Jump to content

Car Kit Cullmann

andreiutzu
 Share

Postare recomandată

car kitul nokia al masinii vad ca nu mai functioneaza.... adica incarca telul , se opreste muzica de la radio... dar nu se aude interlocutorul si nici eu nu sant auzit de interlocutor... ce sa fie oare? poate stie sau se pricepe cineva sa rezolv si eu problema asta ca ma doare,cum s-ar zice... multumesc mult si La multi ani!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu stau in Dr Taberei

Putem sa rezolvam problema,dar trebuie sa vad si eu despre ce e vorba

Link către comentariu

cauta head-unitul car kitului .. e o cutie neagra mica in care intra toate cablurile carkitului .. acolo ai de verificat 2 mufe ! de tip jack 1,5 mm mono

si anume una de la microfonul carkitului si una de la speaker-ul sau ( in cazul in care sunetul convorbirii telefonice se auzea pe sistemul de sonorizare al masini ,firul de la aceasta mufa duce la unitul masini mai exact la line in asta daca e casul original vw daca nu e original e after market intr-un dispzitiv special , un preamplificator si apoi in unitate )

daca dupa verificarea celor 2 mufe nu merge mai sunt urmatorele variante

1. piciorusele de contact de la karkit la telefon sa fie indoite

2.head unitul car kitului sa fie defect

3.in cazul in care sunetul iese pe sistemul de boxe al masinii si nu ai un unit original vw dispozitivul special de amplificare al sunetului se poate sa fie defect

4. in cazul in care ai difuzor separat pt car kit ..verifica-l

in rest asa fara constatre nu stiu ce altceva ar putea fi !

p.s. ce tip de car kit ai ? nokia ck 91 ?

in ce conditii nu a mai functionat corespunzator ?

Modificat de Red
Link către comentariu

• 2 months later...

Salut ,

ma intereseaza daca exsista cineva care a dat jos de pe masina carkitul cullmann ,

ma intereseaza exact ce componente are ..cradel, unitate centrala ,microfon ,cabluri ..eventual daca ma poate ajuta cinceva cu

o carte tehnica sau un link de pe ent de undeva .. . eu am cautat si nu am gasit nici cum ,

vreau sa demontez de pe o masina car kitul cullmann si sa-l montez in alta vreau sa stiu daca e ceva special de retinut pt aceasta operatiune

plus ca vreau sa stiu exact ce ar trebui sa dau jos .. sa nu-l dau si sa ma trezesc ca nu functioneaza plus ca nu as dorii sa desfac juamte de masina pt acest lucri as vrea sa stiuu exact piesele care sunt si cum arata ma car sa stiu ce sa dau jos ..

multumesc

Link către comentariu

S-a mai scris pe forum. REcomand c ucaldura sa folosesti functia SEARCH.

Pur si simplu se demonteaza si se moneaza pe cealalta masina. Ai 4 fire la el de 'curent' : o masa un plus permanent un plus prin contact si un fir ce are + in momentul in care pui pozitia. :D

p.S. ; mai ai firul de antena . Ala are o mufa langa car-kit si una lanaga antena. Se desface din cele 2 mufe si se scoate. :D

Link către comentariu

Salut , am dat SEARCH .. si nu am gasit ceeea ce cautam .. schema sau macar poza ..cu unitatea centrala a carkitului .. in fine

am rezolvat ...am dat jos torpedoul de la masina .. si surpriza .. era doar o mufa acolo care intra in alta mufa ... care duce al unitatea centrala ..

care e incorporata in unitatea de navigatie a masinii ! si nu am putut sa fac nimic ...plus ca din ce am citit pe siteul www.cullmann.de unitatea

centrala a telefonului contine si modulul de gps al masinii ..

deci nu am mai dat jos nimica !

Multumesc de safturi lui ManiacuV6 numai bine !

Link către comentariu

nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar eu am gasit sub tetiera din greseala o"cutie" pe care scrie nokia..nu stiu ce poate sa fie...e verde si are cam 15 cm lungime...

Link către comentariu

@ florin .. acuma nu ma mai ajuta .. dar poate pe viitor o sa ajute pe cineva daca ne postezi si o poza , oricum

Multumesc mult !

Link către comentariu

• 1 month later...

@Florin M. Sub care dintre tetiere sa caut ?

