Jump to content

2007 Audi S3

robertrobert

Postare recomandată

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• robertrobert

51

• nadir@boosted.ro

36

• bbm

10

• Vlad MHL

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bestial arata masina...si cu Lambo doors si cu culoarea

Link către comentariu

Imi place mult S3 dar despre Lambo doors nu stiu ce sa zic... mi-e greu sa ma pronunt. Din poze se vede mai greu cum se face accesul in masina. Cel putin din unghiurile astea pare chinuiala mare sa intri/iesi din masina.

Personal as evita sa ma ating de tablarie. Din cate stiu eu, caroseria este toata zincata si daca vii tu si tai din ea, nu o mai poti proteja cum a fost facuta din fabrica cand s-a grunduit si vopsit si tratat in mediu sarac in oxigen, etc... Eu as sta departe de asta.

Important e ca tie sa-ti placa.

Link către comentariu

Multumesc mult ptr urari si ma bucur ca place aproape la toata lumea cum arata!

@Dan i: evacuarea a fost 1800E si este varianta resonated chiar daca eu as fi vrut non resonated din pacate momentan nu se fabrica ptr S3 decat asa.

@Victor_P: ti-am trimis un mail acum cateva minute sper sa-l primesti...ai acolo cateva poze atasate vreo 5 ca nu mergea mai mult....

@Robmich: Nu e deloc greu cu accesul in masina...ccel putin ptr mine care sunt mai mic de statura chiar e lejer....nici ptr persoane mai mari nu e greu sa intre am plimbat de curan un amic mai "patrat" si nu a avut dificultati singuru lucru e ca toti uita ca se deschid in sus si trag de ele cand urca si imping de ele tare cand ies...si in legatura cu taiatu...e foarte putin taiat din usa nu cred k se poate intampla ceva.

alte modificari nu o sa mai apara prea curand poate niste arcuri...in rest astept piesele ptr motor care mai dureaza ceva....

Link către comentariu

Diferenta, in general, intre cele 2 tiuri de evacuari, este toba de mijloc/intermediara. Pe care presupun ca tu o ai (daca tot e resonated). Deci, e simplu... vrei non-resonated, scoti intermediara si pui teava. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

superba masina ma bucur ca ai fost tu primul ca acum pot sa vad si eu exact cat loc ramane pentru a mai putea intra in masina.

ma deranjeaza faptul ca trebuie taiat din aripa ..... cam la toate masinile se fac astea dar nu prea imi surade ideea.

oricum superba! sa o stapanesti sanatoasa!

Link către comentariu

@Zyx: Mi-ai mai spus cineva treaba asta cu intermediara si cred k asta o sa fac...o sa o dau jos sa vad cum se aude si daca imi place ramane asa daca nu pun intermediara la loc.

@Nadir: Nu sa taiat din aripa ci din usa. Cand ne intalnim iti arat. O vezi si tu de aproape intrii inauntru sa vezi daca ai loc, o inchizi o deschizi sa vezi daca iti place. Poate mai facem si o poza doua :wacko:

Link către comentariu

Frumoasa masina . Te-am vazut pe la Carrefour Orhideea acum putin timp.

Link către comentariu

@DemenTZial: Da ma intorceam de la baschet din politehnica in fiecare luni si marti seara trec pe acolo pe la 11.......si acum tocmai am ajuns acasa dupa ce m-am alergat cu un 335i cabrio pe dorobanti caterinca omu nu intelegea cum de nu ma bate...era strain si ma intreba ce motor am ca el are: "v6 biturbo 306 cai!!!"ahh si era si cu o fata in drepata cre saraca era deja verde la fata dupa ce am trecut cu vreo 170-180 intersectia de la caragiale... :salut:

Link către comentariu

Pana ti se infunda... si atunci o data si bine! M-am uitat la varsta ta si gata. Avem exemple recente pe forum, dar este o chestie specifica tinerilor: no vor decat sa invete din propriile greseli. Daca vrei sa te omori, n-ai dacat, dar vezi sa nu-i tragi si pe altii dupa tine, s-au sa-i lasi infirmi o viata. Sunt constient ca vorbesc degeaba si probabil ai mai auzit textele astea de N ori.

Bye!

Link către comentariu

Robmich.....sincer nu cred ca era nevoie sa poluezi topicul asta cu asa ceva.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

robby cu cea mai mare placere :salut:

abia astept sa vad daca am loc :()

Link către comentariu

@Robmich: Ai dreptate nu pot sa te contrazic da omu din greseli invata si tu ai trecut prin faza asta de "teribilism" cred....sper sa nu se intample nimic grav din distractile astea si mi-am dat si eu seama ca am exagerat un pic abea cand am ajuns acasa si m-am gandit mai bine la ce viteze aveam si nu cred k o sa se mai repete cel putin nu in conditile in care m-am dat cu acel bmw....da cum a zis si cata_b nu prea isi avea rost acest post si aceasta discutie aici.

