Jump to content

2007 Audi S3

robertrobert

Postare recomandată

Masina mea este un Audi S3 din 2007 cumparat pe data de 12 .02.2007 nu are prea multe extra optiuni din cauza ca oricum vine plina de optiuni....singurele optiuni sunt: oglinzi rabatabile; cruise control; oglinda retrovizoare heliomata;ornaente interior aluminiu;pachet de iarna;pachet lumini; radio concert cu mp3;sistem de verificare a presiunii in caucicuri;volan sport multifunctional design 3 spite.

Culoarea este : Ibisweiss care mi se pare extrem de smechera, parerea mea ca scoate masina foarte mult in evidenta. In inerior este neagra cu scaune sport din piele neagra cu material alb/negru pe mijloc. Jante pe 18 standard discuri frana fata de 17 standard xenoane standard plus multe alte standard-uri.....

Nu prea am respectat rodaju pentru ca efectiv nu puteam sa ma abtin sa-i dau....deci pur si simplu te indeamna sa apesi accelratia si sa-i dai intr-una cred k am mers maxim 300 de km mai usor cu ea dar si atunci mai imi scapa sa-i dau 1, 2 in peste 5.500Rpm. Oricum merge perfect masina sa nu mai zic cum sta in viraje...

Acum am in jur de 5300de km. Motorul o sa aiba multe modificaride suferit incepand de luna viitoare cand fac rost de bani o sa incep sa-i comand tot ce trebuie. Momentan mi-a venit Cold Air Intake de la Forge dar tre sa mia astept 2 sap pana pot sa-l montez k mai trebuie o piesa care e pe drum...la interior in afara de casetofon nu o sa schimb nimic. Azi am comandat un Alpine IVA-W200Ri in 10-15 zile, e tare ca se conectez la iPod si gata am scapat de capitolu muzica. Si nu in ultimu rand o sa-i schimb si jantele cu unele albe de curse tot pe 18.

....as baga mai multe poze da nu ma duce capu sa bag mai mult de doua....:)

Modificat de robertrobert
Link către comentariu
  • Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• robertrobert

51

• nadir@boosted.ro

36

• bbm

10

• Vlad MHL

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

f smechera masina, am vazut-o prin floreasca de cateva ori, cred ca stai pe acolo

sa o stapanesti sanatos

ce planuri ai de viitor?

Link către comentariu

Drum intins si fara incidente ! Poze poti uploada pe www.imageshack.us si apoi introduci link-ul unde scrie Thumbnail for Forums . Sa vedem si interiorul :)

Sa inteleg ca in curand masina va vedea minim 300cp?

PS. Bine-ai venit pe forum !

Modificat de DemenTZial
Link către comentariu

Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos, intr-adevar ii sta bine in alb :)

....daca te apuci si de modificari, cu siguranta trebuie sa se grabeasca guvernul cu noi tronsoane de autostrada :)

Link către comentariu

foarte tare. sa inteleg ca va fi primul S3 cu cresteri masive de putere si performante? drum bun si multi km fara prob..

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Multumesc ptr urari!! Mda banuiesc ca o sa fie primu cu modoficari mai radicale...am in plan ptr modificari urmatoarele piese ptr motor:1. Milltek turbo cat back system adica toata galeria schimbata cu tot cu catalizator....(Milltek Sport have developed an exhaust for the NEW Audi S3 2.0 T quattro. It's available as a complete turbo-back system (which consists of a larger bore downpipe, sports catalyst, connecting pipe, centre section, and rear silencer) or as a cat-back system (centre section and rear silencer only). The tailpipes are of a twin 90mm Special style) asta e descrierea produsului de pe site. 2.Forge Cold Air Intake(il am deja dar nu poot sa-l montez ca imi lipseste un teu...vine in 2 sap...)3. Resoftare care o sa o fac ultima ori la MTM ori la SKN oricum mai dureaza pana o fac ptr ca inca nu exista softu perfectionat ptr masina mea fiind forte noua...4. Intercooler Forge cand apara ptr modelu meu...momentan au numa ptr GTI...5. Jante de raliu mult mai usore cam 8-9 Kg bucata Albe in 5 spite preferabil daca gasesc.