Link către comentariu

• 4 months later...

Salut dragi colegi,

sper sa nu fi postat gresit, am si eu o intrebare, va rog daca puteti sa ma ajutati: am un carkit Cullmann ptr Siemens, nu stiu unde vine conectata mufa cu care se termina firul spiralat, ma poate ajuta cineva ? Sau imi mai trebuie componente ?

Thx,

Eusebiu

Link către comentariu

Sa inteleg ca tu ai doar suportul care se termina cu un cablu si o mufa..??? Daca e asa iti mai trebuie unitatea centrala (unde se mufeaza acel cablu), cablurile de alimentare, microfonul si difuzorul extern (depinde de aparat) la suportul in care intra telefonul trebuie sa verifici daca ai toate componentele lui (exista o parte de care se rinde pe masina si care se cam pierde). Dupa ce ai toate astea poti spune ca ai un car-kit complet si te poti apuca de montarea lui

Link către comentariu

• 2 years later...

salut,

mie atunci cand conectez telefonul imi opreste sunetul. sunetul revine numai daca scot telefonul din carkit.

stie cineva de ce?

mersi

Modificat de forceturbo
Respecta regulamentul forumului si regulile limbii romane.
Link către comentariu

• 1 month later...

imi poate spune si mie cineva daca e cu transformator si la cati v se alimenteaza. Pentru ca am si eu unul dar doar car kitul fara nimic altceva si nu stiu daca il pot alimenta de la priza masinii.

La cati volti se alimenteaza stie cineva ca sa fiu sincer mie nu imi trebuie microfon si restu doar sa-mi incarce telefonul.

si mai am o intrebare daca iau toate piesele mentionate mai sus si le tai fara sa le scot frumos se intampla ceva cu partea electrica a acelei masini?

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

• 1 year later...

salut, masina mea (a4 b6 2002) este prevazuta din fabrica cu car kit pentru siemens a55 parca. am tot refuzat sa dau jos car kit-ul pentru ca ar ramane urme urate pe consola centrala dar m-am gandit zilele trecute ca ar fi o chestie daca l-as modifica. telefonul meu actual are iesire jack si sunt curios daca pot face o improvizatie, sa aleg doar firele pentru sunet si microfon si sa folosesc car kitul atat pentru telefon cat si ca player. are cineva idee, este asa ceva posibil?

Link către comentariu

Pentru posesorii de Audi cu carkit,doua scheme de instalare.

post-10976-0-81980400-1309419650_thumb.j

post-10976-0-44401500-1309419673_thumb.j

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut,

Am pe un Passat(2003) un car kit Cullmann pt Siemens-uri, modelele: C45 / ME45 / S45 / S45i / M50 / MT50.

Stie careva daca exista adaptoare/carduri bluetooth pentru aceste Cullmann-uri, care sa permita conectivitate cu orice telefon? (asemanator cu 3C0051435PA pentru car kit-urile mai noi Nokia)?

merci!

back:

front:

asta e 3C0051435PA: http://autosound24.d...3c0051435pa.jpg

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Pentru cel de Nokia vazusem pe ebay.de dar de Siemens nu am vazut

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

• 1 year later...

Salut ,

ma intereseaza daca exsista cineva care a dat jos de pe masina carkitul cullmann ,

ma intereseaza exact ce componente are ..cradel, unitate centrala ,microfon ,cabluri ..eventual daca ma poate ajuta cinceva cu

o carte tehnica sau un link de pe ent de undeva .. . eu am cautat si nu am gasit nici cum ,

vreau sa demontez de pe o masina car kitul cullmann si sa-l montez in alta vreau sa stiu daca e ceva special de retinut pt aceasta operatiune

plus ca vreau sa stiu exact ce ar trebui sa dau jos .. sa nu-l dau si sa ma trezesc ca nu functioneaza plus ca nu as dorii sa desfac juamte de masina pt acest lucri as vrea sa stiuu exact piesele care sunt si cum arata ma car sa stiu ce sa dau jos ..

multumesc

Buna ziua

Reinviu topicul

Pentru Golf 4 are cineva schema din ETKA cu intreaga instalatie pentru CULLMAN (nokia)?

Ma intereseaza cablul de legatura dintre HU si interfata, eventual un cod ar fi de mare ajutor.

Toate cele bune

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!