@Nadir: Te sun maine defapt azi...ca deja e miercuri...sa ne vedem sa facem si niste poze daca ai timp.

Link către comentariu

Ma bucur ca constientizezi inconstienta, ca sa zic asa. Eu cred ca era locul potrivit pentru observatie, era doar o replica la un alt post. Consideri ca ar fi fost mai nimerit sa deschid un topic nou doar pentru remarca respectiva? Sa fim seriosi. Mi s-a parut destul de grav ce ai facut si am considerat potrivit sa ma exprim.

Si daca vreti sa fiti corecti, atunci fiti pana la capat dar si consecventi in acelasi timp: insasi postul cu pricina in care aflam cu ce viteza s-a circulat in cutare intersectie nu-si avea locul pe acest topic unde ar fi trebuit sa se prezinta masina + feedback de la forumisti.

Legat de experienta personala, cand eram student, aveam carnet de vreo 3 ani, si intre BV si CJ am derapat intr-o curba cu un Opel Omega si m-am invartit 360 grade dar ca prin minune am ramas pe carosabil insa pe contrasens. Norocul meu este ca nu a venit nimic din sens invers. Ce s-a intamplat de fapt: masina avea tractiune pe spate, curba era la stanga si am prins praf si nisip cu roata dreapta in plina acceleratie. M-a luat prin surprindere si pana sa-mi dau eu seama ce se intampla deja baletam pe drum. Si cu asta inchid aici off topicul. Si pentru cei care se simt un pic amenintati sau cu musca pe caciula, scuze pentru "poluare".

Modificat de robmich
Link către comentariu
Si pentru cei care se simt un pic amenintati sau cu musca pe caciula, scuze pentru "poluare".

Cred ca vad unde vrei sa bati. Nu-ti doresc decat sa ai si tu macar jumatate din spiritul de responsabilitate pe care il manifest eu la volan si iti garantez ca nu o sa aiba niciodata nici macar vreo zgarietura masina ta, asa cum nu a avut nicio masina de-a mea in 5 ani de condus zilnic. Si totusi, raman la parerea ca nu era nevoie de asemenea posturi in topic-uri de genul asta.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

daca vrei azi ne auzim dupa ora 00:00 daca nu maine dupa ora 14 (maine e ziua mea libera) dar am de alergat de dimineata!

Link către comentariu

Roby sa-ti traiasca masina, am vazut si eu intr-un final glorios pozele.

Arata PIMP intr-adevar si cred ca te prinde bine...

Modificat de Victor_P
Link către comentariu
@DemenTZial: Da ma intorceam de la baschet din politehnica in fiecare luni si marti seara trec pe acolo pe la 11.......si acum tocmai am ajuns acasa dupa ce m-am alergat cu un 335i cabrio pe dorobanti caterinca omu nu intelegea cum de nu ma bate...era strain si ma intreba ce motor am ca el are: "v6 biturbo 306 cai!!!"ahh si era si cu o fata in drepata cre saraca era deja verde la fata dupa ce am trecut cu vreo 170-180 intersectia de la caragiale... :banghead:

BMW will actually be turbocharging their in-line 6 cylinder 3.0 liter engine from the 330i with twin-turbos. The turbos are sequential, one small one for the low revs and a bigger one for the higher revs. The resulting power is equivalent to a 3.5 liter normally aspirated engine, which explains the 335i insignia that will be on the bootlid.

roby, multi gresim si calcam gazul mai mult decit trebuie dar cel putin nu te lauda cu astfel de lucruri sau nu o face pe un forum public, esti tinar si ai toata viata inainte, nu are rost sa te risti din cauza unui prost care nici nu stia ce masina conduce

parerea mea

Modificat de bbm
Link către comentariu

Foarte tare... chiar ca vedem si noi un S3 cu modificari pe el... respect pt. usi.

jantele nu le dai daca iti iei altele?

Link către comentariu

Mersi victor! :)

@bbm: Ai dreptate cum am zis si mai sus am gresit....si am realaizat doar dupaia cand am inteles mai bine ce sa intamplat.

@individual: Jantele actuale nu o sa le vand cand le schimb ptr ca o sa le tin ptr cauciucurile de iarna plus ca nu o sa le schimb prea curand din cauza ca nu mai am bani deloc, toti banii i-am bagat in motor si inainte de jante tre sa-mi schimb si franele deci antele sunt cam ultima modificare din pacate.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ai rezolvat treaba cu admisia ...... in ideea de a ne pune si noua 1-2 poze cu admisia ta

btw ai masurat si tu diametrul interior de la admisia stock si a celei de la forge ? ma refer in dreptul debitmetrului

tare curios sunt daca e vreo diferenta

si asteptam pozeeeeee

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!