Jump to content

2007 Audi S3

robertrobert

Postare recomandată

Si inca ceva,daca schimbi head-unitul din bord o sa arate naspa deci iti recomand sa lasi scula din fabrica si sa iti iei o interfata pentru ipod.in rest e super masina,sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
  • Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• robertrobert

51

• nadir@boosted.ro

36

• bbm

10

• Vlad MHL

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si inca ceva,daca schimbi head-unitul din bord o sa arate naspa deci iti recomand sa lasi scula din fabrica si sa iti iei o interfata pentru ipod.in rest e super masina,sa o stapanesti sanatos.

Am vazut pe un A3 cum arata cu un ecran asemanator cu imi pun eu si arata ok....asta care imi vine mie are 7 " deci e exact cat locu ala unde e headunitu standard...si daca nu-mi place vb cu cineva sa-mi faca o rama sau ceva din fibra sa se vada perfect . Sper sa nu fie cazul si sa-l monteze cei da la wizards asa cum perfect.

Link către comentariu
Nr fata e indoit ca am avut un incidend minor cu o incepatoare....asta e.....bine ca nu e nimic grav....oricum pw 27 o bag in service la PBN sa-i schimbe bara si grila(bara e un pic crapat intr-un colt si grila la fel e si ea un pic crapata nu se vede aproape deloc daca nu te uiti de la mai putin de 1m de ea...)

Si blowoffu cred k o sa-l scot....

daca ajungi la PBN cu blowoffu si cu eroarea respectiva, te lasa oamenii fara garantie...........

Link către comentariu

poti sa te duci la midocar, oamenii sunt f profesionisti si te rezolva repede, mai inchid si un ochi la tuning, la mine de exemplu cred ca iau inchis pe amandoi

succes

Link către comentariu

Fara cuvinte, supermasina, am admirat-o live vineri in curte la spalatoria Delta;cred ca ea era dupa placuta de inmatriculare indoita :))

Link către comentariu

frumoasa foc masina, mai ales culoarea :))

banda libera si km fara incidente :)

Link către comentariu

Mda buna ideea cu Midocar da acum deja e programata masina la PBN....plus ca acolo am fost trimis de catre cei de la casco pentru ca au decontare directa...oricum maine scot bovu si o sa-i scot si eroarea din ecu daca exista vreo eroare.

@ ADU33: da cred k era a mea daca zici k era si nr sifonat :Driver:

Link către comentariu

foarte frumoasa masina... brv... punei folie pe geamuri ca da super bine pe alb.

dc nu ti-ai luat navigatie originala ? si nu mai stateai de modificari si alte prostii... puneai pe aia interfatza de dvd si aveai ce vroiai tu

Link către comentariu
foarte frumoasa masina... brv... punei folie pe geamuri ca da super bine pe alb.

dc nu ti-ai luat navigatie originala ? si nu mai stateai de modificari si alte prostii... puneai pe aia interfatza de dvd si aveai ce vroiai tu

ecranu ala de la navi original e mai mic decat ala alpine din cate stiu eu si e si foarte scumpa optiunea asa mai bine imi cumpar plus ca asta are si toushscreen dvd conectare directa la iPod printr-un singur cablu. Cu foliaa ma ai gandesc un pic daca sa o pun sau nu....probabil o sa-i pun da tre sa mai fac rost de niste bani...

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si buna si alegerea culorii :)

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme!

O.T. Am vazut ca intrebai de plecari in forta de pe loc - dupa cate stiu eu cu o integrala se pleaca foarte turat (aproape rosu ) si tre sa dai drumul la ambreiaj cat mai repede , asta din cate am citit eu si am incercat pana acum. END O.T.

Link către comentariu

Ce sa mai zic de masina? :) Arata bine pe alb, dar, cum ai spus si tu pe topicul meu, nu scoate in evidenta toate detaliile. Cat despre plecari, am raspuns la mine pe topic (nu se pleaca de la turatii f mari).

Link către comentariu

doamneeeeeee.e prea mortal ineriorul,e prea tare. :)

acul de la rezervor este aproape de 3 sferturi si pe BC iti arat ca mai poti merge 210km :lol

cat porti la picior?defapr normal sa-i dai pedala la o asa masina.sa o conduci sanatos, este super masina

Modificat de ygor
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

Salve Roby si sa o stapanesti sanatos

ne-am vazut la nick la magazin cand ai returnat BOV`ul .... m-am uitat la masina ta si nu intelegeam dc ai nr sifonat avand in vedere ca nimic alt ceva nu se observa si ma gandeam ca cei care ti-au montat nr au fost lipsiti de indemanare;))

dar tot odata ma gandeam dar totusi pare a fi pocnit

Frumoasa masina sa te bucuri cat mai mult de ea!

ce stii legat de garantie cand e vrb ca pui alt intake alt bov alta evacuare si Alt Soft?