Si alte chesti mai marunte gen distantiere, camera de filmat pentru mersu in marsarier....momenta singura modificare e un BlowOff de la HKS care e adevarat ca face galagie cand descarca turbina da am impresia ca imi da un pic in nas cand schimb vitezele in ture mari si foarte rapid...e posibil sa-l scot...ma mai gandesc..

Sper k pana in vara sa reusesc sa pun tot ce vreau pe masina si sa aiba cel putin 330 de cai

PS: o sa existe si niste modificari la exterior dar strict legate culoare si nu de designu bodykit-ului care mi se pare foarte reusit. Inca mai ma gandec la ceva si ma ajuta cineva in photoshop cu niste modificari....

Cam asta este tot ce vreu sa-i fac....poate o sa mai am si alte ganduri mai tarziu :)

Link către comentariu

cateva poze...am creat un album pe hi5 ca mi se pare cel mai simplu sa bag pozele acolo si cel mai rapid.

6YKF1Z186743-02.jpg

3D2MRB294434-02.jpg

Z23R18666722-02.jpg

CBNJH2194909-02.jpg

RH8484001391-02.jpg

DK3W5X769313-02.jpg

7UYG47843865-02.jpg

XMYG8Q994611-02.jpg

IXW01C934746-02.jpg

0LFLTN795707-02.jpg

si cateva poze din interior:

QEA6Y2388100-02.jpg

IW6NYD828585-02.jpg

FL03S4528251-02.jpg

YXPA3R475829-02.jpg

FEAOYW518773-02.jpg

0RSU08755476-02.jpg

Link către comentariu

sa o stapinesti sanatos si citeva "hinturi":

- motor VAG + blow off atmosferic = probleme (adica nefunctionare corecta, incearca o scanare cu VAG com si vezi daca am dreptate si ai o eroare cu "drop presure between turbo and throttle......);

- vezi masina lui shtrumfy2k - golf 5 alb cu roti negre, contrastul da foarte bine, poate o sa ti placa;

La cit mai multi km & cai putere fara probleme

Link către comentariu

Superba masina sa o stapanesti sanatos robertrobert :D Acum trebuie sa intri in 2 Door Squad ! :)

Link către comentariu

Foarte tare, domne! S-o stapanesti sanatos, si sa te duca si aduca la fel. O intrebare: nr fata ce a patit? Sper ca nu s-a sifonat in trafic...

Link către comentariu

Frumoasa masina, iar culoarea o prinde bine de tot.! Cum spunea si BBM, renunta la blow off!

Off: De ce e asa sifonata placuta de inmatriculare din fata?

Concluzie: Super masina!

Link către comentariu

Sa te bucuri de masina cat mai mult. Nu ar strica sa mai faci un pic de rodaj inainte de modificari (mai ales daca ai talpa grea...).

In rest - ai surprins f/ bine detaliile la interior (ma refer la ce face diferenta....

Link către comentariu
cristy_snacks

Frumoasa masinutza, sa o conduci cati mai multi km fara incidente, dar vad ca deja numarul e indoit :rolleyes:

Link către comentariu

foarte frumoasa,sa o stapanesti sanatos! da foarte bine pe orice culoare masinuta asta!

Link către comentariu

Uau...frumoasa foc...mai ales alba. Imi plac si planurile de viitor.

Link către comentariu

Super masina. Sa o stapanesti sanatos.

Tocmai m-am intors din Germania unde am petrecut o zi in Ingolstadt in fabrica si muzeul Audi pt ca am fost cu cineva care si-a luat un A6 direct de la ei. Am vazut exact cum se fabrica A3/ S3 si A4. :( este nebunie robotizata. O sa caut un topic unde sa pot pune si niste poze.

Link către comentariu
:blush: Te-au lasat sa faci poze in fabrica?

In fabrica nu dar in muzeu da. Era un norocos care a ridicat un R8. Scuze pt off topic.

Asteptam S3-ul la intalnire JOI!

Link către comentariu

Nr fata e indoit ca am avut un incidend minor cu o incepatoare....asta e.....bine ca nu e nimic grav....oricum pw 27 o bag in service la PBN sa-i schimbe bara si grila(bara e un pic crapat intr-un colt si grila la fel e si ea un pic crapata nu se vede aproape deloc daca nu te uiti de la mai putin de 1m de ea...)

Si blowoffu cred k o sa-l scot....

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!