Jump to content

2007 Audi S3

robertrobert

Postare recomandată

abia astept sa vad masina cu lambo doors. felicitari and drive safe :)

Link către comentariu
  • Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• robertrobert

51

• nadir@boosted.ro

36

• bbm

10

• Vlad MHL

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

robertrobert

Am montat evacuarea si filtru nou....ce pot sa zic evacuarea este senzationala pana in 3500 nu e mare diferenta fata de cea stock da dupa 3500 incepe sa urle grav si se aude fooooarte tare!!!Se si simte ca masina merge mai tare si trage mai bine. In concluzie sunt foarte multumit de ea si o recomand tuturor posesorilor de S3. Cu filtru am avut o mica problema...am crezut ca il putem monta fara sa mai comand un cot de 90 de silicon si....am crezut gresit dar pana la urma am gasit o solutie provizorie si este pus pe masina. Se aude foarte frumos trga mult mai mult are decat filtru ala albastru care il aveam inainte pentru ca asta vine cu un tub mare si negru care defapt e traseul care il duci pana in bara jos sa traga direct aer rece. Nu am facut poze la filtru ca se vede destul de dubios cu prinderea asta temporara deci o sa fac poze cum imi vine cotu de 90 si il pun definitiv pe masina. Oricum e o inbunatatire clara si la performante fata de ala vechi care tragea numa aer cald...deci chiar simt ca e ceva schimbat....si nu e din cauza evacuari ptr ca bmc a fost montat dupa evacuare deci am mers cu ambele filtre cu evacuarea nou si e diferenta.

Am si eu o rugaminte. Daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva si sa-mi zica cum sa fac sa-mi masor si eu puterea masinii.

@bbm parerea me e ca merita sa-l cumperi simti o schimbare la cum trage masina si mai e si zgomotu ala specific...acum nu stiu cum o sa fie la tine da el deobicei se pune la cutia standard unde e filtru ala patrat inauntru...la mine e pus pe kitu forge in locu la filtru lor...daca vrei fac niste poze si iti arat.

@Michael_9N si eu sunt foooarte curios sa vad cu vin usile pe masina nu mai am rabdare sa le pun o data da nu are bobby timp ca lucreaza la un ferrari alb...tot usi de lambo ii pune...deci e posibil sa nu apuc sa le pun saptaman asta... :)

Si acum cateva poze facute cu telefonu....

wCwpe0173030-02.jpg

uQn248431222-02.jpg

9GG9Wo524141-02.jpg

Link către comentariu

Frumoasa evacuarea...si mi se pare mai ok sa nu se auda tare pana la 3500 ....la drum intins e cam neplacut sa-ti urle in cap.

Link către comentariu

Super, maine trebuie sa vina "postasul" si pe la mine :D

As avea insa doua intrebari.

1. Cat de tare se aude evacuarea dupa 3.500 rpm ? Personal am optat pentru Milltek deoarece am auzit ca sunt silentioase.

2. Montajul in sine cum a decurs? Au fost probleme/nepotriviri ?

Merci

Modificat de aiculedtzu
Link către comentariu
robertrobert

Da si mie mi se pare mult mai bine asa sa nu faca galagie in ture joase cum fac alte masini de zici ca trece vreun ferrari si defapt...

@aiculedtzu : nu pot sa-mi dau seama exact cat de tare se aude de afara cand mergi tare cu ea dar din masina e un sunet placut...nu deranjeaza...are o tonalitate destul de groasa si profunda chiar daca are doar 2.0L masina se aude foarte bine cel putin asta e parerea mea...

In legatura cu montatu nu au fost probleme deloc totul a decurs perfect si fara incidente si rapid...max 3 ore...singura chestie e ca trebuie dat jos cardanul ca nu are loc altfel in rest e lejer....a si toba stock avea chiar in capat la terminal un vaccum pe care nu o sa mai ai cum sa-l legi la toba milltek...cred k vaccumu ala avea rolu sa inchida gaurile si sa nu lasa sa traga aer pe toba..cel putin asta am inteles io de la mecanici...oricum o sa ramai placut surprins garantat!

Am uitat sa mai zic ca mi-am montat si Short Shift Forge care dupa parerea mea e foarte misto si mai e si reglabil.Setat la minim cum il am io scurteaza radical cursa schimbatorului doar ca am impresia ca nu e la fel de exact....poate tre sa se mai lase un pic...dar in general e ok nu am avut probleme cu el.

Link către comentariu

congrats pt noile achizitii

short shifterul o sa se lase cu timpul, dont worry

Link către comentariu
singura chestie e ca trebuie dat jos cardanul

Sigur nu se poate demonta/monta evacuarea fara ca sa dai jos cardanul ? Nu de alta dar nu prea imi surade acest lucru.

In rest 10x pentru informatii.

Modificat de aiculedtzu
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

LOL nu te-ai uitat nici o data sub masina! ? evacuarea e sub cardan!

deci nu tre sa umbli la cardan.

cat te-a costat montarea evacuari?

Link către comentariu
robertrobert

Cardanul trebuie dat jos ca altfel nu se poate scoate downpipul! In rest are totul loc fara sa se mai scoata alte chestii....am stat acolo si m-am holbat 3 ore la tot ce se intampla pe toata durata montarii deci stiu sigur ca altfel nu se poate.

@Nadir: montarea a costat in jur de 3 mil...

Modificat de robertrobert
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da e ok ai dreptate la downpipe e mai greu de ajuns :)

Felicitari pt alegere! se aude marfa rau :huh: nu am auzito din masina dar de afara se aude chiar frumos.

Link către comentariu
robertrobert

Multumesc tuturor ptr urari!

@Nadir ne vedem diseara si dam o tura sa o auzi si din interior

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ok si sa facem ceva poze :icon_thumright: poate se alatura si restu posesorilor de s3 :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu ai pentru ce :)

placerea este de partea mea

pacat ca nu s-au adunat mai multi!

oricum poate ne mai intalnim si alta data :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In sfarsit mi-am pus si io usile ;) mai bine mai tarziu decat niciodata....a durat un pic mai mult montatu ca au existat mici probleme...a trebuit taiat un pic din usa ca sa mearga...dar totul este perfect acum,functioneaza excelent. Singura chestie mai "nasoala" dar care pe mine sincer nu ma deranjeaza deloc este ca semnalele de pe aripi stanga si dreapta nu mai functioneaza din cauza ca nu mai aveau loc de noile balamale care vin pana fix in spatele semnalelor asa ca am taiat din ele si le-am vopsit negre si le-am lipit la loc

Am facut si cateva poze:

lTe9yY220251-02.jpg

HlvE.U190013-02.jpg

zxF3Fo660451-02.jpg

SrlBzZ913784-02.jpg

R88zNx824222-02.jpg

cfeWw4843547-02.jpg

gGZ6wg615914-02.jpg

Nl5Kqf003953-02.jpg

OsA52c974717-02.jpg

caS263409132-02.jpg

lHiUeZ773942-02.jpg

Link către comentariu

superb ;)

dar ce insemna ca "a trebuit taiat un pic din usa ca sa mearga" ;)

Link către comentariu

Pai usilea aveu un cant care trebuia taiat ca altfel nu se puteu inschide....nu stiu exact ce si cum ca nu am stata acolo sa vad cand le monteaza...

Link către comentariu

masina arata bestial :RO flag: :( :D :) :( :RO flag:

succes la planurile viitoare si sa ne tii la curent cu toatemodificarile :blink:

:(

Link către comentariu

eu nu reusesc sa vad pozele si innebunesc de curiozitate...

poate cineva please sa mi le trimita si mie pe email?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!