Link către comentariu
Salve Roby si sa o stapanesti sanatos

ne-am vazut la nick la magazin cand ai returnat BOV`ul .... m-am uitat la masina ta si nu intelegeam dc ai nr sifonat avand in vedere ca nimic alt ceva nu se observa si ma gandeam ca cei care ti-au montat nr au fost lipsiti de indemanare;))

dar tot odata ma gandeam dar totusi pare a fi pocnit

Frumoasa masina sa te bucuri cat mai mult de ea!

ce stii legat de garantie cand e vrb ca pui alt intake alt bov alta evacuare si Alt Soft?

Mersi,

Azi am bagt masina in service 3 zile stau pe bara :)

Legat de garantie e simplu....orice modificare la motor rezulta in pierderea garantiei....da ce sa fac asta e imi asum riscu asta. In prima faza vreu sa duc masina in 330-350 de cai. In maxim 2-3 luni sper sa fie gata...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Zilele astea am facut uramtoarele modificari: 1.Montat Head Unit Alpine IVA-W200Ri cu DVD,Mp3,Touchscreen etc,etc,....2. Camera de luat vederi mers cu spatele. Ambele montate la baietii de la Wizards excelent lucrat. 3 Forge Cold Air Intake original ptr Golf 5 GTi dar pana la urma am reusit sa-l montez modificand un pic la el :) Probabil ca o sa il dau jos si o sa-l montez in spatele barii fata sub farul stang sa traga mai mult aer pe timp de vara iar toamna si iarna cand e ud afara si ploaie si balti il pun sus cum e acum.

Azi am fost la RacingNick si mi-am comanta totata evacuarea de la Milltek si in Mai imi comand si alte jante si fac si resoftarea ori la SKN ori la MTM, iar cand vreo firma face un intercooler il comand si pe ala ca momenta nu exista si dupa toate modificarile astea cred ca o sa aiba ~330 daca nu chiar un pic mai mult

lm9Vm5192014-02.jpg

WEYK63721988-02.jpg

zaWWP.400392-02.jpg

hMFvNI860847-02.jpg

am uitat sa mai pun o poza cu firu de Ipod din torpedou si mufa ptr auxiliare montata tot in torpedou unde o sa bag si un ps2 subtire...

M60f5T369284-02.jpg

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

tare, spor la urmatoarele proiecte.

nu puteai pune camera video mai jos se vede cam urat asa sus....

Link către comentariu
tare, spor la urmatoarele proiecte.

nu puteai pune camera video mai jos se vede cam urat asa sus....

Mda stiu e cam dubios cum se vede camera dar numa acolo se putea pune pentru cel mai bun unghi de filmat...

Link către comentariu

Tare masina, iar de dotarile after-market ce sa mai spun... tine-o tot asa ! Sa o stapanesti sanatos, la cat mai multi km (si fara alte incepatoare) :D

Link către comentariu
  • 1 month later...
robertrobert

Au venit usile de Lambo :D maine sper ca ajung sa le montez si a venit si filtru nou de aer un BMC Carbon Air Box o sa pun poze cat de curad cu tot montan sper sa fie gata saptamana asta. Saptamana asta ar trebuii sa ajunga si Evacuarea sper.....

@nadir, frate nu am mai iesit ca am niste probleme de sanatete...pm....sper sa-mi revin repede....oricum altceva vroiam sa te rog cand ai timp zilele astea sa ne intalnim dupa ce pun tot pe masina sa facem si noi niste poze dalea smechere cum ai tu :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da tati ai nr meu cand te faci bine ma suni si rezolvam

sanatate grabnica!

Link către comentariu

Robert da-mi si mie un msg cu pretul pentru dvd si modelul,plsss

Link către comentariu

lambo doors......pentru frumusetea asta de masina?

am auzit ca bmc ul este o investitie foarte buna, sa imi spui si mie daca ai simtit ceva de bine dupa montarea lui (vara, cald, aer cald la motor, acum filtrul este protejat, posibil sa fie o imbunatatire vizibila);

vezi ca ti-a venit si evacuarea, spor la montat

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!