Vector975e montat in bara fata, sunt foarte multumit de el pana acum nu a dat gres...

Sper saptamana asta sa-mi vina kitu turbo daca nu mai sunt alte complicatii...blow off'ul Forge care-l am acum pe masina o sa fie de vanzare dupa ce pun kitu care vine cu alt blow off. Deci daca e cineva interesat de el sa-mi dea un PM.

Link către comentariu

robert daca ar fi masina mea .... cam asa as vrea sa arate...(ignora modelul concentreaza-te pe jante...are si plafonul ca a tau..sau tu ca a lui :D ).

9.jpg

4.jpg

1.jpg

P.S cu schimbarile astea la jante poti face si cele 2 elemente negre ..sau albe

Modificat de Plictisitul
Link către comentariu

de curiozitate .... ce turbina pui in loc de asta si cam cati cai estimezi ca o sa ai? ai o masina extraordinara felicitari

Link către comentariu

mda arata foarte bine golfu asta! in legatura cu jantele excat asta ma de gand sa fac sa-mi iau unele negre cu margine alba! si o sa-mi vopsesc difuzorul din bara spate negru si partea aia mica din bara fata tot negru si grila o sa o fac partial neagra pastrand elementele cromate din ea dar vopsind tot ce e gri in jurul lor.

Link către comentariu

Un kit custom made de catre cineva din germania. Kitu e comandat la MBM tuning si include: Turbina GT30;intercooler;injectoare;blow off;pompa de benzina;furtune silicon etc. cel putin 400hp o sa aiba masina.

Link către comentariu

nici n-am cuvinte .. in curand o sa fie supercar, nu doar hot hatch .. si lambo doors deja o duc intr-o liga gen NFS :blink: sau 2F2F .. daca sare de 400 CP + cum arata, atunci categoric vei avea un supersonic alb :lol: !

succes cu modificarile!

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu

cred ca e irelevant, sunt cateva masini pe aici care costa enorm, insa satisfactia data merita efortul si in plus e relativ unica.

Link către comentariu

@ Plictisitul: nici chiar cat un RS4 dar aproape cat un S5 cu tot cu taxe, ma costat masina+modificari.

masina a fost 39-40K euro parca si restu pana la un pret de S5(ddp) e valorea tuningului.....dar vorba lui c6t9 nu preaconteaza atat timp cat tu esti satisfacut de masina. ce poate sa fie mai tare decat sa dai rusine la masini care costa muuult peste masina ta? :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ce faci roby incepi sa dezvalui din secretele ascunse ?

ti-au venit toate piesele ? cand il montezi?

abia astept sa vad rezultatele!

bafta

Link către comentariu

Oricum la RS4 in afara de cumparare intretinerea e cea care te baga in faliment.Un S3 modificat calumea ajunge cam la aceleasi performante dar cu mai putini bani si mai putine taxe la stat.Spor la modificari robert sa ne tii si pe noi la curent cu sporul de performanta.

Link către comentariu

@nadir: am vb cu boby si mi-a zis k saptamana asta ar trebuii sa vina tot sigur....dar nu se stie cum mai apare ceva si nu ajung la timp....oricum sper sa ajunga si sa ma apuc de ea cat mai rpd! oricum o sa postez poze cu procesul de transformare :salut: am iesit si io aseara la o plimbare si m-am dat cu un cayenne turbo asta nou 500hp cred k are...ma facut de 2 ori o data am plecat prost si a dou oara am ratat a-2-a da a 3 oara cand lam facut :salut: da aveam fiecare oameni in masina io aveam 2 el avea 3....si au inceput sa-mi iasa niste plecari brutale.si m-am mai dat si cu un amic cu un S5 din mers cand ne dam stau in fata pana in a 4 a si dupaia trece de mnie. si de pe loc el cu 3 oameni in masina si io cu 1 lam facut de 2 ori. cu masinile goale daca plec prosta ma bate o masina si daca plec bine ma tin dupa el si ma bate la limita...un filmulet :

Link către comentariu

Eu stiam ca S3 -ul are cele mai mari injectoare posibile pe FSI. Exista si mai mari?

Daca ajungi la 400 cai o sa-ti trebuiasca frane si probabil alte roti. Vorbeste cu Voinea, cred ca te poate ajuta. Sau da-mi un PM. :emthup:

Link către comentariu

din cate am intelse eu exista mai mari....cu franele stiu ca tre sa le schimb asta o sa fie prima achizitie cand o sa am bani sau controleru de haldex...ma mai gandesc....si rotile deja am gasit altele...le dau pe astea care le am acum pe masina.

Link către comentariu

Vezi ca e o mare dif de bani intre frane si Haldex upgrade: sub 3000 euro e fff greu sa gasesti frane bune,iar Haldex-ul e vreo 1000.

Dar oricum, pe la noi f putini sunt cei care isi upgradeaza si sistemul de franare odata cu o crestere substantiala de putere. Cam asta e tuningul pe la noi, in Germania nici nu ai lua TUV fara asa ceva. Dar mai avem pana acolo.

Link către comentariu

Parerea mea este ca sistemul de franare va fi subdimensionat de abia dupa 400 CP. Pana acolo, nu cred ca e vreo problema.

Link către comentariu

masina ta la ~ 400 cp + virsta ta (adrenalina multa) => pune-ti frine si lasa joaca, vei avea un plus de ~ 135 de cai? cred ca glumesti cind stai in dubii daca sa faci up grade sau nu....este ca si cum te intrebi daca vrei sa mai traiesti sau nu ......

Link către comentariu

@bbm: foarte tare explicatia! scurt si la obiect hahahaha . o sa-mi iau frane cum fac rost de bani!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!