Jump to content

2007 Audi S3

robertrobert

Postare recomandată

si la mine e lafel, tot problema asta dar iti spun ca n-ai ce face decat sa schimbi arcuri+suspensie ca sa nu se fc. ca o barca.la mine e 215/40/17 si intra 4 degete si ceva acum, la tine e 18 si intra cred ca 2 sau 3 degete max.cand vi pe aici vorbesti cu martac sau ma anuntati si ti-l arat eu exact unde atinge la mine si tu iti faci pareri.

Link către comentariu
  • Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• robertrobert

51

• nadir@boosted.ro

36

• bbm

10

• Vlad MHL

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am fost acum catva zile la un photoshooting iata cateva poze:

p.IO6R916891-02.jpg

pZQPGo586009-02.jpg

EeWlhO643074-02.jpg

aYBO25458815-02.jpg

zqRhcv906075-02.jpg

Multumesc celor care au facut pozele evl*skillz si randrey

Link către comentariu

Problema cred ca apare de la ET-ul ala de 35 care e mult diferit de cel de fabrica. Roata iese prea mult in afara si probabil atinge, suspensia nefiind chiar asa tare. Solutia ar fi o suspensie ceva mai tare dar care sa nu coboare garda prea mult fata de cat e acum !

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da este foarte ciudat ca fata de et`ul cechi este o diferenta de 16mm / roadata deci 32mm /ax

+ ca jantele stock sunt 7,5j si astea sunt 8,5j

deci roata este iesit cam cu 3cm mai inafara ceeeace este destul de mult!

vezi poate poti sa le shimbi

Link către comentariu

Gata am rezolvat azi si problema cu atinsu rotilor de aripa....am fost la mbm si au rezolvat. Au fost un pic slefuite marginile pe interior si acum nu mai atinge deloc! Tre sa pun si pleoapele mai pe seara sper.....

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

stiii tu de ce vreau sa te strang de gat!!!!!

oricum felicitari pt alegere e besial :*

si bravo ca ai rez cu jantele sa vezi ce uimit o sa fii cand o sa rezolvi si tu cu sonda lambada ca trage mult mai grav cu una buna!

Link către comentariu

:icon_cheesygrin: hahahha da stiu hahahahhaa :beerchug: lasa ma noi sa fim sanatosi. Modulu ala tre sa ajunga zilele astea dupa ce il pun mai fac un test cu vag'u si daca tot nu trage bine le zic sa-mi schimbe si sonda. O sa mai fac un test dupa ce vine modulu ala sa vad daca se mai aprinde chek engine cand ajung pe rezerva...acu catva zile sa aprins si dupa cateva ore sa stins...dubios...

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

dont worry be happy

si la mine eera la fel

se aprinde se stingea eroarea persista

acum cu noua sonda nu prea s-a mai aprins

si eu zic ca un cox la 40grade eu zic ca s-a incins destul sonda!

asa ca sper ca cu noua sonda sa nu mai am probleme

o mai tin pana vineri in teste

bafta

Link către comentariu

Iata si cateva poze cu modificari recente: Pleoape (cei drept cam micute...abea se observa dar sunt interesante intr-un fel parca...) + Plafon si Eleron vopsit in negru (Briliant Schwarz)

Ume3wJ965161-02.jpg

M6b5Tq734015-02.jpg

38zZle191348-02.jpg

YsmSVs406276-02.jpg

tTDM5n257610-02.jpg

Parearea me ca arata foooarte tare si ii da un aspect mult mai agrsiv!

Link către comentariu

Foarte tare combinatia cu plafonul si eleronul:)

Nici sa nu te gandesti sa vopsesti capota ca o strici mai rau facand-o asa:)

Bafta

Link către comentariu

Mie imi plac cam 3-4 masini de aici si nu am putut sa nu remarc ce frumos a iesit a ta. Nu vrau sa te intreb cat a costat, dar cu cu siguranta a meritat. Este SUPERBA. Nu stiu daca am mai spus, dar mie nu-mi plac masinile colorate - mie imi place negrul, albul, griul, etc. Si a ta este extraordinara alba cu plafonul negru. Nota 15 :rolleyes: .

Link către comentariu

Scuzati postul dublu dar n-am mai putut da EDIT. Mi-a fatat mintea ideea asta tarziu.

Ce ar fi daca ai vopsi si fusta spate si cea din fata(gri de culoare) tot asa Brilliant Schwartz. Stiu ca este predispusa la zgarieturi de la pietricele.... dar cel putin cea din fata ar fi tot de mare efect.

Link către comentariu

de milioane combinatia de culoare... sa nu vopsesti capota neagra...asa e perfect

plafonu da impresia ca este de sticla fumurie... :) :P

Link către comentariu

Ma bucur ca va place :) !!! Capota nu o fac neagra ca dupaia e prea mult negru si nu cred k ar arata mai bine decat arata acum. Plus ca ar trebuii sa schimb si ce scrie in talon referitor la culoarea masinii. Si eu ma gandeam sa vopsesc elementele alea 2( difuzorul din bara spate si buza aia din bara fata) negre exact ca plafonul dar nu cred k o sa o fac din cauza ca merg bine cu jantele care sunt tot un fel de gri... o sa ma mai gandesc....

@ A-D-R: Daca iti zic cat a costat nu o sa ma crezi....oricum muuuult mai putin decat ma asteptam si eu sa ma coste!

Link către comentariu

Si jantele daca ar fi negre ar fi foarte frumos:)

Cand ai drum prin Valcea sa dai un semn :P :)

Modificat de AaronNel
Link către comentariu

Arata super asa.Iar fusta intr-adevar merge cu jantele gri.Daca o vopsesti vor parea jantele din alta poveste. Uite o idee de tuning care mi-a venit si pe care ma gandeam sa o pun in aplicare cand imi va veni si mie masina.Ma gandeam ca ar arata bine (ca in poza de jos....ti-am folosit masina pe post de cobai in photoshop) ca elementele orizontale din singleframe sa devina negre tot prin vopsire.Asa parca e prea divizata grila ....

Oricum felicitari pentru cum arata masinuta si succes in continuare.

post-2809-1185045475_thumb.jpg

Link către comentariu

DOOM nu prea ii sade bine asa:) Ori o face pe toata neagra cu tot cu rama ori o lasa asa. La a ta ca va fi neagra masina ii va sta bine cu grila single-frame toata neagra. O va face foarte agresiva... ceva gen Mafia Style daca mai adaugi si o folie pe geamuri.

Link către comentariu

ideea e buna cu plafonul... da foare bine... am vazut un audi a6 alb si tot cu plafonul negru... si da super bine

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mi-a venit valva de le Forge si am montat-o zilele trecute cu un prieten... e foarte simplu de montat ptr cine si-a mai luat nu merita sa se duca la vreun service sau mecanic sa dea nu stiu cati bani ptr asa ceva...in maxim o ora e pe masina daca ai toate sculele necesare si urmaresti instructiunile. Cateva poze cu valva si cu filtru de aer BMC.

feuFDA640161-02.jpg

AOBrzF667754-02.jpg

Filtru de aer:

5W1wGc464634-02.jpg

rfrQl4532951-02.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!