Jump to content

2007 Audi S3

robertrobert

Postare recomandată

Din poze, eu avd ca au iesit doare cele laterale. Plus ca pasagerul din dreapta (tot din poze) s epare ca avea centura pusa :(

Link către comentariu
  • Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• robertrobert

51

• nadir@boosted.ro

36

• bbm

10

• Vlad MHL

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca usa pasagerului a cazut din lovitura si nu la descarcerare sau ceva de genul, se vede treaba ca balamalele de lambo doors sunt f rezistente :(

Link către comentariu

Roby in primul rand imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar bine ca ai scapat ok.

Ziceai ca ai stuff for sale, imi dai si mie o lista ? cu stuff si preturi ?:lol: mersi.

Top 3 la ce m-ar interesa pentru golful meu : Unitatea ta Alpine, Evacuarea (daca se potriveste la GTI) si balamalele de lambo doors.

Ms anticipat

Link către comentariu

@bbm: doar airbagurile din dreapta au sarit...cel din scaun si alea laterale. in rest nimic. da si eu si fratemiu aveam centura,daca nu aveam eram foarte grav sifonat si fratemiu cred k zbura din masina impreuna cu usa! eu oricum o port tot tipmu si sfatuiesc pe oricine sa o poarte ca intradevar face diferenta intre un accident si un ACCIDENT!

@BGDR32: da usa a sarit la impact nu la descarcerare si eu am ramas blocat can am realizat ca a sarit din cauza impactului precum o foaie de hartie...fara nici o jena... cam aste e ce a mai ramas din balamaua dreapta: DB0Yoc823845-02.jpg

@guessWHO:mai intai tre sa mai vb cu cei de la casco. iar dac raman cu epava atunci o sa-ti pot spune si preturi. unitatea alpine am dat-o jos demult si mi-am pus-o deoparte ptr mine ke e intacta :vaidecapulmeu: evacuarea nu stiu daca e buna ptr gti dar aia oricum o iau de pe masina indiferent daca raman sau nu cu epava...deci daca ai unde sa te interesezi daca merge pe masina ta rezolvam. iar balamaele nu le mai dau jos de pe masina k una din ele e oricum facuta varza! oricum nu te sftatuiesc sa-ti pui lambo doors k sunt o aberatie.....sunt foarte sensibile,stresante,incomode si scumpe!

Link către comentariu

@guessWHO - nu se potriveste evacuarea pentru ca downpipe-ul nu are acelasi diametru interior, toba finala la GTI este plata, la S3 este mult mai voluminoasa iar traseul daca nu ma insel nu trece prin aceleasi locuri.

Modificat de dan i
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

evacuare se potriveste 100% la A3 quattro si este posibil ca si prima bucata downpipe`ul si catalizatorul sa se potrivesca si la GTI

Roby sa ne tii la curent cu ce au mai facut cei de la casco

Link către comentariu
evacuare se potriveste 100% la A3 quattro si este posibil ca si prima bucata downpipe`ul si catalizatorul sa se potrivesca si la GTI

posibil sa se potriveasca la masini de ultima generatie din grupul VAG care au turbo k04 - adica golf V ed 30, leon cupra, s3, am uitat ceva?

Link către comentariu

Dar am si eu o intrebare destul de importanta zic eu ......

Cam cati km/h aveai pana sa intre in viraj pe portiunea alunecoasa ?

ESP-ul era ON ?

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

cred ca ar fi indicat sa vrb dupa ce se clarifica cazul :D

ideea e simpla adaptati din timp viteza cu care va deplasati pe drumurile publice!

lasati esp`ul on ... gandestete inainte sa il decuplezi crezi ca ai destule ore de sofat? crezi ca in situatie de criza te descurci mai bine decat cum a fost el testat in milioanele de exercitii?

Link către comentariu
si cele cu k03 au acceasi prindere deci si golf 5`u si leonu fr si ce mai e :coolpics:

De cand are k03 si k04 aceeasi prindere pe downpipe?! Eu stiu ca, prinderea la k04 este in 3 puncte, iar la k03 in 4...

Link către comentariu

Iar eu unul stiu ca Dan I are si GTI V si S3 nou, din care ultimul cu Milltek, deci daca spune ca nu se potrivesc as inclina sa-l cred, ca doar le-a vazut pe amandoua pe dedesubt. De altfel, daca cineva este curios se uita pe site-ul Milltek si se vede cu ochiul liber ca nu au nici o treaba cele doua. 100% nu se potrivesc.

Link către comentariu
si cele cu k03 au acceasi prindere deci si golf 5`u si leonu fr si ce mai e ;)

unirea 5 ani : "gogule, probleme ma?" - just joke :icon_thumright:

mi -a luat-o cineva inainte, si eu tot la site ul lui milltek ma gindeam

PS: nadir, ti a furat masina o fata sau ai imprumutat masina unei fete? azi, stirbei voda, aproximativ orele 14.....

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

eu oricum vrb de downpipe si de cat in rest e clar ca nu se potrivest

poate ma insel dar eu stiam ca la k03(poate la s) si k04 se potrivesc prinderile >:biggrin:<

respect si hai sanu mai fim oftopic .... da era sormea :D

Link către comentariu

holy sh**..... nu imi vine sa cred.... mi-a zis martac ( gutu ) :huh: ... imi pare rau intai pt tine si pt fratitu si apoi pt masinuta asta frumoasa.....

Link către comentariu

Bogdan, din cate vad in poze avea nr permanent...RBY (probabil de la ROBY)...deci nu cred.

Link către comentariu

:icon_thumright: Mai nou se poate sa ai si numere normale pe masini in leasing. A fost un topic pe tema asta, nu mai tin minte detaliile, stiu doar ca este posibil. Ceva legat de modul cum sunt platite taxele, la inceputul contractului sau la sfarsitul lui

Link către comentariu

Da, se poate. Am prieten cu RS4 care are numere definitive si e in leasing. Intrebam doar pt ca daca mai este in leasing (daca a fost vreodata) e f nasol la dauna totala. Adica el se elege aproape cu praful de pe tobe. Dar daca nu e in leasing a scapat.

Link către comentariu

Incepind cu anul 2007 nu se mai dau numere de leasing. Oricum si inainte de 2007 aveai posibiliatea sa alegi sa nu ai numere de leasing.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!