Jump to content

Passat Tdi 4 Motion An Fabricatie 2003

2003-4MOTION

Postare recomandată

Salutare!

Din septembrie sunt si eu de-al vostru. Am achizitionat un Passat TDI 4motion din 2003, 96kw, 78 000 km reali(acum are 89 000). Ca dotari...are cam tot: geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, climatronic, scaune incalzite, insertii de lemn, casetofon, magazie de cd-uri, esp, volan de lemn reglabil,senzor de ploaie, oglinzi heliomate.....hm...si cam atat cred. Masina merge f bine.Nu am nimic de reprosat.Poate consumul ii un pic cam mare sau mi se pare mie(11.5 in oras iarna si 7 afara).

Am pus si niste poze.

Astept parerile voastre.

Sa auzim numai de bine!

post-11151-1174157625_thumb.jpg

post-11151-1174157717_thumb.jpg

post-11151-1174157805_thumb.jpg

post-11151-1174157909_thumb.jpg

post-11151-1174157988_thumb.jpg

post-11151-1174158065_thumb.jpg

post-11151-1174158390_thumb.jpg

post-11151-1174158489_thumb.jpg

Link către comentariu

Am cumparat-o de la o cunostinta care a luat-o de noua. Am dat 15 000 pe ea. Multi zic ca am dat mult dar sunt convins ca am facut chiar o afacere buna, avand in vedere numarul de km si cat de intretinuta a fost masina.

Mersi de aprecieri

Link către comentariu

ceva aseamanator am si eu .. ce mai e bijuterie mai ales a ta ca are asa putini km .. in legatura cu pretu cred ca e ok .. eu am dat 12.500 si e 2001si are destui km :P

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Singurul lucru care nu imi place la masina este ornamentul din lemn; in rest marfa, mai ales scaunele .Sa o conduci fara incidente!

Link către comentariu

Arata foarte bine! Mie imi plac ornamentele cromate, ca dau bine pe culoare inchisa.

Sa ai noroc de ea, si la multi kilometri :P fara probleme.

Link către comentariu

sa stapanesti sanatos frumusete de masina..nu e mare pretul e chiar foarte bun...io am luat o bora din 2003 full option aproape in august anul trecut si am dat 12.000 eur.....la cati mai multi km fara probleme

Link către comentariu

wrong post DO NOT DELETE !!!

:rolleyes:

Modificat de SHARANEL
Link către comentariu

Foarte foarte tare masina! Cat despre pret e super ok , la rep vw din bn exista tot un passat 4 motion , doar ca cu mult mai putine dotari decat al tau si cer pe el 16.500 euro si e din 2002 sau 2003. Bine cred ca ofera garantie o jumate de an pe el!

Link către comentariu

Fantastica combinatia piele neagra + velur albastru + insertii de lemn. M-a uimit dragoshik cand a zis ca nu-i plac ornamentele de lemn. Modelul de fatza e totusi unul care pune accent pe eleganta. Pretul e in regula, avand in vedere anul, dotari si kilometri parcursi

Iti dorim numai evenimente fericite alaturi de masinuta ta :icon_thumright:

Link către comentariu

Va multumesc tuturor de aprecieri si sper si eu sa nu am nevoie de reparatii prea curand mai ales datorita preturilor fantastic de mari de la reprezentante. Acum 3 zile i-am facut revizia de 90 000km. Am fost la reprezentanta si mi-au zis baietii sa pregatesc cam 27-30 mil :) . In acel moment m-am apucat de cautat oameni care se pricep sa faca asa ceva....si spre norocul meu am gasit si m-a costat doar 9.4 mil. Asa ca va sfatuiesc sa va faceti reviziile la orice alt service decat reprezentanta...nu de alta dar cei de acolo sunt niste hoti. :)

Numai bine

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ce ai facut la revizia de 90000 km ? Eu cred ca trebuie schimbata distributia. Te intreb ca si la passatul meu se apropie momentul si nu prea stiu la ce costuri se ridica si unde sa o schimb.(tot 4motion, 2002, 131 cp, 69000 km).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!