Jump to content

Ulei

CLAUDIUF
 Share

Postare recomandată

Salut,

Nu stiu daca s-a mai discutat dar poate ma lamureste si pe mine cineva ce e cu uleiul care apare la filtrul de aer pt masina din semnatura.

De curand am schimbat filtrul si era ulei in partea dreapta unde este doar garnitura de cauciuc.

Pot fi probleme sau e normal?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se imbacseste cu ulei in partea dreapta deoarece acolo este furtunul prin care vin gazele din motor.acum depinde cat de mult este si de cand nu a mai fost schimbat filtrul de aer.daca este doar negru nu si umed nu e problema.

Link către comentariu

nu este nici o problema. asa cum a spus si RZF e din cauza gazelor pline cu vapori de ulei ce vin de la motor. Poate era o problema daca era tot filtru imbacsit de ulei, dar e ok sa fie doar intr-o parte. e din cauza acelor emisii.

Link către comentariu

Uleiul apare pe garnitura filtrului, partial pe filtru sau jos pe carcasape la furtunul de recirculare a vaporilor. In mod normal el se scurge pe o rampa de plastic dar daca uleiul este in cantitate peste limita in carter sau daca scapa gaze in carter atunci ajunge mai mult ulei pe tub si o parte va murdari filtrul.

Link către comentariu

• 2 months later...

Tocmai ce am schimbat si eu uleiul si filtrele (11k). Filtrul de aer avea ceva urme de ulei pe el. Cartonul nu era umed ci doar garnitura dinspre partea dreapta (de unde vin vaporii de la motor). Rama de plastic nu era numai grasa de la ulei ci umeda. Oare sa am probleme la motor de a ajuns in halul asta rama filtrului? Ce intelegeti voi prin "negru" si "umed"?

In 11k am consumat 4L de ulei (in care 3.5 au fost schimbul efectiv)

Link către comentariu

stai linistit,motorul tau nu are nimic este normal fenomenul pt ca acei vapori condenseaza.curata,pune filtru nou si :Driver: .

bafta.

Link către comentariu

Uitati aici: Forum Message - Poze Filtru

Aveti cateva poze cu modul cum arata acel filtru cu putin ulei... Stati linistiti... toate fac la fel...

Toate cele buna...

Link către comentariu

nu trebuie sa te ingrijorezi, am patit si eu, am schimbat filtrul si totul a fost ok.

Link către comentariu

ok. m-am linistit. mersi mult baieti.

Link către comentariu

sa fii sanatos si la cat mai putine evenimente :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!